Şimdi Ara

Şu anki fiyatları düşündüğümüzde Samsung Galaxy S4 mü S5 mini mi LG G2 mi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S5 mini ve S4 fiyatları birbirine yakın. hepsiburada.com LG G2 fiyatı da bunlara yakın 1200 TL civarında hepsi.

Şu an hangi telefonu almam daha iyi olacaktır. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Lg g2 alin gecin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 lira civarında sıfır s4 bulunabiliyor o 3 telefon arasında en iyisi s4
  • g2 iyi ama sirf kronik sorunlari yuzunden almazdim. hem para bayilacaksin hemde ihtimalde olsa o kadar para verip sorun yasayacaksin. canin sikilacak. z1c alirdim. samsung kullaniyorum malzeme kalitesi bekleneni veremiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu telefonların arasında kaldım. miniyi tavsiye etmem desteği çabuk kesilir. bunların yanına note 3 neo da eklenebilir 999 liraydı gg de

• Samsung hayranlığı olsa da farklı bir deneyim yaşamak bâbında ve hassaten kamerası için LG G2 alınabilir diyebilirim :)

Hayırlı olsun :)

• telefonu babam için alacağım ve ilk defa akıllı telefon kullanacak. acaba bu telefonlardan başka bir tercih mi yapmalıyım. s4 ü tek eliyle kullanmak biraz zor sanırım. s5 mini ise fiyatına göre düşük özellik gibi geliyor. lg g2 nin de internetteki sorunlarına bakınca kararsız kaldım. iphone lar pahalı haliyle ama onlarında kullanılması kolay.

cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim. s4 ve s5 mini den hangisini tercih ederse onu alırım artık eline alsın büyüklüklerine bakarak karar versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerde gördüm reklamı hatırlamıyorum carreformu mu migros mu neydi s4 999 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
  • Bende g2 ile s4 arasinda gidip geliyorum.

• kafanın rahat olmasını her an bir sorun çıkacakmı diye dert etmek istemiyor isen s4 derim ben, lg g2 kronik sorundan geçilmiyor patlamaya hazır bomba gibi maalesef bu kadar fazla kronik sorunu olmasa bende g2 alıyordum fakat elimde patlamaya hazır bomba taşımak istemem servisle falanda uğraşmak istemem açıkcası, saumsung u pek sevmesemde şuan ki durum bu maalesef s5 mini hakkında pek bilgim yok bir şey diyemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: quarkkk

iki sitede uygun fiyatlar buldum

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/47410653-32404-samsung-galaxy-s4-black-edition-cep-telefonu-tekn

http://www.kliksa.com/urun/samsung-i9500-galaxy-s4-16-gb-siyah-akilli-telefon/980003132

kliksa da ithalatçı garantili diyor, sanalmarkette garanti ile ilgili bir açıklama yok

Migrostaki telefonlar paralel ithalat.

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

kafanın rahat olmasını her an bir sorun çıkacakmı diye dert etmek istemiyor isen s4 derim ben, lg g2 kronik sorundan geçilmiyor patlamaya hazır bomba gibi maalesef bu kadar fazla kronik sorunu olmasa bende g2 alıyordum fakat elimde patlamaya hazır bomba taşımak istemem servisle falanda uğraşmak istemem açıkcası, saumsung u pek sevmesemde şuan ki durum bu maalesef s5 mini hakkında pek bilgim yok bir şey diyemeyeceğim.

Bu soruyu arkadaş 3 ay önce sormuş olsa idi kesinlikle düşünmeden G2 derdim. Ve öyle diyerek G2 aldım. Süper telefon çok şık ve samsung S4 görünüm kalite konusunda yanına yaklaşamaz.

Fakattttt.. Günler birbirini kovaladıkça acayip sorunlar yaşamaya başladım.Hatta forumda bile çok yazıştık bu sorunları. Öncelikle telefonun bataryası çıkmıyor. Kendi bataryasıyla idare edicen uzun yolda falan. Ayrıca kasa açılmadığından dolayı özellikle kit katta tel çok ısınıyor ve bir süre sonra açılamayan kasa ısınıp soğumadan genleşiyor ve kasada çıtırdamalar başlıyor. Bu rezalet bir durum. Kulaklık ses gücü kesinlikle bu telefona yakışmıyor. Hatta hoperlörününde ses seviyesi çok düşük karşıdan konuşanı duyamıyorsun. Ama en kötüsüde resim çekim kalitesi. Düşük ışıkda bırak resmi çekmeyi çekilecek resme odaklanamıyor ve karşındaki sokacam ama telefonuna çekeceksen çek artık diyor. Resmi çekincede markası ne o telefonun söylede yanlışıkla bizde almayalım diyor Kaç sefer mahçup oldum bu yüzden. Hele hafıza kartı takılamaması ve full hd video çekimiyle hemencik hafızanın dolmasını hiç saymıyorum. Ben inanıyorumki LG G3 işte bu sorunlar göz önünde bulundurulup açılır kapaklı ve değişebilir sd kart ve bataryalı yapıldı.

Şimdi sen ne kullanıyorsun diye soracak olursan sıfır G2 mi satıp yerine geçici samsung S3 almıştım ikinci el. Yemin ediyorum öyle rahatımki. Telefon buymuş. Ben onu bunu bilmemmmm. Telefon dediğin hafıza kartıda takılabilecek pilide değiştirilebilecek özellikde olması gerekiyor. Rahatlık bu. Şimdide S4 düşünüyorum. Tabi tavsiye ederseniz.

• arkadasimda g2 var bende s4 mini. gece cekimlerinde bariz derecede bendeki daha guzel cekiyor.

• Hocam bu sorunlari soyleyenler forumda troll damgasi yiyor evet telefonun fiyati cok iyi evet donanim da mukemmel fakat gel gelelim telefon kronik sorunlar abidesi bu telefon inanilmaz fazla sisirildi forum da ve bir cok kisinin basi yandi bundan suphem yok, su aralar telefon almanizi onermem meizu ve xiaomi gibi firmalar TR ye girebilir yeni yilda, acelesi yoksa s3 ile idare edin derim

• Inanin bana G2yi o diger telefonlarla koymak bile ayip. G2'ye türkiye de efsane, yabanci forumlarda beautiful monster diyorlar :) karar sizin.

• bende bir ay önce telefon araştırıyordum s4 ile g2 bakdığımda daha cok g2 diyorlardı kullanan coğaldıkca g2 diyen azaldı hatda forumda o kıyaslamalar kapandı bende s4 aldım ozaman bana 900 e mal oldu iki hafta sonra kıliksa bir ara 975 artı 100 cippara veriyordu 875 gelirdi sen memnunmusun dersen belki böyle şeyler şans işi olabilir normal kullanıyorum şimdilik sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

900 lira civarında sıfır s4 bulunabiliyor o 3 telefon arasında en iyisi s4

Youtube'da G2'nin kapsamlı incelemesi var ve 11 farklı analizde S4'ten çok daha iyi ve ayrıca G2'nin şarjı 2. Gün bile idare ediyor. G2'yi tek geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

900 lira civarında sıfır s4 bulunabiliyor o 3 telefon arasında en iyisi s4

Youtube'da G2'nin kapsamlı incelemesi var ve 11 farklı analizde S4'ten çok daha iyi ve ayrıca G2'nin şarjı 2. Gün bile idare ediyor. G2'yi tek geçerim.

hepsi kağıt üzerinde, yani teknik özellikler.
  • G2 =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.