Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ürün alıp memnun kaldığını belirtince aksi yönde mesajların atılması zaten bu su arıtma konusunun tamamen firma yetkilisi tarafından yönlendirildiğinin açık ispatı olduğundan daha fazla yazmak istemiyorum
    Verilen ph derecesi tds değeri hepsi kusursuz olup üründen çok memnun kaldığımı belirtmek isterim
    400 liraya bende ki makineyi toplayacak olanlara da hayırlı olsun kullanacakları makine diyorum.

Fakat bir gerçek ki forumda ki mesajlara uyup iyi ki toplama makine almamışım.çünkü yazarların gerçek yüzü ben aldıktan sonra ortaya çıktı.

Adam yukarıda starbucks bile aosmith referansları arasında diye ufacık bir ayrıntı yazmış
    Ona bile laf söyleyip konu starbucks ın bardağının kahvesinin kalitesizliğine getirmişsiniz.
    Tersozmos un satmadığı sıradan bir arıtma cihazından oluşan memnuniyete karşılık bu kadar ters mesaj iletilmesi forumun objektif olmadığının çok net göstergesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Mart 2020; 14:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shafter kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun cihazınız arıtma musluğundan çıkan tds değeriniz nedir?
    ya hocam illa kabalaşıp kazıklanmışsın demek mi lazım?
    Filtre değişim zamanı gelince , değişim maliyetinden dolayı düşünceni merak ediyorum.Hele firma olurda Türkiye den çekilirse elinde patlar ,başka filtre uyar mı uymaz mı birşey diyemem ama biz burada fiyat performans , sorunsuz teknik destek konuşuyoruz.Aldığınız rakam genele göre biraz fazla ,imkanınız var ki almışsınız iyi günlerde kullanın demek düşer bize.Kimsenin cihazı kötülediği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 17 Mart 2020; 14:36:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    İşte bende bunu diyorum
    Benim aracımın yıllık bakımı 6000 tl
    Senin aracının ki 300 tl ise derdi sana mı? Ben hepsini bilerek aldım ve çok memnunum
    Kabul etmek çok mu zor ?

tamam hocam iyi günlerde kullanın diyoruz zaten en başından.👍

yalnız siz aldığınız ürünü gelip buraya yazarsanız diğer uyelere de cevap hakkı doğar siz nasıl ki baska uyelere yorum yapıyorsanız onlar da size yapabilirler cunku burası forum. sizi rencide etmediği surece kendi gorusunu belirtelebilir şimdi siz kalkıp aldıgım cihazdan sana ne derseniz o da size aldıgın cihazdn bana ne der yorum yapanlar arıtmacı derseniz o da bir arıtmaya o kadar para verilmez belki de sen arıtmacısındır yalandan verdim diyorsundur der :) ve forum amacından sapar bence yanılıyor muyum arkadaslar
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajları okudunuz mu?
    Kazık yemişsin üzerine soda iç aynı makineyi 400 tl ye kurarım bunlar düzgün mantıklı cümleler mi?

kazık yemişsin yerine pahalıya almışsın kelimesi daha münasip olur tabi ama soda iç sanırım tartısmadan kaynaklı o hararetle yazılmıs bir cumle olsa gerek kendi de pisman olmustur sanırım. bende Turksu markası almıstım gayette memnun kaldım hem suyun tadından hem de servisinden baya kisi de benim referansımla aldı kullandı tesekkur mesajı attı ama sonra 1-2 kisi kotu ithamlarda bulununca nerdeyse 1 yıldır yazmıyorum cunku hem iyilik yapıyorsun hemde ustune reklam damgası yiyiyorsun bende bıraktım tavsiye etmeyi kim ne alıyorsa alsın. sizlerde birbirinizi kırmadan goruslerinizi belirtin derim saygılar
    Nedense kazık soda kelimesi yerine benim ilk başta değindiğim ph ve tds olayına takılması gerekli kullanıcınin ama işine gelmiyor çünkü insanlar hep işine gelen taraftan konuyu ele alıyorlar.

2800 liraya ucuz bile bana göre 1000 dolara rainsoft da alabilirdi yada 6500 liraya Goldline da alır esas f/b ürünleri bunlar

Ama 6ph 5ppm suyu 400 liralık cihazlada elde ederim 1000 dolarlık cihazlada

Konu cihazın fiyatı değil ürettiği zararlı su olması gerekliydi bu değerlerdeki suyu akü üretiminde kullanılan su yada cam üretiminde kullanılan leke yapmayan su yada Saf su olarak satılabilir degisik alanlarda değerlendirebilir. Yada kolonya üretimindeki su içinde ideal değerler benim görüşlerim bunlar burasi bir forum isteyen istediğini yazar.

