Bildirim
ŞU CAM OLAYI
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kameranın driverını bulup yüklemen lazım yoksa acamazsın kamerayı -
ciddimisin.?! ohooooo...cdrom da bozuk..önce onu yaptırmak lazım yani! ölmüşüm ben ölmüşüm!!! -
google dan ara kameranın markası ve driver ı yaz mutlaka bulursun bulunmaz diye bişe yok internetten indir cd rom a gerek -
şööle bişeyler yazıyo:: OLIVETTIweb cam 350 APPLICATION V7.99.B Model: 300 S Series
309 S Series USB PC CAM
HAH BU KADAR ..ŞİMDİ GOOGLE DA HANGİ SİTE BİDE ONU SÖYLESEN VARYA Bİ MİNNETTER KALIRIM.. -
Hadi noolur !! şu bilgileri alana kadar canım çıktı zaten..madem buraya kadar gelebildikk.. bari.. :( -
quote:
Orjinalden alıntı: RootCr4cK
google dan ara kameranın markası ve driver ı yaz mutlaka bulursun bulunmaz diye bişe yok internetten indir cd rom a gerek
Emin misin ? bence bulunur diye bişey yok
Arkadaşım sende topiği değiştir ya da yeni bi topic aç OLIVETTIweb cam 350 APPLICATION V7.99.B driver arıyorum diye olan biri varsa sana yardımcı olur sanırım... -
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?action=download&driverid=436752
işine yarayabilir ama üyelik ister -
quote:
Orjinalden alıntı: PeTaR
quote:
Orjinalden alıntı: RootCr4cK
google dan ara kameranın markası ve driver ı yaz mutlaka bulursun bulunmaz diye bişe yok internetten indir cd rom a gerek
Emin misin ? bence bulunur diye bişey yok
Arkadaşım sende topiği değiştir ya da yeni bi topic aç OLIVETTIweb cam 350 APPLICATION V7.99.B driver arıyorum diye olan biri varsa sana yardımcı olur sanırım...
Kamerayı Çıkartan Şirket Driverınıda Çıkartıyor neden bulunmasın aramayı bilmiyorsan o başka cevre ve zeka ister biraz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X