Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı Tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abrahamme

Su arıtma cihazlarının arıttığı(!) su artık su olmaktan çıkıyor. Çünkü vücudumuzun ihtiyacı olan sadece H2O değildir !! Suyun içindeki mineraller, metaller de vücudumuz için vazgeçilmezlerdir. Mesela kalsiyum, magnezyum vs gibi. Su arıtma cihazları bunların hepsini yok ediyor. Bununda vücuda hiç bir yararı yok.

uzun süre bu konuyu araştırdım bir çok yazı okudum ve en sonunda üstte söylenen düşünceye ben de sahip oldum suyu temizliyor temizlemesine de suyu içinde bir şey olmayan bir sıvı haline getiriyor .
  • Bizde 2000 liraya aldık bir tane.Memnunuz güzel bir alet
  • Ters Osmos Tezgah Altı Cihazlara verilen paralara değil SAĞLIĞINIZA YAZIK.
    İçtiğiniz sular SAF SU ! akü suyu içiyorsunuz. İçtiğiniz suyun PH değeri 7nin altında yani ASİDİK SU içiyorsunuz arkadaşlar.

YÜKSEK ALKALİ YANİ PH 9-10 olan İYONİZE SU içme şansımız var! iyonize olmamış alkali su da birşey ifade etmez. PH çubuklar,Alkali filtreler,Bardağa konulan çubuklar.. Hepsi tamamen kandırmaca!

Su titanyum plaketler ile iyonize olarak hücrelerin içerisinden geçebilecek boyutlara indirgenirken ALKALİ olursa ise, Hücreleri Temizleyip DETOKS yaparken, Açığa çıkan yüksek OKsijeni ve Kalsiyum başta olmak üzere tüm mineralleri hücrelere taşır !

Sağlıkla ile ilgili detayları, Tedaviye yardımcı olduğu hastalıklar,bilimsel makaleler,Japon bilim adamlarının Kolon kanserinin tedavinde Alkali su diyeti,Kitaplar vb.. Su konusu çok derin bir konu.

SONUÇ: EVİNİZDE İÇEBİLECEĞİNİZ DÜNYANIN EN KALİTELİ SUYU: YÜKSEK ALKALİ PH10-ANTİOKSİDAN-YÜKSEK OKSİJENLİ-MİNERALLİ SU

Detaylar hakkında bilgi içinwww.alkalilife.com sitesini incelemenizi tavsiye ederim.

3Yıldır kullandığım cihaz sayesinde bağışıklık sistemindeki faydalarını, hasta olmayarak görüyoruz.
    Mide yanması,karaciğer yağlanması gibi problemlerimde inanılmaz başarılı test sonuçları elde ettim.

Bilgilerinize...

• aynısı metro da 279 tl zaten bmb yani ürünün sitesinde de metrolardan alabilirsiniz diyor.
  • Arkadaşım , bu cihazların zararlarını incele ve asla evine sokma. Sadece sebze meyve yikarsin. ASLA İÇME SUYU OLARAK KULLANİLMAZ!!!
  • OSMOS TESTİ KANDIRMACASINA İNANMAYIN !!! Suyun içine soktuklari çubuğun biri paslı ve suda bulunan mineral ve partiküller, elektrik ile tepkimeye girince ÇUBUKTAKİ PAS SUYA GEÇİYOR! Osmos suyu SAF SU oldugundan temiz kalıyor. TEST YAPARLARKEN OSMOS SUYUNA BİR TUTAM TUZ ATIN !!! OSMOS SUYU DAHA BETER OLACAKTIR!! Suyunuz bakın nasılda kirli diyorlar İnanmayın bu sahtekarlara !!
  • o osmos testi değil elektroliztesti forumları baştan sona oku arkadaşım balıklama dalma bizde o testin kandırmaca oldugunu bağırıyoruz burda önce incele sonra yorum yap ki yaptığın yorumlarda satığın cihaz kadar kaliteli olsun çamur atma benim cihazımdan çıkan suyun akü suyu olduğunu söylüyorsan oda senin cahilliğin araştır incele kimi ve neyi eleştirdiğini anla ona göre yaz sana hayırlı satışlar umarım bolca ürün satarsın ben burda bir seneye yakındır kalitesiz cihazları anlatıyorum ama genel kanı ucuzsa iyidir forumları iyi ve baştan sona oku hadi hayırlı işler
    sağlıklı kaliteli su life2o water ama kaliteli
  • Çamur ce Balıklama gibi kelimeleri size yakıştıramadım. Halkın bu cihaz ile nasıl kandırıldığını siz benden iyi bilirsiniz. Ben hayatımda ne kullandım ne sattım RO. Bu cihazın müşteride kullanım amacı da, söylenenlerde belli! RO sistemi Saf su üretir! Aksini iddaa eden kendini kandırır! Extra filtreler, suya mineral takviye ederek Saf su olmaktan çıkartılma çabasıdır! Her ay düzenli ölçüdüğünde sudaki minerallerin miktarınını gosteren lab. Sonuçlarını gösteren bir link gonderirseniz incelemek ce bilgilenmek isterim. cihazımızı alayan musterilerimize alternatif olarak sizi öneririz böylece.
  • Ayrica bu formu 2010 yilindan beri takip ediyorum ve uyesiyim. 1,5 aylik uye olarak bana formu arastir demeniz de komik olmuş kusura bakmayin.
    Peki ben Cahil,siz de Bilgin o zaman da millet Aptal Oluyor değil mi ?
    Ben arkadaşı uyarıyorum siz cevap yazıyorsunuz. Sizinle birebir muhattap olarak yazmadım mesajı.
    Ama isterseniz Alkali su anlatımlarınızın altına ayrintili düzeltme mesajları atabilirim.
    RO sisteminden bahsediyorum, senin cihazin onun cihazi diye ayirmadim. Surekli bir alinganlik ve saldiri icinde olmanizi da kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeCenter -- 16 Nisan 2012; 0:37:50 >
  • Çok Sayın WATERBOSS,

8filtrenizin musteri satış fiyatı ve ortalama değişim aralığı ne kadardır acaba?

