Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkisini T ile birleştirsen tabiiki kullanabilirsiniz, litre hacminiz yükselmiş olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim internette hiç bir bilgi yok bu konu hakkında bir türlü cevap bulamadım. sağolun tekrardan

Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri: Tesisiniz İçin En İyisini Seçin!

Endüstriyel su arıtma, karmaşık bir dünya olabilir. Ama endişelenmeyin, Royal Green olarak size rehberlik etmek için buradayız! Ham su arıtmadan atık su yönetimine kadar her şeyi kapsayan blog yazımızla su arıtma sistemlerinin derinliklerine dalın.

💧⚙️ Tesisinizin verimliliğini artırmak ve çevresel etkinizi azaltmak için doğru çözümleri keşfedin. #RoyalGreen #SuArıtma #EndüstriyelÇözümler #Sürdürülebilirlik

https://royalgreen.com.tr/endustriyel-su-aritma-sistemi-nedir-ve-nasil-calisir/

• Adamakıllı bir cihaz, fiyat performans ve uygun fiyatlı ürün öneriniz var mı?

• Merhabalar,

2 ürün bütçeme yatkın 2 ürün arasında kıyaslarsak ne önerirsiniz ve neden ?

Teşekkürler.

Su arıtma cihazı
     Su arıtma cihazıtrendyol.com
    Sumosu Home Natural Pompalı Su Arıtma Cihazı - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/sumosu/home-natural-pompali-su-aritma-cihazi-beyaz-p-767234612?boutiqueId=61&merchantId=887981

• Aquaflo mil elegance 14 aşamalı aritıcı aldım. 3 gündür kullanıyoruz. Tds değeri 110 çıkıyor. Şebeke suyu da 180. 14 aşamalı arıtıcı için 110 tds değeri normal mi?

• trbeyazcocuk T kullanıcısına yanıt
    14 aşama derken 14 adet filtre mi cihazda. Tds değeriniz sebeke Suyuyla neredeyse aynı , tds değerini membran cıkıştan ölçüm yapmanız gerekiyor, ya da tanktan su alıp onu ölçün ve cıkan değere göre yorumlama yapabiliriz. Ayrıca 180 sebeke suyu için 1 adet sediment ve 1 adet cto karbon kullanmaniz yeterli yani 2 aşama fitrasyon sistemi.

• teacher47 kullanıcısına yanıt

Cam ağacının dibine kova koy kozalaklardan süzülsün yağsın yağmur caksın simsek.. Pus sarsın, Dört bir yanı. Ilık ruzgar, saclarini oksasin yapraklar ucusurken.. al o kovayı da eve götür onu kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Ağustos 2024; 7:26:42 >
  • izmir için aura cebilon arıtma cihazını almak istiyorum.
    Erzurumda brita yetiyordu fakat izmirde suyun tadı ve kokusu ağır geldi.

cebilonu alsam istediğim tad ve kokuyu yakalayabilir miyim?

Kullanan yorum yapabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 26 Ağustos 2024; 22:11:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Nsf sertifikası olan bir ürün alın kullanın demişim ama siz en baz modelinden bahsetmişsiniz kusura bakmayın , fena değildir fiyat performans ürünüdür , servisin değişim periyotlarına uyun , sorun yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 27 Ağustos 2024; 17:54:31 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, aldım 1 adet

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın . Hayırlı olsun

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    saolun hocam

Yeni açtığım için öyle oldu sanırım. Şuanda tds değeri 25-30 lara düştü. Şimdi de tank dolunca kendisi su almayı durdurmuyor. Ben el ile vanasını kapatıp açıyorum. O şekilde su alması duruyor.

• trbeyazcocuk T kullanıcısına yanıt
    Cihaz devamlı çalışıyor ve atık su üretiyorsa hocam birkaç nedeni olabilir.

1 düşük su basıncı, basınc düşük olduğunda arıtma damla damla veya damladan az fazla arıtır buda tankı doldurmaz ve devamlı çalışır.

Su basıncınız en az 3.5 bar olmalı istenilen ideal basınc ise 4.5-5 bardır.

2 membran filtreniz zarar görmüş olabilir ve suyu yavaş arıtır 1 nolu nedendeki olayla aynı durum

3 çekvalf arızalı olabilir, bu valf arıza yaptığında suyu geri kaçırır ve cihaz devamlı çalışır.

Çekvalf testi için 1 ve 2 nedenler normalse şunu yapın, tank vanasını kapatın arıtma musluğunu açın akan su ince ip gibi devamlı akması gerekiyor eğer damla damla ise 1 ve 2 nedene bakın, ince akıyorsa arıtma musluğunu kapatın ve 1,2 dk kadar bekleyin atık kesmeye başlarsa ve keserse çekvalf sağlam eğer kesmezse çekvalf bozuktur.

4 şatof valf varsa ve bu valf çalışmıyorsa yine atık suyunuz durmaz cihaz devamlı çalışır.

1 ve 2 normalse çekvalf veya şatof değiştirin düzelir.

su basıncını anlamanın yada ölçmenin yolu var mı ? ben yeni arıtma sistemi alacağım, su basıncım sanki düşük gibi geliyor bana nasıl emin olurum.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Manometreyle ölcersin ama düsük gibi geliyorsa muhtemelen düsüktür zaten..

Tam 14 adet filtre mi koymuslar bunlara galip abi? Neden 14 adet filtre koyuyorlar bunlara abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Ekim 2024; 11:28:49 >
  • genelde 7 filtre koyup , her filtreyi giriş çıkış olarak 2 aşama olarak kabul ediyorlar , nasıl bir mantıkla 14 aşama oluyor , kafalarındaki dünyada ne var bilinmez. Genelde 14 aşamalı demek membran dahil 7 filtre demek . 14 filtre yok yani. 7 filtre var.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.