Şimdi Ara

Şu anda Celeron sistem alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kingwolf91

peki ya şu nasıl o paraya?

AMD-ATHLON 64 3200+ 939 VENICE
    EPOX-9NPA+ ULTRA
    TWINMOS-2*512 MB 400 DUAL
    LEADTEK-PX6600GT TDH EXTREME
    SAMSUNG-120 GB SATA2 NCQ
    MITSUMI-FDD BLACK
    ASUS-DRW-1608P BLACK
    AOPEN-H600B28 KASA

KDV DAHİL 1000$ ama istersen vga ve hdd'yi yükseltebilirsin.

aslında benim derdim anakart ve işlemciye en az parayı vermek

AMD-ATHLON 64 3200+ 939 VENICE nerdeyse benim celeron işlemci ile anakartın fiyatına denk geliyor
  • Şu anda celeron sistem almak büyük bir saçmalık olur AMD Sempron serisine bakmak çok daha mantıklı özellikle oyunlarda Sempron işlemciler P4 lerle yarışıyor..
  • ASUS P5LD-2 (I945P,GLAN,SATA,RAID,LGA775) senin için cok uygun tam geleceğe göre işlemci zaten ucuz olacak..Gerisini kafana göre toplarsın en onemlisi anakart zaten fazla secenek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

Şu anda celeron sistem almak büyük bir saçmalık olur AMD Sempron serisine bakmak çok daha mantıklı özellikle oyunlarda Sempron işlemciler P4 lerle yarışıyor..

celeron diye düşünme bence ben gelecekte upgrade edebileceğim bir sistem arıyorum Sempron alırsam önüm kesilecek haksız mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnik

quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

Şu anda celeron sistem almak büyük bir saçmalık olur AMD Sempron serisine bakmak çok daha mantıklı özellikle oyunlarda Sempron işlemciler P4 lerle yarışıyor..

celeron diye düşünme bence ben gelecekte upgrade edebileceğim bir sistem arıyorum Sempron alırsam önüm kesilecek haksız mıyım?

kesinlikle haklısın,s754 sempronlar ölmüştür...

• Ben kardeşime geçen ay bir makina topladım, parçalar şunlar:

anakart: Asrock 775Twins-HDTV - 75 $ +kdv (onboard x300 var, düşük çöz.te herşeyi oynatıyor....açıkçası kardeşim bayıldı oldukça tatminkar)
    http://www.asrock.com/product/775Twins-HDTV.htm
    buda desteklediği cpuların listesi
    http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=775Twins-HDTV

İşlemcide : INTEL Celeron D 336 (2.8GHz,533MHz,256K,LGA775) BOX - 91 $ kdv
    senin düşündüğün işlemdi
    Ramlarde A-Data Vitesta DDR 533 512MBX2 1GB- 80 $ + kdv
    ortaya oldukça başarılı bir sistem çıktı, hiç beklemiyordum, baya hızlı be güçlü.... hemde ucuza.... asrock biliyorsunuzdur asusun yan kuruluşu ve bence süper anakart yapıyor.... ayrıca anakartın harika overclock imkanı var.
    bi bak derim...
    ekran kartıda onboard olduğu için seni ekran karto alana dek götürür... pci ex yuvası boşta bkler bikaç ay:) bide hdtv çıkışı var:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frequen z -- 4 Mart 2006; 2:29:38 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

slm arkadaşım,
    bu sistem her oyunu açar.
    tamam belki bazılarını full detay açamazsın ama iyi bir sistem

INTEL Celeron D 336 (2.8GHz,533MHz,256K,LGA775) BOX 91 $
    ASUS P5LD-2 (I945P,GLAN,SATA,RAID,LGA775) 135 $ (anakart olarak kesinlikle bunu al )
    TWINMOS DDR2 533 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB) 95 $
    SAMSUNG 160GB 7200RPM 8MB SATAII 91 $
    SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1600 PRO (PCI-E) AVIVO 151 $
    AOPEN H600B-B27 350W Siyah 83 $
    ASUS DRW-1608P2 16X Double Layer Box (Siyah) 58 $
    SAMSUNG 794 MB 17\" CRT (Gümüş-Siyah) 148 $
    852 $ + KDV = 1005.36 $ = 1327.08 YTL
    bu sistem sana uyar mı arkadaşım.
    bence baya iyi oldu.

Valla göze ve kulağa çok hoş geliyor ama fiyatda biraz oynamalar yapmak lazım

Aslında benim için şu an anakart + işlemci çifti önemli bu konuda da senin sistemin mantıklı gözüküyor bu fiyatları nereden aldın?

slm arkadaşım ben sistemi mavi bilgisayardan topladım.
    senin bütçe ne kadardı?
    ama bilmiyorum bundan aşağı olursa güzel bir sistem olurmu

