Şimdi Ara

Şu anda Celeron sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu anki mali krizde olmamdan dolayı celeron sistem toplamayı düşünüyorum

Anakartıda ileride mali durumlar düzelince P4 dual işlemci ile değiştirebileyim diye 945P chipsetli almayı düşünüyorum.

Sizce mantıklı mı? Celeron alırsam 150$ civarı bir ekran kartıyla şu anki oyunlarla başa çıkabilir miyim? Yoksa durumları düzeltene kadar uzak mı durayım yeni sistemden?

• Şimdilik bence bi sistem toplama biraz daha para biriktir.
    İlla da toplayacam diyosan ilerde cpu'yu değiştireceğin için anakart olarak ASUS P5LD2 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 3 Mart 2006; 18:24:18 >
  • ya başa çıkarsın çoğu oyunla ama şu sıralar çıkan ve bir süre önce çıkmış olan çok kaliteli oyunları oynarken biraz kasma olacak doğal olarak.örnek vermek istersek çıkacak olan unreal tournament 2007.tabii ben oyunlarda zorlanabilirsin derken yüksek ayrıntıları (very high) göz önüne almaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas27

ya başa çıkarsın çoğu oyunla ama şu sıralar çıkan ve bir süre önce çıkmış olan çok kaliteli oyunları oynarken biraz kasma olacak doğal olarak.örnek vermek istersek çıkacak olan unreal tournament 2007.tabii ben oyunlarda zorlanabilirsin derken yüksek ayrıntıları (very high) göz önüne almaktayım.
    Yüksek ayrıntı çok önemli değil benim için aslında normal ayarlarda herhangi bir takılma olmasın yeter anlayacağınız para biriktirene kadar idare etsin oyalasın beni

Peki celeron sistemlerin o/c olayları hakkında bilginiz var mı??
  • celeron ve 945 biraz farklı geldi bana mercedes araban var ama hala biçok yere yürüyerek gidiyosun gibi bişi bu yüksek mhz board alcan ama bunu kullanmıcan biraz atıl kullanım olmuyo mu bence mali krizde isen 915 le idare edip hem ekran kartını sağlam al hem de işlemcini sağlam al ayrıca 945 pcx le çalıştığı için 150 dolara alacan kartı ilerde yine değiştirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shahsupreme

celeron ve 945 biraz farklı geldi bana mercedes araban var ama hala biçok yere yürüyerek gidiyosun gibi bişi bu yüksek mhz board alcan ama bunu kullanmıcan biraz atıl kullanım olmuyo mu bence mali krizde isen 915 le idare edip hem ekran kartını sağlam al hem de işlemcini sağlam al ayrıca 945 pcx le çalıştığı için 150 dolara alacan kartı ilerde yine değiştirirsin
    celeron işlemcilerin overclock potansiyelleri hakkında biraz bilgim var.bunu deneyerek gördüm.2.8 ghz celeron d işlemci i915 asus anakart ile 3.6 görmüştü.ve günlük olarak kullanılıyordu.ama oradan sonra 10 mhz gitmedi.biraz iyi olan bi soğutucu ile 4.0 günlük kullanabilirsin gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas27

celeron işlemcilerin overclock potansiyelleri hakkında biraz bilgim var.bunu deneyerek gördüm.2.8 ghz celeron d işlemci i915 asus anakart ile 3.6 görmüştü.ve günlük olarak kullanılıyordu.ama oradan sonra 10 mhz gitmedi.biraz iyi olan bi soğutucu ile 4.0 günlük kullanabilirsin gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalinden alıntı:
    celeron ve 945 biraz farklı geldi bana mercedes araban var ama hala biçok yere yürüyerek gidiyosun gibi bişi bu yüksek mhz board alcan ama bunu kullanmıcan biraz atıl kullanım olmuyo mu bence mali krizde isen 915 le idare edip hem ekran kartını sağlam al hem de işlemcini sağlam al ayrıca 945 pcx le çalıştığı için 150 dolara alacan kartı ilerde yine değiştirirsin

Sen iyi okumadın galiba sonra cpu'yu değiştirecem diyor.

bu arada imzam çok güzel oldu yaws.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 3 Mart 2006; 19:01:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shahsupreme

915 alırsam ileride Pentium D ye geçmek için anakartıda değiştirmem gerekmicek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Wolf

quote:

Orjinalinden alıntı:

Sen iyi okumadın galiba sonra cpu'yu değiştirecem diyor.

bu arada imzam çok güzel oldu yaws.

