Bildirim
Su arıtma cihazı (27. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkese iyi günler, bu hyundai su arıtma cihazları nasıldır? Önerdiğiniz bir modeli var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internette aynı kalite cihazı 400 liraya bulursun sana onerim budur hocamquote:
Orijinalden alıntı: masty45
Herkese iyi günler, bu hyundai su arıtma cihazları nasıldır? Önerdiğiniz bir modeli var mıdır?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hiç girmeyelim ozaman bu macerayaquote:
Orijinalden alıntı: tersosmos
Internette aynı kalite cihazı 400 liraya bulursun sana onerim budur hocam
Alıntıları Göster
Merhaba arkadaşım. 3 kişilik bir aileyiz. İzmir/Menemen'de ikamet ediyorum. Ben izmir'e yerleştikten 3 yıl sonra saçlarım dökülmeye başladı. Şimdi de eşim yerleşeli 3 yıl oldu ve kendisinin de dökülmeye başladı. Emin değilim ama suya bağlıyorum. Çünlü denemediğimiz şampuan vs kalmadı. Stres sıkıntı da yok şükür. Bunun yanı sıra sular efsane kireçli ve termostatik banyo bataryasının filtresi kuma benzer atıklar ile doluyor. Bu sebeple ev ana girişine su arıtma taktırmayı düşünüyorum. Hangisini önerirsin? Mümkünse ithal ürün tavsiyen güzel olur. Olaki taktırırsam içme suyu olarak da kullanabilir miyim? Yani hali hazırda bulunan ev tipi su arıtmayı iptal etmeli miyim? Teşekkürler.quote:
waterbox omnipure filtre kullanmaz etiket yapıştırmaz yalan konuşma dış filtre kaplarının plastiklerini yapıyor adamlar içine de gerekli mineralleri dolum yaparlar karbon filtre için (sen daha omnipure nin yazılışını bilmiyorsun neyi gözünle gördün) unipre nedir.
sen biraz önce bu 3 firmayı kaliteli filtre kullanıyor diyordun şimdide yerden yere vurdun sen ne dediğinin farkında değilsin arkadaşım biraz dikkatli bakarak yorum yaz öyle laf olsun diye yorum yapma bilmediğin konularda da hiç tartışmaya girme derim
sen daha taiwan çin den gelen ürünleri çeşitli kişilerden alıp satıyorsun neyin kaliteli olduğunu anlamayacak kadar acemisin boşuna vermişsin 10 yılını sen beni sorarsan hem üretimde hemde ithalat ta hemde sahada hizmet vermekteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white00 -- 16 Aralık 2019; 23:51:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok berrak görünen ama gözle görünmeyen şehir şebeke sularındaki tortular 5 micron gözenek yapısına sahip tortu tutucu sediment filtrelerle filtre edildiğinde şebeke sularımızın hiçte masum olmadığı görünüyor.
şebeke suyu temiz olduğunu beyan edenler bunları görünce ne diyecek merak ediyorum şebeke suyundaki zararlı tortulardan kurtulmak için en azından bina girişine, daire girişine yada evye altına arıtma cihazı almıyorsanız bir tortu tutucu filtre kullanmanızı tavsiye ederim piyasada bol miktarda satılmaktadır üstelik 5-50 tl arasında değişmektedir çokta pahalı bir filtre değildir bir dairelik kullanımda 1 filtre 3-6 ay kullanılabilmektedir. su arıtma cihazı bilgi Filtre ile birlikte birde tesisatınıza uyumlu filtre kabı almanız gerekli bu filtre kapları ise 90 lira civarında satılmaktadır ama bu filtre kabını bir kereye mahsus alıyorsunuz her filtre değişiminde bunu da değiştirmiyorsunuz değişim yapmanız gereken tek şey 5 micron sediment (Tortu) filtresidir. duş için ise ayrı çözümler bulabilirsiniz örnek duş filtresi kullanabilirsiniz. Duş filtreleri tortunun yanında sudaki kloru da sudan uzaklaştırmaktadır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar 1 ay önce alttaki 3 filtreyi değiştirdim. Su devamlı beyaz geliyor rakı gibi görüntüsü oluyor, içmek için beklememiz gerekiyor. Normalde su arıtılıp tanka depolanmıyor mu? Eğer depolanıyorsa bu su tankın içinde çözülmesi gerekmez mi? Yoksa direkt arıtılıp mı geliyor musluğa su? Birisi bilgilendirme yaparsa güzel olur.
