Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı Tavsiye (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teacher47 hocam detaylıca anlatmışsınız teşekkurler. Ben malatyada yaşıyorum ve bizim buranın suyu güzel aslında. Ancak benim istediğim sudaki kireç ve klorü temizleyen basit bir sistem, yani içindeki mineral vs kalsın ekstra bişey katılmasın,tavsiyeniz varmı acaba? İlla yukarda belirttiğiniz marka olmasına gerek yok, başka markalardan da tavsiye alabilirim..Mesela şu tarz cihazları tavsiye edermisiniz?http://www.brita.com/products/faucet-filtration/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 25 Ağustos 2012; 13:11:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

Teacher47 hocam detaylıca anlatmışsınız teşekkurler. Ben malatyada yaşıyorum ve bizim buranın suyu güzel aslında. Ancak benim istediğim sudaki kireç ve klorü temizleyen basit bir sistem, yani içindeki mineral vs kalsın ekstra bişey katılmasın,tavsiyeniz varmı acaba? İlla yukarda belirttiğiniz marka olmasına gerek yok, başka markalardan da tavsiye alabilirim..Mesela şu tarz cihazları tavsiye edermisiniz?http://www.brita.com/products/faucet-filtration/

buyrun hocam derdinizin dermanıDaire Girişi Kireç Önleyici
    sizin verdiginiz linkteki urun sadece musluktaki partikulleri alır o kadar ama bu daireye giren tum suyu yumusatır kirecini tortusunu alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 25 Ağustos 2012; 20:19:07 >

• Uzm. Dr. Ender Şaraç (Sağlıklı Yaşam Uzmanı): Şu an arıtma suyu içiyorum. Hem iş yerinde hem evimde arıtma cihazım var. Filtresini kontrol ediyorum. Bu konu netleşene kadar imkânı olanlar evlerine iyi ve güvenilir bir filtre cihazı taktırabilirler. Günde en az 2 şişe cam şişede maden suyu içilebilir. Maça gittiniz, arabayla yoldasınız, arabada oruç açacaksanız küçük pet şişeler kullanılabilir. Suların çok satıldığı, hızlı sürkülasyonun olduğu yerden pet şişe alın. Beklememiş, taze olsun

ROYAL GREEN ORGANİK SU ARITMA CİHAZLARI TAVSİYE EDİLEN EN İYİ PERFORMANSLI VİP SU ARITMA CİHAZI

Organik hammadde den imal edilmiş Türkl malı 10 yıl garantili su arıtma cihazları ile müşteri memnuniyeti tüm Türkiye geneline 2 iş günü içerisinde kargo ile teslimat imkanı istanbul da 24 saat içerisinde montaj imkanı ile su arıtma ürünlerimize ulaşabilirsiniz. 81 ilde anlaşmalı servis ekiblerimizle 7/24 hizmet almanızı sağlayan Türkiye'nin tüm noktalarına servis hizmeti veren tek su arıtma firması olan Ro Su Arıtma (RO) siz müşterilerimiz için en iyi şekilde Türk mühendisleri tarafından dizayn edilmiş su arıtma cihazları yüksek performans ile tüm testlerden geçirilmiş ve siz su arıtma satın alaçak olan müşterilerilere sunulmaktadır. Web sitemizde bir çok su arıtma cihazı bulunmaktadır. sizlere yol gösterici olarak tavsiye edebileçeğimiz bazı su arıtma modelleri aşağıdadır.
     Su Arıtma Cihazı Tavsiye

Bildiğiniz standart 5 aşamalı su arıtma cihazlarını tamamen unutun sizlere son teknoloji 8 aşamalı su arıtma cihazlarından bahsedeceğiz...

1. Ters ozmoz su arıtma cihazlarında pompa olmazsa olmazlardan biridir, çünkü; evinizdeki şebeke suyu basınçı düstüğü zaman su arıtma cihazları arıtma yapma özelliğini kaybederek sizlere sağlıklı su üretimi yapamazlar bu sebeble tercih edeceğiniz su arıtma cihazı Pompalı bir model olması her zaman müşteri açısından artı (+) olaçaktır. Aynı zamanda pompalı olması halinde atılan atık su oranıda aynı şekilde azalarak size su tasarrufu sağlayacaktır.

2. Bir özellik ise Ters ozmoz arıtmalı sistemler suyun içerisindeki zararlı maddeleri alırken aynı zamanda faydalı maddeleride (mineralleri) de %90 oranında atık bölümünden su ile dışarı atmakta ve arıtılan su çok yumuşak bir su ile birlikde mineralden yoksun bir su olduğu için Türk mühendislerimizin geliştirmiş olduğu özel tasarım tamamen doğal mineral, alkali ve detok filtre ile bu tür olasılıkların önüne Türkiye'de bir ilk olarak Ro Su Arıtma imza atmıştır. Geliştirmiş olduğumuz özel mineral filtremiz tamamen doğal taşlardan imal edilerekarıtılan suya tıpkı doğadaki gibi kalsiyum, magnezyum, potasyum vb. insan sağlığı için önemli olan mineralleri litre başına belli oranlarda suya kendiliğinden eklenerek sizlere mineralli su arıtmanın keyfini verir. Aynı şekilde Alkali filtresi ile suyun pH dengesini yükselterek sizlere yüksek pH lı su içmenize olanak sağlar pH filtremizden geçtikden sonra suyun pH değeri ortalama 7 ila 9 arasında suyun bekleme durumuna göre değişik ph larda su vermektedir.
     Su Arıtma Cihazı Tavsiye

SU ARITMA TAVSİYESİ 2015 SATIN AL

• Waterbox

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre filtre değişim fiyatları biraz pahalı geldi. Bizim kullandığımız ürünler hem profesyonel hem de orijinal, Evsel Ters Ozmos Sistemleri - Aquaforce
    bu siteden aldım, hem fiyatı uygun hem de filtrelerde hem orijinal hem hesaplı.

Filtrelere de burdan ulaşabilirsiniz.

Evsel Filtreler - Aquaforce

• quote:

Orijinalden alıntı: Eneeesss

Bu günhttp://www.sehirfirsati.com tarafından bana bir mail gedi. 10-15 tane ürün içinde birde su artıcı fırsatı vardı. Normal fiyatı 1050 TL (8 Taksit) burda isehttp://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/bmb/2299877?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_356&a=1668 499 Tl.

Benim kafama takılan kısım şu;

Filtreleri yıllık 220 Tl değişimi yapılıyor. Normal midir.?

Ve bu cihaz sizce nasıldır.?
    su arıtma işi derya deniz bir iş.

ama şunu söyleyebilirim, birçok şehirde çeşmeden akan su içilebilir, sağlıklı sudur.
    Yalnız tadı kötü olabilir.

Arıtma tesislerindeki soda-kireç ve klorlama işlemleri son derece etkili. Ne mikrop ne de zararlı madde bırakıyor.

Bu ilanda verilen su arıtma (?) cihazı daha ziyade suyun tadını iyileştireceğini iddia ediyor. Denemek lazım. Bir de bu gibi cihazlardaki maddeler ömürlüdür kullandıkça etkinliği azalır belirli bir metreküpten sonra ise ömrü dolar su nasıl girerse öyle çıkar.

İlla su arıtma alacak isen bu işin uzmanı olan ciddi güvenilir firmalar var onların ürünlerine bakabilirsin. Zaten adam da sana şu cihazı takalım mükemmel su elde edersin demez. Örneğin kireç giderimi istiyorsan şunlar, tat giderimi istiyorsan şunlar... gibi.

Bu işte sahtekarlık pek çoktur aman diyeyim. Teknik tabirle örnek vermek gerekirse adam tezgahüstü iyon değiştirici reçine tüpü satıyor ne kadar pratiktir vs o konuya girmiyorum, bunun reçinesinin ömrü bitince falanca yerden alırsınız diyor (sanki herkes kimyacı) son olarak reçine bulamazsanız eczaneden pamuk alıp koaysrınız diyor. Pamuk zaten her derde deva(!)

Dipnot: Kimya Mühendisiyim, fabrikada proses mühendisi olarak da çalıştım. Ters osmos da iyon değiştirici de kullandık. Sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 28 Ekim 2015; 17:29:47 >

• Dünyanın en akıllı, pompalı, dijital göstergeli ters ozmos su arıtma cihazı olan Royal Elit toplam 8 filtre aşaması içerir. Mineral, Alkalin ve Detox filtreleri sayesinde yüksek oranda mineralli ve 8.5 pH seviyesinde su sağlar.

Alkalin filtre içerdiği 8 çeşit mineral sayesinde suyu mineral açısından zenginleştirirken, 8.5 pH seviyesinde alkalin su elde etmeyi sağlar. Detox filtre dağınık halde bulunan su moleküllerini sıra haline dizerken, suyun vücutta dolaşımını kolaylaştırır. Dahili pompası sayesinde tazyikli su elde etmenizi sağlayan Prestij Plus modelini düşük su basıncı olan çevrelerde rahatlıkla kullanılabilir.

Su Arıtma Cihazı Tavsiye

8 filtrasyon aşaması içerir
    Bilgisayarlı mikroçip teknolojisi içerir
    Üretilen suyu saniye saniye analiz ederek sonuçları ekrana yansıtır
    Arıza oluşması durumunda kullanıcıya arıza nedenini bildirir
    Her kullanımdan sonra kendini 7 saniye ters yıkayarak optimum filtre ömrü sağlar
    Otomatik ters yıkama komutu özelliği
    Mineral Filtre ile yüksek oranda mineralli su elde edilir
    Alkalin Filtre içerdiği doğal taşlar sayesinde 8.5 Ph seviyesinde su sağlar
    Detox Filtre vücutta toksinlerin birikmesini engeller

Su Arıtma Cihazı Tavsiye

Online satınalma imkanı

Su Arıtma Cihazı Tavsiye

Detaylı incelemek için dijital su arıtma

• Devletin zaten arıtma sisteminden geçiyor bu su. Sadece kireçlenme ve insanda da doğal olarak böbrek taşı kum felan yapabilir.
    Benim aklıma ilk gelen milyarlarca lira vergi ödüyoruz neden azıcık bir kısmını ayırıp insanın en önemli yaşam kaynağı için masraf yapıp kendi arıtmalarını ve yumuşatma işlemlerini yapamıyorlar ? Zaten onca vergi verirken bunu devletin yapması lazım derken aklıma şuda geliyor aldığınız arıtıcıdan bile vergi alan bir devlet neden böyle bir hıyarlık yapsın ki :D
    Çeşme suyu için arada bi bol sirkeli salata yerseniz yada suyla yumuşatılmış 1 bardak suyu ayda 1 defa içerseniz böbrekleriniz temizlenmiş olur :D
  • https://forum.donanimhaber.com/m_120843257/tm.htm

Arıtma cihazı hakkında bilinmesi gereken tüm bilgilerin yer aldığı konu

Cihaz almak isteyenlerin buradaki konuyu okumasını tavsiye ederim buradaki yazılanları okuduk dan sonra istediğiniz yerden arıtma cihazı satın alabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_120843257/tm.htm
  • Valla bunu hem yerli hem de yabancı kaynaklardan çok araştırdım. Sonunda alkali iyonize su cihazı olarak karar kıldım. Kesinlikle de tavsiye ederim hem sağlık tarafı hem de içimi inanılmaz güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receponder -- 20 Aralık 2021; 8:41:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.