Bildirim
Su Arıtma Cihazı Filtreleri Hakkında Yardım? (5. sayfa)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Böyle bağlarsam belki biraz acı olacak ama ph yüksek olacak doğru mu anladım? -
Evet -
Teşekkür ediyorum, deneyeceğim. -
Rica etsem hızlı bağlantı şemasını da atar mısınız? -
-
-
Evet doğru -
teşekkür ederim yanıtınız için. Şimdilik yavaş akıma bağladım bakalım.
-
Basınç düşürücü parçayı tesisat tan arıtmaya giren hortuma mı bağlıyor acaba? -
Evet doğru -
-
Montaj şekli doğru. Basınç düşürücülerin üzerinde kaç psi basınca düşürdüğüne dair bilgi bulunur, ancak üzerinde bir bilgi olmadığı için kaç bara düşürmesi gerektiğini yorumlayamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜmitATMACA -- 2 Mart 2022; 2:11:14 > -
Pompalı cihazlarda uygun basınç değeri nedir, düşük tds için basınç 6-9 aralığında olmalı gibi yorumlar okuyorum. Kaç bara kadar sakıncası olmaz? Atık su içinde basınç biraz yüksek olmalı diyorlar. Bu basınç ile kullansam zararı olur mu sisteme? Tüm cevaplar için teşekkürler bu arada -
6 yı geçmeseniz iyi olur.
6 dan sonrası su kaçağı riskinizi yükseltir. -
Royal Green sitesindeki basınç düşürücü, basıncımı altının altına düşürür mü? 50 psi yazan var 70 psi yazan var hangisini almalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Mart 2022; 2:17:54 > -
50 psi alabilirsiniz.
70 psi pompasızlarda kullanılır genel olarak. -
Alman marka arıtma cihazı düşünüyorum bende. Alman malına her zaman güvenmişimdir. Ne önerirsiniz?
-
Alman markası olarak bir su arıtma cihazı duymadım hocam. -
50 psi olanı takınca pompalı cihazımda da basınç kesin düşer değil mi? Pompalı sistemde basıncı pompa ayarlar diye birşey yok sanırım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X