Şimdi Ara

ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The last of us - mafia 2 insallah devam oyunları daha guzel olur
  • Tabikide Heavy Rain.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki super mario.
    adam ölü piksel bir cins-i latif kurtaracam diye ne eziyetler çekti.
  • Bence Ellie lezbiyen değildi, çok sevdiği için öyle dudağından öptü diye düşünüyorum ve düşünmek istiyorum Çok güzel oyunlar var ama The Last of Us'ı, Joel'i, Ellie'yi sanırım 80 yaşına gelsem de unutamam. O yüzden bende de apayrı yeri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mass Effect 3. Oyunu bitirdikten sonra bir süre ağlamaktan kendime gelememiştim

• the last of us, gow serisi, brothers (özellikle erkek kardeşiniz varsa daha çok etkiliyor) heavy rain

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

:(
     ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN

Erkeklerde aglar
    +1

• Gow duygusal mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Gow duygusal mı?

başlıkta duygusal mı yazıyor?
  • Playstation-1 resident evil-1

şimdiki oyunların grafiklerini düşür sesi kapat 5 dakika oynamazsın. eskiden grafikleri daha iyi yapmak mümkün değildi herkes daha iyi nasıl oyun yaparım yeni tür oyun nasıl yaparım derdindeydi. şimdi herkes daha iyi grafik peşinde oyun oynama sıfır. oyun oynamıyoruz resmen 200tlye filim izliyoruz. eskiden bölüm geçemeyip bitirilemeyen oyunlar vardı şimdi ise sıkılıp oynanmayan oyunlar var.
  • Heavy rain.huzunlenirim.icim ciz eder.

• Etkileyen derken o anlamda yazmıştım ama neyse

• Heavy rain. Meshur araba kazasi

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

Playstation-1 resident evil-1

şimdiki oyunların grafiklerini düşür sesi kapat 5 dakika oynamazsın. eskiden grafikleri daha iyi yapmak mümkün değildi herkes daha iyi nasıl oyun yaparım yeni tür oyun nasıl yaparım derdindeydi. şimdi herkes daha iyi grafik peşinde oyun oynama sıfır. oyun oynamıyoruz resmen 200tlye filim izliyoruz. eskiden bölüm geçemeyip bitirilemeyen oyunlar vardı şimdi ise sıkılıp oynanmayan oyunlar var.

Bu oyunu nasıl bitiririm ilerde ne zor bölümler vardır diye kara kara düşünürdüm 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

Playstation-1 resident evil-1

Bu yoruma imzamı atarım.Gerçi arada nadir oyunlar var bozulmayan

• hiç unutmam bir bölümde terkedilmiş bir binada koridordan gidiyorum bir çatırtı duydum sağa sola arkama baktım hiçbirşey yok. tabi şimdiki oyunlar gibi 50kere darbe al ayağa kalk devam et değil 2. darbede ölüyorsun eski oyunlarda. o yüzden baktım hiçbişey yok devam ederken koridorda tavandan bir yaratık atladı üstüme oturduğum yerde hafif bir geriye çekilmiştim refleks olarak. başka hiçbir oyun bana hiçbir refleks hareketi yaptıramadı şimdiye kadar. resident evil 1 diyorum o yüzden.

birde star wars jedi knight vardı oyun o kadar geniştiki şimdiki gta 5e taş çıkarır.

wing commander 5 (uzay oyunu + uçak simülasyon + seçenekler ile değişebilir oyun ve filim senaryosu, sidewinder joystick ile hangi tuş hangi manevra hepsini kullan yinede uzay boşluğunda uzay gemisi kullanmaya yetmiyordu)
    nfs porsche (o ne gerçekçilik, öyle 200km ile çarp devam et yok)
    nfs underground-1 (yolda ne yapıyorsak oyunda vardı)
    command and conquer 1 / red alert2 yuris revenge (o dönemin 16 bitlik teknolojisiyle yapılan harika savaş oyunu müzikleri... bölümleri geçmek inanılmaz zordu)
    age of empires 3 titans(titan üretmek inanılmaz birşeydi hiçbir strateji oyununda böyle bir son olamadı)
    diablo-1 expansion (hiçbiri bunun tadını vermedi şimdikiler bebelere rengarenk lolipop emzik tadında oyunlar oyna oyna bitmiyor ve aynı plastik tadıda değişmiyor, yok lol muş warcraftmış)
    ama warcraft1-2 şahaneydi böyle bir oyunun yerini yüzüklerin efendisi bile tutamaz. starcraftın yüzüklerin efendisi versiyonu diyim.
    xcom ufo (hayatımda bu kadar oyun saveleyip geri döndüğümü hatırlamıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 20 Eylül 2015; 16:28:45 >

• spec ops ve bioshock serisi.last of us balon bir oyun
  • ShishiSonson kullanıcısına yanıt
    Bioshock oynadım. Hikaye fena değildi ama gram etkilenmedim. The Last of Us'a balon diyen biri ruhsuzdur, acımasızdır, kandan zevk alan sadisttir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpBayonet_05 -- 20 Eylül 2015; 17:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Bioshock oynadım. Hikaye fena değildi ama gram etkilenmedim. The Last of Us'a balon diyen biri ruhsuzdur, acımasızdır, kandan zevk alan sadisttir.

Last of us o kadar övüldü ki oyunu bitirdiğimde verdiğim tepki ''bu muydu yani ?'' oldu.Bioshocku sen anlamamısındır
  • ShishiSonson kullanıcısına yanıt

Birader anlaşılmayacak neyi var. O yaşlı adamla oynadığımız karakter aynı kişi. Kurtarmaya gittiğimiz kız da bizim kızımız. Zaman makinası cart curt.
    Ben senden daha iyi anladım merak etme.

Hastane sahnesinde duygulanmamak, Ellie karakterinin oyunun başında şımarık ve neşeli oluşunun oyun sonunda psikolojisi bozulmuş bir şekilde görmek, Ellie' nin Joel'e bakması, baba kız olmaları... Bunlardan nasıl duygulanmadın hayret ediyorum. Bence oyunu sakin kafayla oynamadın ya da çok önyargılı bir şekilde oynadın.

Oyunu oynarken Ellie gerçekten de benim kızım olarak görmüştüm sanal olduğunu, öyle biri bile olmadığını bilmeme rağmen. Joel karakterine öyle bir kaptırmışım ki kendimi, kendime "Ne kadar soğuk bi insanım." dedim. Bence sen oynamadığın için öyle diyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpBayonet_05 -- 20 Eylül 2015; 18:00:35 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.