Şimdi Ara

şu anda 2. el playstation ne kadara alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuya baktığınız için teşekkürler. 2. el ps2 ne kadar eder [ chip ( çip) takılı değil , ( kalın denilen ps2 ) 2 tane oyun kutulu 2 tane orjinal kol ile ne kadar eder. bu konuda bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

cihaz temiz ilk çıktığı zaman alınmış bir konsol

şimdiden teşekkür ederim

• 150ytl eder max
  • 120 - 150 YTL arası...

...ama kalın kasa ise değeri artabiliyor.
  • SİLİM PS2 GİRİ KASA

2 ADET ORJİNAL KOL+2 ADET 8MB MEMORY CARD+DMS 3 MODE ÇİP+VE 600 DEN FAZLA KÜSÜR OYUN 120 YTL ARKDAŞIM BUGÜN SATTI KUTUSUNDA TERTEMİZ BAĞLANTI KABLOLARI FULL EKSTRADAN RGB KABLO
  • teşekkürler.
  • Bende oynamasam bile yok parasına gitmesin diye kaldırdım ps2mi koydum bir kenara
  • walla millet bazı eski oyunları oynamak için alanlar var bence gow 1 ve 2 ps3 orj alımaya kalkınca 100 felan geliyo artı baska ps2 oyunuda dusunursek ps3 için bence ps2 2. el almak mantıklı benim gibi dusnen varsa bence kacırmasın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

SİLİM PS2 GİRİ KASA

2 ADET ORJİNAL KOL+2 ADET 8MB MEMORY CARD+DMS 3 MODE ÇİP+VE 600 DEN FAZLA KÜSÜR OYUN 120 YTL ARKDAŞIM BUGÜN SATTI KUTUSUNDA TERTEMİZ BAĞLANTI KABLOLARI FULL EKSTRADAN RGB KABLO

ucuza gitmis yinede ama avrupaya gore tabi cunku burda chip falan takilmiyor ben 8 tane orijinal oyun, 2kol, 8MB lik memory card ile 120€ ya sattim gecen sene bu zamanlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.