şu an sizi uzaklara götüren eski olayları hatırlatan şarkılar hangisi eski yeni farketmez
Stix - Boat On The River Pink Floyd - Southampton Dock
Kendisine olan saygım 4. albümünden sonra bir hayli sarsılmış olsa da Haluk Levent'in Arkadaş albümündeki <b>"Anadolu Diyarında"</b> şarkısını bilinmeyen bir sebeple bu aralar yeniden dinlemeye başladım. Duygulandırma anlamında mı bilinmez ama son kısmı herzaman tüylerimi diken diken eder..
Selam,
Beni, M. ALANSON'un "Yandım Yandım"ı, bi HALA S.AKSU klasikleri. -Firuze, İşte biz..., Git, Unut Beni...-
şarkının ismini bilmiyorum bilen varsa söylerse iyi de olur, "oooh baby, oooh baby, you'll think about it.." diye gidiyor, slow bi şarkı... bi de Coldplay - in my place
Pink Floyd- Mother olmasın o şarkı cozb?
------------------- Duman - Her Şeyi Yak bitiyorum ya bu şarkıya bak şimdi de içim KIPRAŞTI :(
Therion- hangi şarkısı olursa olsun Blind Guardian -Thorn Duman-Herşeyi yak.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Xeo</i> <br />Pink Floyd- Mother olmasın o şarkı cozb? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bilmiyorum, indirip bi dinleyeyim
DUMAN - HERSEYİ YAK HARAMILER - FABRIKA KIZI Britney Spears and N Sync - VMA Performance
1 tane yazicam yoksa baya bir yazarim. anathema - angelica
Iced Earth-Question Of Heaven Opeth-Harvest Stratovarius-Keep The Flame Lake Of Tears-To blossom blue
Barış Manço- kol düğmeleri
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb®</i> <br />şarkının ismini bilmiyorum bilen varsa söylerse iyi de olur, "oooh baby, oooh baby, you'll think about it.." diye gidiyor, slow bi şarkı... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Cat Stevens-Wild World mü?
Kendi şahsıma Dire Straits- Brothers in Arms Türkçe Levent Yüksel-Kadınım
Çelik: Silinmiyor Hatıralar
hüseyin_sanal+1 arkadaşlar amma çok yabancı şarkılardan etkileniyomuşsunuz ya
Ahmet Kaya'nın son kaseti, Haluk Levent " En güzel aşk zor olandır",Onur Akın "Asi ve Mavi",Kızılırmak....
valla sizinkilere göre biras sert kaçacak ama :))
dark tranquillity nin lethe ve insanity crescendo parçaları beni ayrı diyarlara götürüyor..
şöyle heavy metal dünyalara di mi :)))) benden de "herşeyi yak" +1 sevdim seni bir kere ve tabi;
dongi dongi dongi.. beni başka dünyalara götürüyor :))))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yamaN</i> <br />valla sizinkilere göre biras sert kaçacak ama :))
dark tranquillity nin lethe ve insanity crescendo parçaları beni ayrı diyarlara götürüyor.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>