Şimdi Ara

ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tlou cok sisiriliyor bence. Evet bende cok sevdim hatta oynadigim en iyi oyunlar arasinda ama yok konusu essiz anlatimi essiz tlou ve digerleri gibi cumleler sacma geliyor bana bu cumleleri kuran arkadaslar ya az oyun oynamislar yada yine az oyun oynamislar baska diyecek birsey yok mgs olsun the legend of zelda olsun witcher olsun kingdom hearts olsun halo olsun farkli farkli acilardan oyunculari etkileyen efsane yapimlar var. Tlou nun hikayesi kliseydi ama sunumu cok iyidi ha mesela ben witcherda tloudan daha fazla etkilendim ki witcherin konusu gayet orjinal sunumuda gayet iyiydi. Keza ayni sekilde mgs seriside ki kendisi sahsi fikrim oyun dunyasindaki en iyi senaryoya sahip seridir. Yada the legend of zelda nin basta muzikleri ve atmosferi olmak uzere oynanis dinamiklerinin etkileyiciligi sasirtmasi. Tlou en iyi oyunlardan biri ama bazi arkadaslar cidden cok fazla abartiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 22 Eylül 2015; 1:17:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metal gear 5

• Bir insanin tlou nun su ana kadar oynadığım oyunlarda en iyi hikayeye sahip demesinin tek sebebi oynadığı ilk hikayeli oyunun tlou olmasidir.

• Witcher da, halo'da ve mgs'de duygulandın ama tlou'da duygulanmadın? Konusu klişe? Ben şok ben vefad

• Aynen o yüzden IGN 10 vermiş. Oynadıkları tek oyun tlou. Sen neyde duygulandın pnp halo'dan mı? Gears of war mı? Dur buldum buldum. Lol?

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Aynen o yüzden IGN 10 vermiş. Oynadıkları tek oyun tlou. Sen neyde duygulandın pnp halo'dan mı? Gears of war mı? Dur buldum buldum. Lol?

IGN'in PES 15'e 9 verdiğini de biliyoruz. Kim reklama daha çok para verirse o puanı alır. Boşuna benimle uğraşma, oyun bilgimle tokatlarım seni.
  • SharpBayonet_05 S kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle yaziniz sacma. Ben tloudan etkilenmedim demedim begenmedim demedim. Oynadigim ve etkilendigim en iyi oyunlardan diyorum. Dedigim tek sey tlou bir numara en iyisi denmesi bana gercekci gelmiyor mgs gibi kh gibi witcher gibi vs bu liste cogalir oyunlar varken. Kingdom hearts daki arkadaslik hissi witcherdaki ask ve sevgi hissi mgs deki sevgi ve gurur hisleri ve tabiki tloudaki baba kiz iliskisi etkilemistir beni.Ama gelip boyle sacma cumleler kurmaniz sizin problemlerinizin oldugunu gosterir.Yazdigim yorumu birdaha okuyun derim.sizin kurdugunuz cumle olan : Tlou yu sevmeyen adam kandan hoslanir aileye onem vermez ne demek boyle sacma bi cumle olur mu? Benim size cevabim da boyle bi cumle kuran insanin zihinsel problemleri vardir gidip tedavi olmalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 22 Eylül 2015; 12:16:29 >
  • Bahsettiğiniz oyunların hepsini oynadım. Hiçbirinde en ufak bir duygulanma olmadı. Sadece mw serisi ve tlou'da duygulandım. Mw'de çok değil ama tlou'da benim gibi bir ruhsuz bile ağlıyorsa o oyun farklıdır. Witcher ve mgs'yi çoğu kişi oynanış olarak överken sizin duygusal demeniz çok tuhaf. La Witcher'da adamın becermediği kız kalmadı sen neyin aşkından bahsediyosun? Hangi sahnede duygulandın allah aşkına? Kurduğum cümlenin arkasındayım. Tedavi görmesi gereken de sizsiniz.

Batman'da duygulandın mı kardeş

Hey. I am Batman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpBayonet_05 -- 22 Eylül 2015; 2:34:03 >

• Selam,

Konu içerisinde farklı fikirler ve farklı görüşlerin olacağını unutmadan her türlü yorum ve eleştiri yapabilir ancak, unutmayalım ki forum kuralları gereği küçük düşürücü, gereksiz İtham'da bulunmak, isim takma (aşağılama niyetli) gibi eylemler cezai işlemlerin başlaması için yeterli sebeplerdir.

Bahsi geçen konuların ihlalinin devamı durumunda gerekli işlemler uygulanacaktır konuyu takibe alıyorum , iyi forumlar.

Edit: Gerekli işlemler başlatılmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • MAFİA 2
  • Mafia serisi

• Şuraya bioshock infinite'i salıp kaçayım

• Bazılarınız oyun önerip ardından spoiler veriyor. Onlar çok ayıp ediyorlar.
  • Far cry 3

• Beyond Two Souls beni sarsmıştır.1 hafta kendime gelemedim.Bir oyun duygusal olarak bukadarmı bağlatır kendine
  • Metal Gear Solid serisi hikaye olarak gerçekten çok önemli bir seridir bu oyunda insan herşeyi hissedebiliyor ihaneti dostluğu süprizleri ile gerçek bir başyapıt......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock. Liseliler bilmez.
    To The Moon. Liseliler belki bilebilir.
    Mass Effect 2. Liseliler muhtemelen bilir.
    Portal 2. Liseliler mutlaka bilir.

Silent Hill 2 ve Max Payne. Babalar bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 22 Eylül 2015; 12:14:56 >
  • SharpBayonet_05 S kullanıcısına yanıt
    Mgs 3 snake eaterda boss ve naked snake iliskisi ozellikle bossun papatyalardaki son sahnesi witcherda ciri ve geralt arasindaki baba kiz iliskisi bunlardan duygulandim olamaz mi? Daha fazla uzatmiyorum sahsima ilk hakareti de sen ettin kurdugun cumlelerlede kendini belli ettin. Hala israrla demedigim cumleleri demisim gibi yaziyosun yukarda herkes yazdiklarimi okuyor. Konuyu uzatmiyorum tlou da cok iyi oyun onun kalitesinde de bircok oyun var .

• Merhabalar ,

Yararlı olabileceğine inanarak devam etmesini istediğimiz bu konuda , gördüğümüz kadarıyla fikir alışverişinden çok tartışma ve atışma ortamı yaşanmakta. Daha fazla devam etmesinin de kimseye faydası olmayacağını düşünerek konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.