Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.921
Cevap
404
Favori
565.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba,

yeni ürün yerli filtre beni cezbetmedi açıkçası bildiğimiz senelerdir kullandığımız global filtreler ile devam etmek istiyorum.

Bu set 7.600 TL'ye geliyor. Foruma özel bir indirim kuponu var mı acaba ?

Ayrıca daha önce konuştuğumuz '' Diğer aksamlarında membran öncesi bağlantı hortumlarının içlerinde renk değişimi olmuştur, bu tür hortumlar değişebilir. '' bunu gelen servise söylesek ücretsiz değiştiriyorlar mı ? sonuçta cihaz 7. senesine girecek filtre değişiminden başka bir şey yapmadık allah korusun bu hortumlar filan paslanıyorsa sağlığımızdan olmayalım sonra.

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Maalesef bir indirim yok, hortumları servis değiştirebilir ücretsiz olarak. Sipariş esasında açıklama kısmına 5 metre hortum istediğinizi belirtmeniz yeterlidir hocam.
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için.

• 3 Yollu batarya kullanan arkadaşlar memnun kaldıkları ürünü söyleyebilirler mi?

• deposuz arıtma cihazı kullanan varmı kullanışlı oluyormu
  • özket kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki ürünü bir aydır kullanıyoruz. Şu an için memnunuz.

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlarwww.hepsiburada.com
    Evora 3 Yollu Su Arıtma Musluğu Üç Yollu Musluk Fiyatı
    https://app.hb.biz/3lEIUFFBayAo
  • Dünyanın En İyi Filtresi Omnipure'un Türkiye Distrübütörü: Spring Water

Suyunuzun kalitesini artırmanın zamanı geldi! Omnipure Filtre, üstün performansı ve dayanıklılığıyla suyunuzdaki istenmeyen tat, koku ve zararlı maddeleri ortadan kaldırarak saf ve lezzetli bir su deneyimi sunar.

🔹 Neden Omnipure?

Yenilikçi karbon teknolojisi sayesinde üstün arıtma sağlar.
    Uzun ömürlüdür ve maksimum verimlilik sunar.
    Her türlü su arıtma cihazıyla uyumludur.
    Artık Omnipure Filtre’ye ulaşmak çok kolay! Ürünümüzü https://www.springwater.com.tr/ adresinden tek tıkla güvenle sipariş verebilirsiniz.

✅ Doğrudan üreticiden orijinal ürün garantisi
    ✅ Hızlı ve güvenilir teslimat

Sağlıklı su, sağlıklı yaşam! Siz de hemen şimdi sipariş verin, suyunuzun farkını hissedin.

Saygılarımızla,

Spring Water💧

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, linkteki ürünümüzü tavsiye edebiliriz: https://app.hb.biz/QkGDSxfl01Ql

Ürün değerlendirmelerinden müşterilerimizin değerli yorumlarına ulaşabilirsiniz.

İyi akşamlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 15 Aralık 2024; 21:33:51 >
  • özket kullanıcısına yanıt
    Merhaba, linkteki ürünümüzü tavsiye edebiliriz: https://www.trendyol.com/spring-water/3-fonksiyonlu-musluk-sicak-soguk-aritma-p-128506800

Ürün değerlendirmelerinden müşterilerimizin değerli yorumlarına ulaşabilirsiniz.

İyi akşamlar dileriz.
  • Merhabalar

Geçmiş yıllarda royalgreen sitesinden 2,5 inç inline CTO Karbon Blok Filtreden 4-5 tane almıştım. Sebilde kullanıyordum.
    Filtreler bitti, siteden yeniden alayım dedim ama bu isimde filtre yok, cto markası mıydı? Çok bilgim yok kusura bakmayınız.
    mesela sitedeki gac carbon filtre bu cto aynı mıdır? ki sitede 3 farklı gac filtre var, ucuz olanı 600 tl.

Hangisini almalıyım?@tersosmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 18 Aralık 2024; 14:55:5 >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

Piyasadaki yorumlara maalesef pek güvenmiyorum,ürününüzün garantisi ne kadar? Boyun kısımı sabit mi?

• Merhabalar efendim

Ürünün boyun kısmı hareket edebilmektedir

Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz ağırlığı ve kalitesiyle göz dolduran mükemmel bir ürün

Tezgahınızın denilmesini istemiyorsanız bu ürünü almanizi öneririm
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

Garanti süresi,süreci nasıldır bilgilendirebilir misiniz?

• Ürünün garanti süresi iki yıl sıcak soğuk ve arıtma Salmastıları piyasada rahatlıkla bulunabilecek boyutlardadır
  •  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar
    Royal Green Picasso Su Arıtma Cihazı - NSF/ANSI 58 Sertifikalı

Nakit-Havale ödemelerde %10 indirim, DH için 250₺ indirim kodu mevcuttur. Kod için PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 18 Aralık 2024; 14:11:8 >

Hocam merhaba,

bugün siparişi verecektim ama siteden ödeme yapılamiyor. Troy, visa, mastercard bilginiz olsun. sayfa dönüp duruyor. Reklam engelleyicilerde kapalı. (İş, ziraat ykb denedim.)

Yaşadığınız sorun ilgili birimimize iletilmiştir. Ayrıca, nakit ödemelerde %10 indirim ve DH platformu kullanıcıları için 250₺ tutarında indirim kodu sunulmaktadır. İndirim kodunu özel mesaj yoluyla tarafınıza iletebilirim.

• HaydarBasak kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mesaja cevap yazmıştım, çok garip cevap silinmiş veya bir hata oldu.

Cto inline filtreler şuan kullanımdan kaldırdık, kargo taşımacılığında çok fazla kırılma oluyordu. Bunun yerine Gac filtre alabilirsiniz aynı işi görecektir.
    Hocam merhaba. Bu kod sadece yeni cihaz alımında mı geçerli, yedek filtreler için geçerli değilmiş sanırım. Firmadan Ümit Atmaca adında bir beyefendi benimle iletişime geçti; ödemeyi yapabilmem için farklı bir link yolladı. Bilgilerim kendisinde var ama 250 TL'lik kodun yedek filtre için geçerli olmadığını söyledi. Teyit etmek isterim.
    Sadece cihaz alımında geçerlidir, filtrelerde, filtre setlerinde ve diğer parçalarda maalesef geçerli değildir.
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.