Bir de PH ı yüksek Alkali su , Yumuşak su mudur yoksa Sert su mudur? Bilgilendirirseniz mutlu oluruz? PH 8,5da Alkali Yumyşak su üretmek mümkün müdür ?
    Teşekkürler
  • arkadaslar bence birbirinizi elestireceginize herkes kendi gorusunu yazsa kimse kimsenin gorusune ve urunune karısmasa sizler icin daha iyi olmazmı? bu sekilde herkes kaybeder kazanan olmaz en iyisi herkes kendi urununun reklamını yapsın isteyen istedigini secer
  • Dostum haklısın sonuna kadar, yukariya bakarsan bir markayı veya firmayı elestirmedim. Haddime de değil ! Sadece kullanan bir kisiye,genel olarak osmos un saf su urettigini, zararlarini ve %95 yaptiklari testi nasilda kotuye kullandiklarini belirttim.Kendisine bu test yapılıp da sudaki renk değişimini KİR-Pislik olarak anlatılmayan varsa yazsın ! Arkadasimiz ise araya girerek 'baliklama atlama', 'çamur atma' gibi cumlelerle saldirinca cewap yazmak zorunda kaldim. Oysaki yazmasi gereken ' haklisiniz ama benim cihazimin saf suyun üzerine ek olarak artilari var, alkali ve doğal mineral filtresi var' cumlesiydi. Neyse ben arkadaşımızın İYONİZE alkali cumlelerine takildim ve asla filtre ile iyonize yapilamayacağını vurgulamak istedim. Amacım hiçbir markayı yermek olamaz! Bunlar markalardan bağımsız bilimsel gerçekler! Herkes bildiği kadarını yazar,müşteri araştırır ve alır.. Teşekkürler teacher..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlaşıldıysam ben de özür dilerim.
    Klasik Osmosların zararlarını ve Cihazınızın normal Osmos cihazlarından farkını iyi anlattığınız takdirde fiyat farkı önemini yitirecektir.
    Benzinlikte satılan akü suyundan 1 yudum dahi içiremeyeceğiniz insanlar, 300-500tl ye cihaz alıp Kana Kana çoluk çocuk içiyorlar.
    Sonuç itibari ile biz de yüksek adetlerde satılan cihazlarımızı 1.850-2.250 Dolardan satıyoruz. Önemli olan bilinçli müşteriye ulaşmak.
    Ben mebran sisteminin içme suyu kullanımında bir gün mutlaka yasaklanacağına eminim. Sadece iyi bir filtrasyon çok ama çok daha sağlıklı diye düşünüyorum.

Herkese Bilinçli Günler Diliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

3 yıldır kullanıyorum kesinlikle en iyisi;

http://www.amway.com.tr/product/100188,espring-water-treatment-system-with-existing-tap

katılıyorum kesinlikle en pahalısı önemli olan fiyat/performans aynı kalite ve hesaplı birşey paylasabilmek haberdar edebilmektir öenmli olan o kadar yazıyı incelemeyi bosunamı yazdık siteye

• DÜNYANIN EN AKILLI SU ARITMA CİHAZI ENVY'DE 10-08-2012 TARİHİNE KADAR GEÇERLİ KAMPANYA 1860TL YERİNE SADECE 900TL
    ENVY SAĞLIK PINARINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneeesss

Bu günhttp://www.sehirfirsati.com tarafından bana bir mail gedi. 10-15 tane ürün içinde birde su artıcı fırsatı vardı. Normal fiyatı 1050 TL (8 Taksit) burda isehttp://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/bmb/2299877?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_356&a=1668 499 Tl.

Benim kafama takılan kısım şu;

Filtreleri yıllık 220 Tl değişimi yapılıyor. Normal midir.?

Ve bu cihaz sizce nasıldır.?

sudaki mikrobu değil sudaki kalsiyum magnezyum oranını değiştiriyor onu bil öyle al, su filtreden geçerken sodyum yükleniyor tuzları da filtrede bırakyor yani sert su olarak giren su yumuşak su olur , olay bu. Biliyorsundur ama çoğu insan bunu hijyenik amaçlarla alıyor, onlar da bilgilensin diye bildiklerimi yazdım , ama yanlışım varsa affola , düzeltin de ben de bilgisiz kalmayayım

• DÜNYANIN EN AKILLI SU ARITMA CİHAZI ENVY'DE 10-08-2012 TARİHİNE KADAR GEÇERLİ KAMPANYA 1860TL YERİNE SADECE 900TL
    ENVY SAĞLIK PINARINIZ
  • Biz de yaklaşık 3 hafta önce aldık, hem su sebili hem arıtma. Fiyatı 1.500 tl, 6 ayda bir filtre değiştiriyolar 25 tl'ye. Gayet memnunuz, ilgilenirsen isim/adres verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.