Alıntıları Göster
    arkadaşım bende p4 tabanlı anakart işlemcide celeron 2.53 var bi oyun oynuyamıyorum oda ağır oyunları ben benim pc den memnunum ayrı etten param da var ama bana bu yetiyor.... ok

• quote:

Orijinalden alıntı: mamuly

arkadaşım bende p4 tabanlı anakart işlemcide celeron 2.53 var bi oyun oynuyamıyorum oda ağır oyunları ben benim pc den memnunum ayrı etten param da var ama bana bu yetiyor.... ok

Alıntıları Göster
    celeron işlemci+orta kalite bir ekran kartı piyasadaki tüm oyunları çalıştırır full detay oynayamazsın ama oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

celeron işlemci+orta kalite bir ekran kartı piyasadaki tüm oyunları çalıştırır full detay oynayamazsın ama oynarsın.

Alıntıları Göster
    quote:

+111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 3 Mart 2006; 19:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Wolf

quote:

+111

Alıntıları Göster
    peki anakart önerileriniz nedir? Geleceğide düşünerek tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: onnik

Alıntıları Göster
    Zaten gelecegi düşünüyorsa 945 çipli bir anakart almalısın (çift çekirdek için) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=592&productid=bd91004#tablnk
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82271&productid=bd60425

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=592&productid=bd90692 tarzı urunler var zaten parayı anakarta vereceksin geleceğe yatırım

• quote:

Alıntıları Göster
    slm arkadaşım,
    bu sistem her oyunu açar.
    tamam belki bazılarını full detay açamazsın ama iyi bir sistem

INTEL Celeron D 336 (2.8GHz,533MHz,256K,LGA775) BOX 91 $
    ASUS P5LD-2 (I945P,GLAN,SATA,RAID,LGA775) 135 $ (anakart olarak kesinlikle bunu al)
    TWINMOS DDR2 533 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB) 95 $
    SAMSUNG 160GB 7200RPM 8MB SATAII 91 $
    SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1600 PRO (PCI-E) AVIVO 151 $
    AOPEN H600B-B27 350W Siyah 83 $
    ASUS DRW-1608P2 16X Double Layer Box (Siyah) 58 $
    SAMSUNG 794 MB 17\" CRT (Gümüş-Siyah) 148 $
    852 $ + KDV = 1005.36 $ = 1327.08 YTL
    bu sistem sana uyar mı arkadaşım.
    bence baya iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

Zaten gelecegi düşünüyorsa 945 çipli bir anakart almalısın (çift çekirdek için) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=592&productid=bd91004#tablnk
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82271&productid=bd60425

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=592&productid=bd90692 tarzı urunler var zaten parayı anakarta vereceksin geleceğe yatırım

Alıntıları Göster
    Arkadaşım link vereceğine şunların özelliklerini yazsaydın

Sağol kardeş araştırmaya devam

ama şu anda ASUS P5LD2 en iyi alternatif olarak gözüküyor gibi

• quote:

Alıntıları Göster
    ASUS P5LD2
    quote:

Orjinalden alıntı: onnik

• quote:

Orijinalden alıntı: BeiLan41

ASUS P5LD2
    quote:

Orjinalden alıntı: onnik

Alıntıları Göster
    imzama bak bende senin gibi düşündüm daha sonra alacam çift çekirdek

• quote:

Orijinalden alıntı: ozee2505

slm arkadaşım,

ASUS P5LD-2 (I945P,GLAN,SATA,RAID,LGA775) 135 $ (anakart olarak kesinlikle bunu al)
    bence baya iyi oldu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

slm arkadaşım,

bence baya iyi oldu.

Valla göze ve kulağa çok hoş geliyor ama fiyatda biraz oynamalar yapmak lazım

Aslında benim için şu an anakart + işlemci çifti önemli bu konuda da senin sistemin mantıklı gözüküyor bu fiyatları nereden aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtksnz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mtksnz

aklın yolu bir demek ki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mtksnz

aklın yolu bir demek ki

Alıntıları Göster
    peki ya şu nasıl o paraya?

AMD-ATHLON 64 3200+ 939 VENICE
    EPOX-9NPA+ ULTRA
    TWINMOS-2*512 MB 400 DUAL
    LEADTEK-PX6600GT TDH EXTREME
    SAMSUNG-120 GB SATA2 NCQ
    MITSUMI-FDD BLACK
    ASUS-DRW-1608P BLACK
    AOPEN-H600B28 KASA

KDV DAHİL 1000$ ama istersen vga ve hdd'yi yükseltebilirsin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.