Şimdi Ara

şu durumda pc toplamak mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıllık quadcore pc mi yeniden toplamak istedim.amaç güncel oyunları oynamak. ssd monitör ve kasa alınmayacak şekilde hesap yaptım. 2500-3500 tl tutuyor. aklıma geldi konsol fiyatlarına baktım 1000 tl ye xbox one satılıyor. pc toplamasam xbox alsam cebime 1500 tl -2500 tl kalıyor. bunu da zaman içinde oyuna harcarım diye düşündüm. sonuçta 2.000 tl lik oyun alacak halimiz yok 10 senede anca harcanır herhalde. siz nedersiniz?fikirlerim de ters bir şey var mı

• Reis islemci ve anakarti toptan degistireceksen dedigin fiyata (3000-3500) guzel bi i7 tabanli ve en az 1050 Ti ekran kartli sistem rahat toplanir.

Tabi SSD var herhalde. Bunun uzerine ortalama 750 tl lik de monitor lazim eger eskiyse.

Hic ugrasmam dersen de PS4 Pro oneririm Hepsiburada da vs oyunlar da baya ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

Reis islemci ve anakarti toptan degistireceksen dedigin fiyata (3000-3500) guzel bi i7 tabanli ve en az 1050 Ti ekran kartli sistem rahat toplanir.

Tabi SSD var herhalde. Bunun uzerine ortalama 750 tl lik de monitor lazim eger eskiyse.

Hic ugrasmam dersen de PS4 Pro oneririm Hepsiburada da vs oyunlar da baya ucuz

3500 e i7 toplanıyor evet ama değer mi o kafama takıldı. sonuçta elimdeki pc hala saat gibi çalışıyor. sadece oyun oynamak için alacağım. 1000 tl ye xbox satıyorlar bana 2500 tl kalır onu da orjinal oyuna varsem 10 yıldan fazla oyun oynarım. aldığım pc en geç 3-4 yıla güncel oyunları full de çalıştırmayacak. ps4 kaç lira . xbox a karşı ne avantajı var oyunları m ı ucuz
  • x572 kullanıcısına yanıt
    Valla PC işi zaten sonu gelmeyen bir alan. Shadow of War oyunu bile max sistem gereksinimlerinde 1060 ti istiyor.

i7 ve 1050 ti li bir sistem bence SONUNA KADAR o paraya değer. Gelecege yonelik bir yatirim. Ama dedigin gibi 2-3 belki de 4-5 yil sonra yine uprage etmek gerekecek ama onceki kadar da masraf etmeyeceksin. Anakartin 1151 pin, PCI 3.0, DDR4 destekleyecek zaten. Sadece ekran karti ve RAM takviyesi yaparsin belki.

Ote yandan sistem gereksinimleriyle ugrasmam diyorsan PS4 daha iyi olur. Plus uyelikle indirimli oyun da alabiliyorsun (Yillik plus uyelik 180 tl civari) Yanina da 1080p monitor alirsin 750 tl civari. Ote yandan 4-5 yila kadar Playstation 5 cikacak :)

Yani ikisinin de sonu yok illa ki yenilemen gerekecek ileride.

O zaman kullanim amacina gore karar vereceksin. Mesela CSGO Battlefield multi mi seviyorsun? O zaman klavye mause daha avantajlidir veya yatagina yayilip rahatca oynamayi mi istiyorsun? O zaman da konsol daha avantajli.

Secimini buna gorr yap. PC de konsol da avantajli kendi çapinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.