Kazık soda kelimesinden rahatsız olduysan yada rahatsızlık verdiysem kendi adıma özür dilerim cihazınızı da sağlıklı günlerde kullanmanızı diliyorum. Kazik soda kelimesini kapatın artık yanlış yerden vurmaya kalkiyorsunuz bakin özür de diledim daha ne istiyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Konu tamamen tek bır kullanıcının ve onun yandaslarının egemenlıgınde oldugundan burada onun satmadıgı marka hakkında olumlu gorus belırtemezsınız.Foruma tek mesaj yazdım aosmıth baglattım ve cok memnunum sımdılık dıye.Ve resmen linç yedim.
    2 satilik yazima karsilik 10 tane mesaj atildi kazik yedin ,400 tl ye daha iyisini kurardim, verdigi degerler cop.o suyu icerseniz hasta olursunuz vs vs

bu kadar da forumda tarafli yorum yapilmaz ki
    kazık yemişsin ben dedim hocam lafımında arkasındayım.

Ama kırmak için yazmadım zorla yazdım , yani arkadaş almış tamam ama uzay mekiği gibi göstermesi forum ortamında bizim amacımıza ters.Arkadaş çok para verdiği için en iyisi en kalitelisi sanıyor olay bu yani.

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    kazık ben yazdım hocam👍😁🤭

• meeb kullanıcısına yanıt
    Burada anlamadığım bir nokta var. Starbucks kötü bir firma olduğu için kötü bir sistem mi kullanıyor. ?

Şimdi bana söyler misiniz. ? Türkiye'de bu işi yapan firmaların en uzun geçmişi kaç yıllık.

"1874 yılında ABD’nin Milwaukee şehrinde kurulan A.O. Smith, su teknolojilerindeki 145 yıllık tecrübesi ile dünya çapında hizmet veren, nitelikli su ısıtma, su depolama ve su arıtma ürünlerinin öncü üreticisidir."
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    bu anlamı nasıl çıkardınız bilmem de ben onu kastetmedim.

Starbucks gerek kahveleri gerekse kullandığı karton bardaklardaki sıkıntılarda defalarca gündeme gelmiş bir firma evet böyle algılayacaksınız bana göre kalitesiz.

Demek istediğim büyük firmaların kullandığı ham madde olsun iştirak içinde bulunduğu firmaları en iyisi diye sanmamak gerekiyor.

Misal
    ekşi sözlük
    koskoca starbucks'ın sek süt kullanması
    https://eksisozluk.com/koskoca-starbucksin-sek-sut-kullanmasi--5286727

son sayfada biride yazmış süt işte diye.

su işte su yani

a.o. simith de starbucks da amerikan firması.Normal yani a.o. simith kullanmaları.Netice de ikisi de kapitalist firma.

Ayrıca arıtma cihazları deneyim mühendislik isteyen cihazlar değil hocam .Çoğu zaman beyaz eşya gözüyle bakılsada basit, mantığı belirli ve filtrelerden oluşan bir düzenek yani hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 18 Mart 2020; 23:35:21 >
  • Büyük markalar yersiz çok pahalıya satıyorlar. Kepez su arıtma baktım çok ucuz duruyor, hem filtrelerini internetten daha uyguna sipariş etme şansı da var, muhtemelen oradan alacağım.
    simdi yandin linc incoming :)
  • Belki ilginizi çeker pek anlamam arıtma işinden ama karşıma böyle bir indirim çıkınca paylaşmak istedim umarım birilerinin işine yarar .

Su arıtma cihazı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Ben de eve kaliteli bir su arıtma cihazı almayı planlıyorum. Türksu markasını kullanan/deneyen/bilen var mıdır? Varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Merhabalar,

Ben de eve kaliteli bir su arıtma cihazı almayı planlıyorum. Türksu markasını kullanan/deneyen/bilen var mıdır? Varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
    https://www.turksuaritma.com/organik-lux-modeller-modelleri-fiyatlari-satin-al
    Merhaba,

Yaklaşık 2015 yılından beridir Türksu'nun 2014 delüx açık kasa modelini kullanıyorum. Şimdiye kadar filtrelerin değiştirilmesi haricinde 1-2 defa hortum patladı (evi hafif su bastı). Bunun haricinde pek bir sıkıntı yaşamadım. Gerçi şimdi de filtrenin takılı olduğu bir tankta su kaçağı var (hafif akıtıyor). Dolayısıyla tamir edemedim ben de kap koydum. Artı ve eski yönlerini böyle söyleyebilirim. Ben de yeni sistemi almak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.