<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Xeo</i> <br />Pink Floyd- Mother olmasın o şarkı cozb? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> "moby-extreme ways" imiş...
Düş Sokağı Sakinleri - Hoşçakal Düş Sokağı Sakinleri - Al Beni Yar Götür Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş Düş Sokağı Sakinleri - Gayret Et Güzelim Düş Sokağı Sakinleri - Ayrılık
Unutmadan yazayım ...
Duman - Herşeyi Yak
Sting - Shape of my heart
the gathering-elenaor anathema-angelica,cries on wind,one last goodbye dark tranquillity-auctioned mithotyn-king of the distant forest..
Ahmet Özhan- Rüya gibi geçen yıllar
zuhal olcay / aglayamiyorum bile / ankara'da asik olmak :-)
kylie minogue nin bir sarkisi var acaip duygulandiriyor beni bu aralar. manchester konserindeen bir sarki ama eskilerden konser icin uyarlanmis ismini bulamadim gitti bir turlu.. cok duygulandiriyor beni, sinir oldum yani :-)))
neyse olay cozulmustur arkadaslar
bu arada bir de romantik bir sarki ekleyelim ehe
Stay, I wanna be your man Please, stay You need a helping hand Tonight I'm falling in love Stay, I love your Chinese eyes Please, stay Cause you're a big surprise Tonight, I'm fallin' in love
Oh, lady Lai The time when you touch me I love you till eternity Oh ever I'll be your loving guide Be here tonight Oh, lady Lai Oh, please come stay with me By the light of the magical moon Later or soon, I'll be your guide Be here tonight
Hey, you're like a butterfly Oh stay, oh give my love a try Tonight, I'm fallin' in love Stay, I wanna be your man I feel, I'll never feel again Tonight, I'm fallin' in love
[xx(]
walla son günlerde Robbie Williams - Feel dinliyorum. şarkı resmen beni anlatıyor...
AHMET KAYA BU ÜLKEDE Kİ EN BABA SANATÇIYDI. AMA IRKCILAR BU ADAMI BU MEMLEKETTEN DEF ETTİ. ADAM DA DAYANAMADI KALPTEN GİTTİ. AMA UNUTULDU MU HAYIR. OLAY BURADA İŞTE. BU KAFA İLE DÜNYA ZATEN MOKA BATMIS GİDİYOR. ABD MİKCEK BELASINI BU DUNYANIN....
Ahmet Kaya - Nereden Bileceksiniz.....
Kurban - Kurban
Duman - Kırmış Kalbini
Moby - In Thıs World (Mtv de klibini seyrettim çok anlamlıydı)
Ve Süper Baba dizisinin Sountrack leri....
ÖZgün Elveda
Wasted Years
Jason Mraz-I'm yours
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme