Ya demi hem kaliteli yapıyor hem hiç bozmuyor.Çok süper anlatıyor ya.Bence ne kadar para alsa hakkıdır.
Kendi de söylüyor zaten... Parayı veriyorsun, gülüyorsun. Karşılığını alıyorsun böylece. O da alıyor tabi.
TurkTelekom gösterisi gerçekten müthişti
Kendine has üslubu var ayrıca Türk Sinemasını geliştirmeye çalışıyor, kaliteli espirileri de cabası. Ben seviyor ve destekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: döküntü
Kendine has üslubu var ayrıca Türk Sinemasını geliştirmeye çalışıyor, kaliteli espirileri de cabası. Ben seviyor ve destekliyorum
Kesinlikle katılıyorum , çok kaliteli esprileri
Gerçekten kaliteli ve herkesin anlayamayacağı espiriler yapıyor. Fakat espirileri anlayamayan kısım ise ''bu adamın nesine gülüyorsunuz, hiç komik değil'' falan gibi yorumlar yapıyor.
Gerçekten kaliteli ve herkesin anlayamayacağı espiriler yapıyor. Fakat espirileri anlayamayan kısım ise ''bu adamın nesine gülüyorsunuz, hiç komik değil'' falan gibi yorumlar yapıyor.
Birde Recep İvedikte gülmekten öldük demezler mi.
En iyi komedyen
quote:
Orjinalden alıntı: Opps
Birde Recep İvedikte gülmekten öldük demezler mi.
Harfiyen katılıyorum
A.R.O.G.'u geçen gece tekrar izledim, farkedemediğim yerlere güldüm bu kez
Arogdaki espriler s...sen düşün düşün aklıma gelmez çok kaliteli espriler herkesin anlıycagı turden degıl deıl bazı esprilerde biz bi kaç kişi güldügümüzü bilirim türkiyedeki en iyi şovmen bence
ohh ne güzel ivedikçiler bu konuyu görmemiş
iyiki buraya açmışsın. konu dışında olsaydı şimdiye fırtınalar kopmuştu
Dünyada böyle bir ikinci kişi olduğunu sanmıyorum...
Çok ama çok zeki... hiçir tarafı küçük düşürecek espriler yapmıyor.. bu da izleyici kitlesini arttırıyor...
eski yeni gösterilerini ara ara izliyorum her seferinde kaçırdığım yerler oluyor gene gülüyorum...
en azından şahandan iyi YAŞA CEM YILMAZ
Çok zeki ve hazırcevap birisi,bana göre Türkiye'nin en iyi komedyenidir.
Ben beğenmiyorum. Bana çok yapmacık, mekanik geliyor. Bu kadar kişi beğendiğine göre gariplik bende olmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: Loading
ohh ne güzel ivedikçiler bu konuyu görmemiş
iyiki buraya açmışsın. konu dışında olsaydı şimdiye fırtınalar kopmuştu
Dünyada böyle bir ikinci kişi olduğunu sanmıyorum...
Çok ama çok zeki... hiçir tarafı küçük düşürecek espriler yapmıyor.. bu da izleyici kitlesini arttırıyor...
eski yeni gösterilerini ara ara izliyorum her seferinde kaçırdığım yerler oluyor gene gülüyorum...
Katılıyorum . Türkiye'nin en iyisi ama dünya nın değildir bence
bencede çok hazır cevap zeki biri kaliteli en azından recep saçmalığo yok
Aynen , recep ivedik kadar saçma bir şey görmedim komikte değil
Cem Yılmaz'ın espirileri kalıcı oluyor hatta zamanla kalıplaşıyor. Mesela "Ufo gören masum köylü" atasözü gibi birşey oldu şuan
quote:
Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry
Cem Yılmaz'ın espirileri kalıcı oluyor hatta zamanla kalıplaşıyor. Mesela "Ufo gören masum köylü" atasözü gibi birşey oldu şuan
Öle yaa Hiç aklına gelmicek yerde bi laf sölüyo olayı bitiriyo NtvSpor da Not Defteri diye bi programa katılmıştı futbolla alakalı nerlerden neler çıkartıyo yaa
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Ben beğenmiyorum. Bana çok yapmacık, mekanik geliyor. Bu kadar kişi beğendiğine göre gariplik bende olmalı.