Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.920
Cevap
406
Favori
564.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cöp tavsiye alıyorlar hocam...

Size de iyi forumlar saygılar sunarım..

• Suyumuz aşırı kireçli. Öyleki bir haftada çaydanlığın içi pamukkale gibi oluyor.

Bana sadece kireç süzecek mümkünse basit bir sistem lazım.

** Canlı mikropları da öldürürse hayır demem.

• S0NADAM kullanıcısına yanıt
    İçme suyu için mi tüm ev için mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece hafta sonu kullanılan kuyu suyu için maliyeti çok olmayacak bir sistem kuracağım direk akışlı sizce UF Membran 20 lik gerekli mi yoksa 10 luk RO sistem mi? @ZevkiSefa @tersosmos

RO kursam sanırım daha çabuk tıkanacak toprak tortu çok olduğu için birde iplik tortu eklesem diğerlerinin geç tıkanmasını engeller mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Kasım 2024; 17:6:36 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Direkt akışlı Ro önerim olur, kuyu suyunuzda hangi değerlerin yüksek olduğunu bilmediğimiz için ro +uv önerim olur, direkt akışlı olarak.

Ayrıca UF veya MF sistemi yapacaksanız da uv eklemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 1 hafta kullanılmayan cihazlar, kullanıma başlandığında 5 dakika suyu boşa akıtmanızı tavsiye ederim.

Sadece içme suyu için kullanacaksınız 10 inc fazlasıyla yeterli olacaktır.

Eğer evin girişine bağlantı yapacaksanız UF+UV önerim olur. (İçme suyu için kuyu suyu pek güvenli olmaz, analiz değeriniz varsa ve uyumlu ise içme suyu yönetmeliğine içilebilir)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

Sadece içme suyu için kullanılacak, analiz eskiden halk sağlığı yapıyordu kalkmıştı nereden yaptırabiliriz?

Analiz bende istiyorum nokta atışı olur rastgele sistem kurmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Kasım 2024; 17:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Halk sağlığı laboratuvarları veya özel laboratuvar firmalarına yaptırabilirsiniz hocam. Yılda bir yaptırmanızda fayda vardır. Üniversite laboratuvarlarıda yapıyor ücret karşılığında.

• tersosmos kullanıcısına yanıt

Halk sağlığı tarifesine baktım bunun maliyeti nedir ki bu kadar pahalı...

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Kasım 2024; 18:34:46 >
    Kimyasal ve mikrobiyolojik yeterli olacaktır, pestisit eğer tarım alanlarına yakınsanız yaptırmanızda fayda vardır. Pestisit karbon sistemi ile basitçe sudan uzaklaştırılabilmektedir.

Hocam hiç sistem kurmak için uğraşmayın iki gün için madem , 10 litrelik su alın geçin . Sizin için daha kolay olmaz mı ?

Hocam eğer test yaptıracaksanız ben cihaz sonrası sudan alınan numuneden test yaptırırdım açıkçası , ro zaten çoğu şeyi halledecektir ama için daha rahat olacaktır . Ro şart uv de şart bence . Hem ro direk akış hem de uv si olan bir sistem bulmak lazım size ya da yapmak lazım . Housing tipi olmalı bir de , büyük kapasiteli kaliteli olmasına özen gösterirdim ben . Bahsettiğim sistem en az 15 k tutar yapayım deseniz . Kuyu suyu şebeke gibi dezenfekte işleminden geçmediği için filtreleri daha erken bitirecektir . Kaliteli bir sistem bile kullansanız en geç 6 ayda karbonları değiştirmeniz gerekir . Bu da bir maliyet olacaktır . Damacana 2,5 senedir evime girmiyor fiyatlarını bilmiyorum ama arıtmayı bıracak olsam cam damacanadan başka da kullanmazdım ya da üretim tarihi yakın beşlik 10 lük tek kullanımlık sulardan alırdım . Evet amelelik oluyor taşıması vs . Lakin test de yaptıracaksınız maliyet taşıma su ile her türlü daha uyguna gelir düşüncesindeyim . Ucuz sistem alayım yapayım derseniz bence verimli olmaz .