Bi sorun filtrelerle alakalı değildir hava ile alakalıdır genelde ilk kullanımda ve filtre değişimlerinde cihaz içine belli bir hava girer ve beyaz mikro kabarciklar oluşur görüntüsü klor yada kireç gibidir ve bekleyince geçer yada bardak kenarında toplanır genelde bu durum bazen sebeke suyunda da sular kesilip tekrar geldiğinde çeşme suyuda aynı sekilde akar ama zamanla geçiyor bu durum sebeke suyunun basınç yüksekliğine göre 2 yada 10 gün gibi bir zamanada düzeliyor. Bir müdehale etmenize gerek yok. 10 gün sonra düzelmez ise sistem girişine giren suyun basıncını bir basınç ayarlayıcı ile 4 bara dusurebilirsiniz. Suyun hızlı hareket etmesi ve filtrelerde oluşan hava kaynaklı bir belirtidir bu durum.quote:
Orijinalden alıntı: Portraitclub
Arkadaşlar 1 ay önce alttaki 3 filtreyi değiştirdim. Su devamlı beyaz geliyor rakı gibi görüntüsü oluyor, içmek için beklememiz gerekiyor. Normalde su arıtılıp tanka depolanmıyor mu? Eğer depolanıyorsa bu su tankın içinde çözülmesi gerekmez mi? Yoksa direkt arıtılıp mı geliyor musluğa su? Birisi bilgilendirme yaparsa güzel olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Kireç sorununa yumuşatma sistem cihazı taktırman gerekiyor ve büyük spun filtre dedikleri 5 micron filtre taktırınca kireç sorunu çözülüyor bina giriş suyuna. Ben kireç sorununu çözdüm termostatik duş sistemini de aldım artema aquaheat çünkü vitradakiler kireç sorununu çözmeden kullanmanın hatta çoğu cihazı kullanmanın iyi olmadığını söylediler. 3lü filtreler felan var öyle dandik şeylerle kireci çözemezsin. Bende tek kaplı fitre var 10inç evladiyelik çatlama kırılma yapmayandan. 500tl.quote:
Orijinalden alıntı: white00
Merhaba arkadaşım. 3 kişilik bir aileyiz. İzmir/Menemen'de ikamet ediyorum. Ben izmir'e yerleştikten 3 yıl sonra saçlarım dökülmeye başladı. Şimdi de eşim yerleşeli 3 yıl oldu ve kendisinin de dökülmeye başladı. Emin değilim ama suya bağlıyorum. Çünlü denemediğimiz şampuan vs kalmadı. Stres sıkıntı da yok şükür. Bunun yanı sıra sular efsane kireçli ve termostatik banyo bataryasının filtresi kuma benzer atıklar ile doluyor. Bu sebeple ev ana girişine su arıtma taktırmayı düşünüyorum. Hangisini önerirsin? Mümkünse ithal ürün tavsiyen güzel olur. Olaki taktırırsam içme suyu olarak da kullanabilir miyim? Yani hali hazırda bulunan ev tipi su arıtmayı iptal etmeli miyim? Teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
Aynen bu filtre bina giriş suyuna bağlı benim su yumuşatma sisteminden önce aynı zamanda tam otomatik valfi koruyor gözenek tıkanması olmaması için.quote:
Çok berrak görünen ama gözle görünmeyen şehir şebeke sularındaki tortular 5 micron gözenek yapısına sahip tortu tutucu sediment filtrelerle filtre edildiğinde şebeke sularımızın hiçte masum olmadığı görünüyor.
