Şimdi Ara

Şu Cem yılmaz ne büyük adam ya. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu adamı hala Recep İvedik'le kıyaslayanlar var yapmayın ya Recep İvedik'in burada sözü bile edilemez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opps

quote:

Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü

Gerçekten kaliteli ve herkesin anlayamayacağı espiriler yapıyor. Fakat espirileri anlayamayan kısım ise ''bu adamın nesine gülüyorsunuz, hiç komik değil'' falan gibi yorumlar yapıyor.

Birde Recep İvedikte gülmekten öldük demezler mi.

En iyi komedyen

+1 bööght demeyle gülünseydi türkiyede 10milyondan fazla recep ivedik var ama cem yılmaz gibi ince espri yapıp örneğin espriyi yaptı gece yatarken anladığınız espri yapan biri yoktur bencede cem yılmaz işinin hakkını veriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

quote:

Orjinalden alıntı: Opps

quote:

Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü

Gerçekten kaliteli ve herkesin anlayamayacağı espiriler yapıyor. Fakat espirileri anlayamayan kısım ise ''bu adamın nesine gülüyorsunuz, hiç komik değil'' falan gibi yorumlar yapıyor.

Birde Recep İvedikte gülmekten öldük demezler mi.

En iyi komedyen

+1 bööght demeyle gülünseydi türkiyede 10milyondan fazla recep ivedik var ama cem yılmaz gibi ince espri yapıp örneğin espriyi yaptı gece yatarken anladığınız espri yapan biri yoktur bencede cem yılmaz işinin hakkını veriyor

adamın espirisini gece yatarken anlayanlarla konuşacak bişi yok zaten herif sanki 3 bilinmeyenli denklem şeklinde espiri yapıyor espirininde ince zekalılığını çıkarttınız ya bravo...

Recep ivediki savuncak tarafım yok ama cemyılmaz a ince espiri yapıyor diyenlere gülüyorum

• Cem yılmazı yere göğe sığdıramayanlar oluyor,espirileri iyidir ancak öyle abartıldığı kadar bilge ve zeki dolu espiriler değildir.Peki bu piyasa da kim var derseniz size rahatlıkla hiçkimsenin olmadığını söyleyebilirim,bir çok komedyen argo sözcükler üzerinden yapıyor gösterisini belki Cem yılmaz'da bu daha az görülüyor ama sonuçta hepsinde var.Yurt dışında ki stand-up gösterilerini izlerseniz kişilerin saatlerce farklı olaylar üzerinden tekrar etmeyen bir yapıda gösteri yaptıklarını görebilirsiniz.Bu durum yurt dışı özentiliği değil belli başlı bazı konularda geride kaldığımızın bir göstergesi ve durumu diğer ülkelerle eşitlemenin yolunun ise diğer ülkelerin bu işi nasıl yaptıklarını inceleyerek ulaşabiliriz.
  • cem yılmaz iyidir
  • Oldum olası sevmişimdir Cem Yılmaz'ı adam işini gerçekten iyi yapıyor.
  • Türkiye'de ki en iyi komedyen. Aldığı parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
  • İnsanların espri anlayışını değiştiren, şekillendiren birisi. Herkes onu taklit ediyor gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

İnsanların espri anlayışını değiştiren, şekillendiren birisi. Herkes onu taklit ediyor gibi geliyor bana.

Geçenlerde Yaşar Nuri Öztürk programında "mizahın filozofu" demişti... Çok doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 1 Ağustos 2009; 19:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Recep İvedik keşke cam kenarında bira,sigara içen, Halime'yle uğraşan, yoldan geçenlere laf atan bir tip olarak kalsıaydı..

Katılıyorum. O daha komikti, sigara atış efekti falan.
  • Moğolların bass gitarcısı Taner öngür ile bir konuşmamda , Beyaz showda eğlendinmi abey dedim komedyen adam dedim , yok ne eğlencem Recep İvedik olsa eğlenirdik dedi biraz şaşırdım açııkcasıı, sanatcıı bir adamdan böyle bir yorum
  • büyük adam demek bence yanlış.şu var ki ben de cem yılmaz hayranıyımdır ve gerçekten aklını iyi kullanıyor hazır cevap oluşu adamın yapmış olduğu her espiri aslında birebir tecrübe ile endeksli adam yaşıyor ve anlatıyor.aslında yapmış olduğu espirilerde ne kadar ince bir ayrıntı söz konusu.Filmlerinde argo sözcükler ile ilgili olarak tam hatırlayamıyorum fakat Telekomun cd sinde kendisine gelen eleştiriler ile ilgili çok güzel bir açıklaması mevcuttu.
  • 1st Fan of Cem Yılmaz.

Çok severim kendisini . Ama kendisinde gördüğüm tek eksiklik şalvarla sunduğu ilk gösterileri.

Şalvarla sunduğu gösterideki espriler tecrübeden uzak, sığ esprilerdi.

Ama sonradan kendisini çok iyi geliştirdi ve Türkiye'nin bir numarası olmayı başardı.

Kendisini tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.