Şimdi Ara

Su arıtıcı - Petek - Kombi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üç konu hakkında bilgi almak istediğim için tek başlık altında yazmak istedim.

Su Arıtma;

İhlas Cebilion marka su arıtma cihazı kullanıyorum, membran filtre hariç tüm filtreler yeni değişti. Cihazın içinden ses geliyor sanki boruya su gelir ön taraf kapalıdırda su çarpar ya o tarz bir ses bir de cihaz sürekli su alıyor, yani ne zaman cihaza baksam su sesi geliyor. Bu hangi sorundan kaynaklanıyordur, benim yapabileceğim ne vardır? Bir arkadaş vanaya vur yazmıştı bir konuda, bu konuyla da ilgili bilgi verebilir misiniz?

Petek;

2 katlı ev alt katta banyo mutfak hariç tüm petekler açık üst katta sadece antrenin peteği açık. Yani 10 petek var 6 sı açık, altta 5 üstte 1 adet açık. Doğalgaz kartlı sistem ve petekler termostatlı değil normal altlı üstlü 2 vanası var. Vaillanttaki arkadaşlara sorduğumda reglaj ayarı yapınca kapalı peteklere de yapılmalı denildi.
    Şimdi bu reglaj her eve şart mı ve hangi vana ile yapılmalı (alt mı? üst mü?) Faydası ne olur? Kombi fazla kullanmayız ısısı genelde 40 derece vs. olur.
    Petekler 10 senedir bakımsız, bakım şart mı?

Kombi;

Bakım yapan arkadaş 3lü vana bozuk dedi, değiştirelim fakat çok pahalı ben ucuz yollu ayarlarım vs. dedi, kendisine pek güvenmedim, benim bu vanayı test etmem nasıl olur?

Biraz uzun oldu cevap verecek bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmuratpc -- 22 Ekim 2013; 13:46:24 >

• Yardımcı olacak var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi petek sıvısı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.