• filtre değişim zamanı geldi ama benim arıtıcı çok eski olduğu için yeni arıtıcı alayım diyorum. bazı firmalar eskisini alıp yenisini indirimli veriyor ama yeni ürün için istedikleri fiyatlar çok yüksek. burada satış yapan firmanın böyle kampanyası var mı mesela ? yada su tankı ve musluğu almasam Puretron X-Master ürününün indirimli fiyatı en son ne olur ?

birde internette su arıtıcılarına bakarken atık su üretmeyen diye satılan bazı cihazlar gördüm bunlar hakkında bilgisi olan var mı ?

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlarwww.hepsiburada.com
    Spring Water Aqua Love Atık Su Üretmeyen Usa Omnipure Fiyatı
    https://app.hb.biz/x0OtlcspeXDa

bu ürün nasıldır mesela, bütün filtreleri daha kaliteli olan modelide var onuda tercih edebilirim ama nasıldır ?

tavsiyelerenizi bekliyorum ama fiyatlar çok pahalı olmazsa güzel olur.

• catry C kullanıcısına yanıt
    Puretrondan x master yerine

https://puretronwater.com/urun/goldline-ro-su-aritma-cihazi/

Bu cihazı tavsiye ederim .

• catry C kullanıcısına yanıt

merhaba pompasız x master modelinde donanıım forum indirimiyle kredi kartına tek çekimde 10350 havale eft ödemesinde 9800 tl oluyor.tanksız ve musluksuz isterseniz CİHAZ TASARLA https://puretronwater.com/urun/kendi-su-aritma-cihazini-kendin-tasarla//

bölümünden tasarlayabilirsiniz fiyat düşecektir.

2-3 bin liraya alıyorlar. maksat yeni cihazı satmak için. aldığı musluğu, tankı, kasayı filanda çevirirler paraya bir şekilde. birinin kasası kırılır, musluğu bozulur filan çok para vermek istemez ikinci el var elimizde derler.

banada pazarlama gibi geldi. ucuz yollu önereceğin bir cihaz var mı ? burada satışı yapılan ürünler pahalı geldi.

• 5 li filtre almak istesem ne önerirsiniz, devamlı alıp memnun kaldığınız var mı ? cihazı yenilemek yerine gene filtreleri değiştireyim dersem kaça gelir onu hesaplayım.

• Çeşmeden akan suyu içerim yine arıtma suyu içmem.

• boranet B kullanıcısına yanıt
    Her önüne gelen arıtmayı kullanırsan yukarıda yazanların %90'ı doğrudur hocam. Kurşun ve arsenik içeriği olmayan plastikler ve filtreler tercih ederseniz ve remineralize filtreli arıtma kullanırsanız bu tür zararlardan korunmuş olursunuz ya da en aza indirmiş olursunuz.

Bu tür arıtmayı bina girişinde kullanmak mantıklı olmaz 10 inc bunlar, filtreleri fazla dayanmaz, bu cihaz ancak tezgah altı için uygun olur. Bu tür cihazı 2 parça halinde çok uyguna mal edebilirsiniz isterseniz.

https://app.hb.biz/zGwjZfg7mlOP
    1290 lira filtre

Uv içinde 1900 lira

https://app.hb.biz/MgpUxTwYRG47

3500'e mal edersiniz kısa yoldan.

İçme suyu olarak kullanacaksınız mutfak evye altına ters ozmoz almanız yeterlidir ayrıca hocam.

Bina girişi için daha büyük filtreler kullanmak gereklidir.

• BU İNDİRİM KAÇMAZ!

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Spring Water Aqua Love Premium Omnipure ve Ultraviyole Filtreli Atık Su Atmayan Su Arıtma Cihazımız 7.599TL fiyatıyla, Spring Water - Trendyol Mağazamızda flaş indirimde!

• Ürün Linki: https://www.trendyol.com/spring-water/aqua-love-premium-omnipure-ve-ultraviyole-filtreli-atik-su-atmayan-su-aritma-cihazi-p-798141584

Gerçek kullanıcı deneyimlerine ve müşterilerimizin değerli yorumlarına, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz:

• 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.