Şimdi Ara

ŞU CAM OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kamera buldum ve hadi takiim dedim.kurulum sihirbazı çıktı cd ister..e bende ööle bişi yok..yokmu bunun başka bi yolu? lütfen yardım edin şu cahil kıza..

• kameranın driverını bulup yüklemen lazım yoksa acamazsın kamerayı
  • ciddimisin.?! ohooooo...cdrom da bozuk..önce onu yaptırmak lazım yani! ölmüşüm ben ölmüşüm!!!
  • google dan ara kameranın markası ve driver ı yaz mutlaka bulursun bulunmaz diye bişe yok internetten indir cd rom a gerek
  • şööle bişeyler yazıyo:: OLIVETTIweb cam 350 APPLICATION V7.99.B Model: 300 S Series
    309 S Series USB PC CAM

HAH BU KADAR ..ŞİMDİ GOOGLE DA HANGİ SİTE BİDE ONU SÖYLESEN VARYA Bİ MİNNETTER KALIRIM..
  • Hadi noolur !! şu bilgileri alana kadar canım çıktı zaten..madem buraya kadar gelebildikk.. bari.. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: RootCr4cK

google dan ara kameranın markası ve driver ı yaz mutlaka bulursun bulunmaz diye bişe yok internetten indir cd rom a gerek

Emin misin ? bence bulunur diye bişey yok

Arkadaşım sende topiği değiştir ya da yeni bi topic aç OLIVETTIweb cam 350 APPLICATION V7.99.B driver arıyorum diye olan biri varsa sana yardımcı olur sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeTaR

quote:

Orjinalden alıntı: RootCr4cK

google dan ara kameranın markası ve driver ı yaz mutlaka bulursun bulunmaz diye bişe yok internetten indir cd rom a gerek

Emin misin ? bence bulunur diye bişey yok

Arkadaşım sende topiği değiştir ya da yeni bi topic aç OLIVETTIweb cam 350 APPLICATION V7.99.B driver arıyorum diye olan biri varsa sana yardımcı olur sanırım...

Kamerayı Çıkartan Şirket Driverınıda Çıkartıyor neden bulunmasın aramayı bilmiyorsan o başka cevre ve zeka ister biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.