şebeke suyu temiz olduğunu beyan edenler bunları görünce ne diyecek merak ediyorum şebeke suyundaki zararlı tortulardan kurtulmak için en azından bina girişine, daire girişine yada evye altına arıtma cihazı almıyorsanız bir tortu tutucu filtre kullanmanızı tavsiye ederim piyasada bol miktarda satılmaktadır üstelik 5-50 tl arasında değişmektedir çokta pahalı bir filtre değildir bir dairelik kullanımda 1 filtre 3-6 ay kullanılabilmektedir. su arıtma cihazı bilgi Filtre ile birlikte birde tesisatınıza uyumlu filtre kabı almanız gerekli bu filtre kapları ise 90 lira civarında satılmaktadır ama bu filtre kabını bir kereye mahsus alıyorsunuz her filtre değişiminde bunu da değiştirmiyorsunuz değişim yapmanız gereken tek şey 5 micron sediment (Tortu) filtresidir. duş için ise ayrı çözümler bulabilirsiniz örnek duş filtresi kullanabilirsiniz. Duş filtreleri tortunun yanında sudaki kloru da sudan uzaklaştırmaktadır.
-
sebil üstü su arıtma aparatı kullanan var mı forumda acaba tavsiye edermisiniz? cam damacanayı doldur yerine tak oldukça yorucu oluyor? -
Hocam bunun nesini soruyorsun genelde bir çok kişi kullaniyor damacana doldurmaktan daha iyi bir parca bu sebil aparatı dedikleri hazneli haznesizleri var hazneli olanların cam olanı var plastik olanı var hazneli alacaksan cam al.
Haznesizler daha pratik hem görüntü kirliliği dr olmuyor
Damacana ile neden uğraşıyorsun al bir tane tak otomatik suyunu alsin sebil.
Tavsiye isteyeceksen de bunların hemen hemen hepsi aynı webden en uygun olanı al tak kullan
Googlede ararken "sebil aparatı" diye ara
eyvallah tersosmosmoz hocam duyduğum kadarıylan bunlar şamandıra problemi yapıp evi su bastırma riskleri varmış hocam o açıdan sordum forumdan kullanan var mı tavsiye ederlermi diye bende haznesizini düşünüyorum. -
-
eyvallah hocam. -
Merhaba,
Ben Kırşehir'de yaşayan anneannemin evine su arıtma cihazı taktırmak istiyorum. Kendisi yaşlı malum bu filtre takibini filan yapamaz o yüzden servisin kendi takip etmesi gerekiyor. Ben aşağıdaki firmaları buldum ama konu ile ilgili pek bilgim yok açıkçası. bu firmalar nasıldır yada tavsiye edeceğiniz firma var mıdır? Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.Hocam özellikle sizden yardım bekliyorum @tersosmos İyi günler dilerim.
İhlas Paz. / Aura Cebilon su arıtma cihazı 1900 tl
Esli / RAVENT SMART
Ersutek
bunlar Kırşehir'de hizmet veren firmalardan -
Bu iki firma arasında kaldıysan ihlas tavsiye ederim en azindan nsf onaylı diğer marka zaten normal piyasa ürünü 500-600 liraya alırsınız o ürün kalitesinde internet üzerinden ama siz hizmette satın almak istiyorsunuz bu yüzden ihlas derim ihlas cihazda dikkat edeceğin pek birşey yok zaten hocam NSF li ürün sonuçta mümkünse pompalı modelini alın gerçi ihlâsın tümü motorlu satiyor diye biliyorum.
Bu iki firma arasında kalmaktan ziyade başka bilmediğim için sadece bunları yazdım. Sizin tavsiye edeceğiniz var ise onları da değerlendirebilirim. İhlas için 1900 tl uygun bir fiyat mıdır? Hızlı cevap için teşekkür ederim bu arada. -
Nsf li bir ürün ve verdiği hizmet karşılında gayet normal hocam fiyat muhatap bulabileceğin birisi olması ve yarin bir gün bir sorun oluştuğunda karşında bir firma bulursun.
Arıtma cihazından en önemlisi nsf belgesi kalite için ve satış sonrası hizmet belgelerinin olması
işi ehline vermekte fayda vardır.
Diğer şekilde tonlarca marka var ihlas düşünürken başka bir marka önermek doğru seçim olmaz hocam 1900 tl iyi fiyat gerçekten üstelik yerli ürün.
teşekkür ederim yardımınız için, şimdi bağlattırıyorum İhlasın ürününü :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X