Şimdi Ara

Şu bot nasıl? Bot tavsiyesi yapabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sporjinal.com/urun/adidas-winter-hiker-speed-cp-pl-erkek-bot/111072/
    Şunu almayı düşünüyorum. Spor bot istiyorum arkadaşlar. max 300lira öneride bulunabilirsiniz. teşekkür ederim.

• Güzel, fakat kullanım amacı günlük hayata çok da entegre edilmemiş gibi. Yani bir kayakçı botuna benziyor. Outdoor botu diyebiliriz.

Bence Timberland, Harley Davidson, Cat, Columbia(bu markanın modelleri hoşuna gidebilir), dockers, greyder gibi markaların botlarına bakmalısın. Ben daha Adidas'a (tercih edenler için) spor ayakkabı modellerini yakıştırıyorum. Bot için bence önceki cümlenin başındaki markalara bakmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Güzel, fakat kullanım amacı günlük hayata çok da entegre edilmemiş gibi. Yani bir kayakçı botuna benziyor. Outdoor botu diyebiliriz.

Bence Timberland, Harley Davidson, Cat, Columbia(bu markanın modelleri hoşuna gidebilir), dockers, greyder gibi markaların botlarına bakmalısın. Ben daha Adidas'a (tercih edenler için) spor ayakkabı modellerini yakıştırıyorum. Bot için bence önceki cümlenin başındaki markalara bakmalısın.

Columbia modellerine baktım, güzelleri var ama en çok adidasın bu modeli hoşuma gitti. Okulum dağın başında olduğu için outdoor tarzı seçim yapacağım. Genelde kar, tipi hiç eksik olmaz. Zaten genel giyim tarzımda spor ağırlıklı, yandan cepli pantolonlar, bol kazaklar gibi.
    Teşekkür ederim önerileriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Güzel, fakat kullanım amacı günlük hayata çok da entegre edilmemiş gibi. Yani bir kayakçı botuna benziyor. Outdoor botu diyebiliriz.

Columbia modellerine baktım, güzelleri var ama en çok adidasın bu modeli hoşuma gitti. Okulum dağın başında olduğu için outdoor tarzı seçim yapacağım. Genelde kar, tipi hiç eksik olmaz. Zaten genel giyim tarzımda spor ağırlıklı, yandan cepli pantolonlar, bol kazaklar gibi.
    Teşekkür ederim önerileriniz için

En çok bu modeli sevdiysen, o zaman al. Clima proof diyor ki bu bir avantaj. Su ve rüzgar geçirmez. Üstelik buna rağmen hava almayı başarır. Ama çok da hava almaz yine de iyi bir özellik. Dağdaysa okulun(üniversite mi acaba?), tercih etmen isabet olur. Önemli olan aldığın şeyle mutlu olabilmek. Bence adidas seni yüz üstü bırakmayacaktır bu konuda keyfinle paralel olarak. Biraz büyük duruyor ama sen kafaya koymuşsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler bu item ne işe yarıyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.