• ilerisi için intele pek güven olmuyor bu aralar soket aynı olasa da chipset üzerinde çok fazla değişik işler dönüyor intel cephesinde 6 ay ilerisini görmek çok zor. amd 939 ile daha ilerisi için daha önü açık. s939 sempronlar ile upgrade yapabilirsin. vga o/b nforce yada ati kullanarak başlangıç yatırımını düşük tutabilirsin. intel bu karmaşadan ne umuyor anlamış değilim.
  • Evt amd topla derim.
    Yoksa celeron adamı sinir krizlerine sokar haberin olsun.
    Benden sölemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen3535 -- 4 Mart 2006; 4:36:23 >
  • Sen onu bunu bırak benim eski celeron sistemi istion mu onu söle aaa almıştın bile dimi yaw önce bi sistemi kullan sora yorum yap yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: alperen3535

Evt amd topla derim.
    Benden sölemesi

• quote:

Sen onu bunu bırak benim eski celeron sistemi istion mu onu söle aaa almıştın bile dimi yaw önce bi sistemi kullan sora yorum yap yaw

quote:

Evt amd topla derim.
    Benden sölemesi

celeron mu???
    Ben celeronu senden bu genc yaşında yaşlanmayasın diye aldım
    AMD AMD AMD

• Alpay abi zate kullanmıyom beaa.maazallah yaşlanırım falan die giysi dolabının üzerinde duruyo kasa..walla saol beni yaşlanmaktan kurtarıon
    quote:

quote:

Sen onu bunu bırak benim eski celeron sistemi istion mu onu söle aaa almıştın bile dimi yaw önce bi sistemi kullan sora yorum yap yaw

quote:

Evt amd topla derim.
    Benden sölemesi

celeron mu???
    Ben celeronu senden bu genc yaşında yaşlanmayasın diye aldım
    AMD AMD AMD

• quote:

Orjinalden alıntı: HawkEye

ilerisi için intele pek güven olmuyor bu aralar soket aynı olasa da chipset üzerinde çok fazla değişik işler dönüyor intel cephesinde 6 ay ilerisini görmek çok zor. amd 939 ile daha ilerisi için daha önü açık. s939 sempronlar ile upgrade yapabilirsin. vga o/b nforce yada ati kullanarak başlangıç yatırımını düşük tutabilirsin. intel bu karmaşadan ne umuyor anlamış değilim.

bence amd ye yatırım yap derim..

bende 64 sempron 2600 + 256 ati ekran kartı var..

cod 2 - nfs most wanted gibi oyunları full oynuyorum(nfs takılıyor biraz oyundan galiba)..

tabi ram de 1gb yi unutmayalım..

ilerdede athlon eklersin süper olur bence..yukarda arkadaş kurmuş zaten amd sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 4 Mart 2006; 9:39:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

quote:

Orjinalden alıntı: HawkEye

ilerisi için intele pek güven olmuyor bu aralar soket aynı olasa da chipset üzerinde çok fazla değişik işler dönüyor intel cephesinde 6 ay ilerisini görmek çok zor. amd 939 ile daha ilerisi için daha önü açık. s939 sempronlar ile upgrade yapabilirsin. vga o/b nforce yada ati kullanarak başlangıç yatırımını düşük tutabilirsin. intel bu karmaşadan ne umuyor anlamış değilim.

bence amd ye yatırım yap derim..

bende 64 sempron 2600 + 256 ati ekran kartı var..

cod 2 - nfs most wanted gibi oyunları full oynuyorum(nfs takılıyor biraz oyundan galiba)..

tabi ram de 1gb yi unutmayalım..

ilerdede athlon eklersin süper olur bence..yukarda arkadaş kurmuş zaten amd sistemi

sempron alırsam ileride athlona geçmek için anakartıda değiştirmem gerekmicek mi? Her ikisini de destekleyten bir anakart mevcut mudur?

• UPs..

evet ana kartıda değişmek zorunda 945P var gibi geldi bir anda..neyse..

bence celeron gibi bana göre performansdan uzak bir işlemci ile başlamaktansa arkadaşın yukarda verdiği 1000 dolarlık athlondan başla bence..

AMD-ATHLON 64 3200+ 939 VENICE bana göre yeter sana

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

UPs..

evet ana kartıda değişmek zorunda 945P var gibi geldi bir anda..neyse..

bence celeron gibi bana göre performansdan uzak bir işlemci ile başlamaktansa arkadaşın yukarda verdiği 1000 dolarlık athlondan başla bence..

AMD-ATHLON 64 3200+ 939 VENICE bana göre yeter sana

benim sorum biraz yön değiştirdi aslında 1000$ lık bir bütçem olsa zaten AMD 939 toplarım böyle bir konu açmaya gerek kalmaz

ben ekonomik ve beni 1 yıl falan idare edecek bir sistem araştırıyorum o yüzden celeron ilk aklıma gelen oldu hem upgrade de açık ilerisi için...

• ban enden anlamadım !

+ bütçeni belirtsen sende ?
  • ban yanlış oldu yaw dikkate alma onu

bütçe zorlasam zorlasam 600$ diyelim ama bunun içinde monitör+dvd rw+kasa yok
  • dostum biraz maddi durumunu düzelt o zaman daha süper bi sistem kurarsın başın ağrımaz ayrıca intel yerine neden AMD düşünmüyorsun oyunlarda daha yuksek performans elde edersin...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.