Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu günhttp://www.sehirfirsati.com tarafından bana bir mail gedi. 10-15 tane ürün içinde birde su artıcı fırsatı vardı. Normal fiyatı 1050 TL (8 Taksit) burda isehttp://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/bmb/2299877?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_356&a=1668 499 Tl.

Benim kafama takılan kısım şu;

Filtreleri yıllık 220 Tl değişimi yapılıyor. Normal midir.?

Ve bu cihaz sizce nasıldır.?

• Marka olarak söyliyemiycem bilgim yok fakat 10 senedir evimizde su arıtma sistemi var.Yaklaşık 6 sene setüstü olan sistemden vardı.Daha sonra ise yüksek bir meblağ ödiyerek lavabonun altında olan sistem tam adını bilmiyorum musluk şeklinde olan o sistemi bağlattık.Marka olarak öneride bulunamıycam fakat arıtma bağlattıktan sonra dışarıdaki sular size çok farklı kötü gelmeye başlıyor.Aldıktan sonra hangi marka olursa olsun mutlu olup neden bugüne kadar almamışım diye tatlı bir sitemde bile bulunabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Marka olarak söyliyemiycem bilgim yok fakat 10 senedir evimizde su arıtma sistemi var.Yaklaşık 6 sene setüstü olan sistemden vardı.Daha sonra ise yüksek bir meblağ ödiyerek lavabonun altında olan sistem tam adını bilmiyorum musluk şeklinde olan o sistemi bağlattık.Marka olarak öneride bulunamıycam fakat arıtma bağlattıktan sonra dışarıdaki sular size çok farklı kötü gelmeye başlıyor.Aldıktan sonra hangi marka olursa olsun mutlu olup neden bugüne kadar almamışım diye tatlı bir sitemde bile bulunabilirsiniz.

ayen katılıyorum 3 yıldır arıtma suyu dısındaki suların tadı bana garip geliyo
  • En iyisi bu mudurhttp://www.toptansuaritma.com/to-100mph-pompasiz-mineralli-su-aritma.html

Fiyat çok düşük emsallerine göre..
    İhlasınki 1500 Tl...
  • Biraz evvel biriniz o kadar fiyata filtre mi olur demiştiniz. Bunun fiyatı 230 Tl filtre değişimi..

Ne alaka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneeesss

En iyisi bu mudurhttp://www.toptansuaritma.com/to-100mph-pompasiz-mineralli-su-aritma.html

Fiyat çok düşük emsallerine göre..
    İhlasınki 1500 Tl...

evet suan Turkiyede alınabilecek en guzel kombinasyon 7 aşamalı olanı 400 tl haa paran coktur illa ustunde baska markanın etiketi olsun dersen piyasada aynı urun farklı marka etiketi altında 1500-1800 tl den satılıyor ama ben bilicli tuketiciyim arastırıp oyle alırım f/p acısından en iyi ve ucuz urunu almak isterim dersen toptancısından alacaksın yoksa aracılara hic yere bi ton para sayarsın aynı urunu almak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

quote:

Orijinalden alıntı: Eneeesss

Bu günhttp://www.sehirfirsati.com tarafından bana bir mail gedi. 10-15 tane ürün içinde birde su artıcı fırsatı vardı. Normal fiyatı 1050 TL (8 Taksit) burda isehttp://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/bmb/2299877?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_356&a=1668 499 Tl.

Benim kafama takılan kısım şu;

Filtreleri yıllık 220 Tl değişimi yapılıyor. Normal midir.?

Ve bu cihaz sizce nasıldır.?

abi naptın bu fiyata filtremi degisir www.toptansuaritma.com bu siteye gir ordan 300-400 tl lik arıtmalar var bir cok arıtmadan kat kat daha iyi 1. kalite ve orjinal garantili 81 ilde servisi var forumdan yaklasık 13-15 arkadas olduk alalı hepimiz memnunuz
    su arıtma cihazı tavsiyesi su arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesisu arıtma cihazı tavsiyesi

Burada bu fiyata filtremi değişir dediniz de bu arıtıcının da filtre değişimi 230 Tl.
    neden böyle dedniniz anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su arıtma cihazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde de Waterbox 5Filtreli bu Çeşme Altına konulanlardan muslugun yanında yeni ufak bir musluk takıyorlar onlardan 3 yıldır kullanıyoruz valla çok güzel özellikle tadı çok güzel tavsiye ederim gercekten alıcaksan ya Ihlas'tan al yada Waterbox al derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

Bizde de Waterbox 5Filtreli bu Çeşme Altına konulanlardan muslugun yanında yeni ufak bir musluk takıyorlar onlardan 3 yıldır kullanıyoruz valla çok güzel özellikle tadı çok güzel tavsiye ederim gercekten alıcaksan ya Ihlas'tan al yada Waterbox al derim...

tabi canım ya 1. kazıkcıdan yada 2. kazıkcıdan al nede olsa para gani aynı cihaza 1.000 lira fazla vermissin cokmu ekonomiye can vermis olursun yahu kardesim sakamısın millet neden vidasına virgulune kadar aynı olan cihaza 1000 lira fazla para versinki buraya giren kisiler zaten belliki arastırmacı ve bilincli kisiler kazıklayacaksan git googlenin varlıgından habersiz kisileri kazıkla cunku bu zamanda artık kimse 2 kurusluk bir seye 10 kurus vermez !!! maymun gozunu actı
  • ya kardeşim ben kullanan biri olarak fikrimi söyledim benim dayımdada vardı bi araya 390mı öle bir fiyata almıştı bizimkiyle karşılastırıyorsun tadında gerçekten fark oluyor ben önerimi söyledim memnunum tavsiye ederim, zaten alıp almamak ona kalmıs
  • Öyle diyorsanız doğrudur. Herkes kendi ürününü övdüğünden tercih konusunda sıkıntı yaşıyorum.
    Pat diye de atlamak istemiyorum.
  • benim onerdigim cihazdan forumda yaklasık 22-23 kisi aldı hepsi konu baslıgı altından tesekkurlerini bildirdiler aralarında doktordan tutun muhendisine ogretmenine issizine hassas ve bilincli olan her kesimden arkadaslar vardı insanlara ucuz ve kaliteli birseyler sunabildiysem ne mutlu bana.. pahalı ve kaliteli bir seyi herkes onerebilir ki :)
  • Arkadaşlar aman hepsi para tuzağı.
    Bende konusunda çok çok iyi diye Naturel marka arıtıcı aldım.
    Nasıl öyle bir hataya düştü isem bilmiyorum.

Tamam tadı güzel ama ne bileyim ben daha sağlıklı.Adamın elindeki ölçen cihaz neye göre ölçüyor belli değil.
    Her ne ise sonuç olarak süzme işlemi yaparken bunlar atık su çıkartıyorlar.
    Benimde evi su basınca anladım.Meğer çıkmış atık borusu aşağı doldurmuş suyu.
    ama nasıl bir su hiçç bitiyor.Bildiğin çeşme gibi akıyor.Aradım sövdüm resmen gelip baktılar yanlış ayarlamışlarmış da bu kadar akmaması gerekmiş.
    Neyse düzelttiler şuan damla damla akıyor ama 1 tl temiz su alacağım diye nerdeyse 5litre su atık çıkartıp çöpe gidiyor.
    Temiz su içeçez dedik ama bu seferde su parası batıracak.

Kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Hele ki NATUREL markası ise aman diyim uzak durun aman.

• Merhaba yaşadıklarınız üzücü gerçekten Size geçmiş olsun diyor RO sisteminin çalışma esnasında ürettiği atıksuyun sebebini paylaşmak istiyorum Su Arıtmanın temel ilkesi suyu doğal yolla arıtmanın yolu suyu suyla temizlemektir Aksi takdirde kimyasal kullanmak zorundasınız Osmos cihazlarıda suyun içerisindeki suyun tadını bozan çözünmüş maddeleri membran vasıtasıyla ayıklarken atıksu adını verdiğimiz debisi yüksek suyla dışarı atmaktadır Zira bu yolla membran uzun süre ,ilevini sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmektedir Yalnız suyun israf edildiğini düşünmekte haklı olsanız bile şunuda bilmenizi isterim şişe ve damacana sularında kalite diye bildiğimiz bir çok marka bu yolla suları arıtarak şişelemektedir

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/ro-pompasiz-su-aritma-cihazi-7-asamali-basic-x-54826142

• Direk en ucuzunu al tak zararını bana yaz Ben öyle yaptım araştırdım bu sektörde marka para tuzağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Direk en ucuzunu al tak zararını bana yaz Ben öyle yaptım araştırdım bu sektörde marka para tuzağı

fiyat/performans = arıtma cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 9 Nisan 2012; 0:04:55 >
  • Üniversitede Kimya hocası söylemişti zararlı,almayın diye.Çalışma mekanizmasını filan hepsini anlatmıştı şimdi unuttum.
  • Su arıtma cihazlarının arıttığı(!) su artık su olmaktan çıkıyor. Çünkü vücudumuzun ihtiyacı olan sadece H2O değildir !! Suyun içindeki mineraller, metaller de vücudumuz için vazgeçilmezlerdir. Mesela kalsiyum, magnezyum vs gibi. Su arıtma cihazları bunların hepsini yok ediyor. Bununda vücuda hiç bir yararı yok.
  • Biz zamanında ihlas'a taktırtmıştık.Gayet memnunum.10 lt. deposu var.

Yalnız toptancıdan alırsan daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.