Şimdi Ara

şu cümleyi çevirebilecek bir yardımsever konuya bekleniyor,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Consumer debt rose in the last quarter by the most in more than six years, as Americans borrowed to buy homes and cars and to pay for education, according to a report by the Federal Reserve Bank of New York.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHangover -- 20 Şubat 2014; 14:19:46 >

• .Amerikalılar olarak bir sürü şeyi(araba almak,ev almak,eğitim ücretleri ödemek)borç aldık.Federal bankasının rapruna göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 20 Şubat 2014; 21:45:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrederikChopin

.Amerikalılar olarak bir sürü şeyi(araba almak,ev almak,eğitim ücretleri ödemek)borç aldık.Federal bankasının rapruna göre.
    quote:

Orijinalden alinti: plastik cerrah

Consumer debt rose son 15 yilda en fazla son 6 yilda oldu .Debt rose ne demek bilmiyorum.Kalip gibi bir sey.Amerikalilar olarak bir sürü seyi(araba almak,ev almak,egitim ücretleri ödemek)ödünç aldik.Federal bankasinin rapruna göre.

debt rose kalyp gibi bir ?ey olur mu hiç Allah a?kyna. Sadece bilmiyorum demekle kalyn bari.

Kalyp gibi bir ?ey..

• New York Federal Rezerv Bankasının (bizdeki merkez bankası gibi) raporuna göre; tüketici borçları son çeyrekte son 6 yılın en büyük yükselişini gösterdi çünkü Amerikan vatandaşları araba, ev almak ve eğitim masrafları için borç aldı (kredi çekti).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 20 Şubat 2014; 18:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Consumer debt rose son 15 yilda en fazla son 6 yilda oldu .Debt rose ne demek bilmiyorum.Kalip gibi bir sey.Amerikalilar olarak bir sürü seyi(araba almak,ev almak,egitim ücretleri ödemek)ödünç aldik.Federal bankasinin rapruna göre.

debt rose kalyp gibi bir ?ey olur mu hiç Allah a?kyna. Sadece bilmiyorum demekle kalyn bari.

Kalyp gibi bir ?ey..

tmm bilmiyorum mutlu oldun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Kalyp gibi bir ?ey..

tmm bilmiyorum mutlu oldun mu

Mutlu olmakla ilgisi ne ? Bilmiyorsan bilmiyorsundur sorun mu bu ? Değil tabii ki.

Sorun bilmediğin konu hakkında kalıp gibi bir şey demen. Bilmiyorsan yorum yapma bari.

Consumer debt rose

Consumer debt = Tüketici borcu

rose = rise 2. hali

• Teşekkür ederim hocam ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.