Abi Cem UZAN gibisin. 1 TL. ye bağladın işi. |
Şu anda token fiyatı ve AH piyasası berbat durumda.. (3. sayfa)
-
-
Evet ama bu benim için geçerli değil çünkü crafter değilim sadece maden ve bitki toplayarak bu çöp AH de topladıklarımı satmaya çalışarak kastığım para 500k. İşe yarayan ve uyguladığın bir taktik biliyorsan özelden bana yazabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 20 Haziran 2022; 15:26:0 > -
Gerçek hayattan bahsettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bence bildiğin yöntemi söylemek istemiyorsun :)
-
İnsanlar sanıyor ki devlet sırrı var.
Ben yıllardır söylüyorum hocam
Yanlış hatırlamıyorsam @darch ile beraber kasmistik çook eskiden. Forumda rehberlerim de var. Üstüne sizede yardımcı oldum.
Belki devlet sırrı olmayabilir ama hala bende dahil milyonlar nasıl yapılır hala tam olarak bilmeyenler var. Ben biraz biliyorum fakat işin aslı TSM yi çözebilmekte yatıyor. Adam crafter char ile bol bol stok yapıyor ardından tüm eşyaları TSM de ayarlayıp keyfine bakıyor. Sonra gelsin paralar. Sonuç olarak birinin yeniden çıkıp detaylı şekilde anlatması lazım.
-
Tsm rehberi yapmistim. Genel olarak hala güncel. İtem fark ediyor sadece. Kategori olarak onlarda aynı hatta.
Üstüne macro rehberi de var forumda yine.
Google a wow tsm rehberi yazın. Benim konu orada.
Başlığı görünce kripto para konusu sandım. Yoksa gerçekten de kripto para mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyundaki ekonomi, birebir reel ekonomi tadında.
Senin rehber 6 yıllık bide ordaki link olarak verdiğin videodaki adam 3 yıl önce yayıncılığı bırakmış yani en son çektiği video 3 yıl önce
-
kripto konusu zaten bu. tokenda bir kripto sonucta
-
Ben neden anlatamıyorum ya. Aynı kalıbı kullanacaksınız. Yazdiklarimi okumuyorsunuz ki
İyi bakalım o halde izledikten sonra umarım TSM yi kökten çözerim
-
Yani bir zahmet
Aynısını import et item degis sadece
İmport yoksa da . kendin sıfırdan setup yap.
Anlamadıysan google Translate kullan
Yine olmadıysa bana buradan ekran görüntüsü atın. Takıldığınız yerleri.
Ama önce ne yapmak istediğinizi yazın.
Pc yok bende
Günlük görevleri bitirince onu izlicem zaten.
-
Alakası yok bence
-
game pass zaten daha ne olacak
-
Niye öyle düşünüyorsun ben Çin Serverından örnek verdim o yüzden söyledim senin düşünceni destekleyecek ne var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X