Şimdi Ara

ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün The Last Of Us'ı bitirdim ve hayatımda ilk defa bir yapım beni ağlattı. Hayatımda hiçbir filmde ağlamamıştım ve bu kadar etkilenmemiştim. Sonu daha güzel bitebilirdi ama oyun o kadar güzeldi ki sonunda Joel zombilerle striptiz yapsaydı bile ağlatırdı sanırım Evet sizler en çok hangi oyunlardan duygulandınız?

Edit:
    Şimdi left behind'i bitirdim ve Ellie lezbiyen çıktı lanet olsun. Oyundan 1 puan sildim.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Tipik tlou sonrası açılan konuya hoş geldiniz

Ayrıca walking dead denemenizde yarar var
  • the last of us ve cod mw de ghost tun benzinle yakılması
  • ayrıca şu müzik bile adamı hüzünlendirmeye yetiyor
  • abi ağlamayı nasıl beceriyosunuz ya komik geliyor bana :)
  • :(
     ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN

• Mgs ve Gow
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Final Fantasy X .Playstation 2 de 800 saate yakın oynadigim beni en çok etkileyen oyun.
  • Ühühühü diye ağlamıyoruz güzel kardeşim. Gözümüzden yaş geliyo ona ağlama diyoruz. Nesi komik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpBayonet_05 -- 18 Eylül 2015; 15:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Final Fantasy X .Playstation 2 de 800 saate yakın oynadigim beni en çok etkileyen oyun.

800 saat su maçı mı yaptın.
  • Watch Dogs iyidir
  • ben de MAG'in sonunda agladim. server'lar kapandi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patient93 -- 18 Eylül 2015; 16:10:34 >
  • The last of us
  • FİFA
  • The last of us.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal Gear Solid'in eline kimse su dökemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

:(
     ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN ŞU ANA KADAR HİKAYESİNDEN EN FAZLA ETKİLENDİĞİNİZ OYUN

+1

MW serisi efsanedir.

• Half Life, Metal Gear serisi, Crysis serisi, Uncharted serisi, Mafia serisi daha da yazabilirim ama en çok Half Life büyülemişti zamanında şuana kadar bu oyun kadar etkileyen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Dün The Last Of Us'ı bitirdim ve hayatımda ilk defa bir yapım beni ağlattı. Hayatımda hiçbir filmde ağlamamıştım ve bu kadar etkilenmemiştim. Sonu daha güzel bitebilirdi ama oyun o kadar güzeldi ki sonunda Joel zombilerle striptiz yapsaydı bile ağlatırdı sanırım Evet sizler en çok hangi oyunlardan etkilendiniz?

Edit: Şimdi left behind'i bitirdim ve Ellie lezbiyen çıktı lanet olsun. Oyundan 1 puan sildim.

Son yazdığınızı ya silin ya da spolier içine alın lütfen. Oyunu oynamayan vardır daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

:(

+1

MW serisi efsanedir.

sonradan uzaya daldılar bozdular oyunu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.