merhaba arkadaşlar 1000 TL. bütçem var. lcd monitör,klavye, maus, hd sata (320 gb.) elimde var. bunun dışnda oyun, internet için kullanabileceğim hızlı bir sisteme ihtiyacım var. en son bilgisayarımı 5 yıl önce almıştım. bu nedenle epey geri kaldım güncel konularda. AMD olursa daha iyi olur gibi geliyor. fakat yinede her türlü tavsiyenize açığım. birde sessiz çalışan bir kasa olursa iyi olur. zaman ayırıp yardımc olan herkese çok teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
AMD Athlon II X4 635 MSI 785GM-E51 KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz CL9 RAM HIS HD5770 1024 MB AeroCool VS-9 550W Oyuncu Kasası LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA -------------- NAKİT / HAVALE (TL) : 991,55 TL http://forum.donanimhaber.com/forumid_11/tt.htm
-eğer dvd yazıcıyada ihtiyacın yoksa kalan bütçeyle ram i 4gb yaparsan daha güzel olur.. -başka sitelerdeki fiyatlarıda takip edersen daha ucuza toplaman mümkün.. mesela vatanbilgisayardaki indirim günlerini takip et..
ben de böyle bişey topladım ama ekran var içinde pahalı mı oldu bilmiyorum ben de almayı düşünüyorum böyle bişey
Ekran kartı?
ekran kartı yok şimdilik aga ekonomi yapıyoruz para yok ne yapalım sonradan ekleyelim dedim ben ama rami falan da sonradan ekleyecem öyle işte:D
ekran kartı, ram olsun bir zahmet
ya koyayım dedim de o zaman da 2 milyar yapıyo ben ne yapayım aga bende o kadar yok para bulana kadar böyle idare edecez internet falan artık:D
quote:
Orijinalden alıntı: ooppss
AMD Athlon II X4 635 MSI 785GM-E51 KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz CL9 RAM HIS HD5770 1024 MB AeroCool VS-9 550W Oyuncu Kasası LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA -------------- NAKİT / HAVALE (TL) : 991,55 TL http://forum.donanimhaber.com/forumid_11/tt.htm
-eğer dvd yazıcıyada ihtiyacın yoksa kalan bütçeyle ram i 4gb yaparsan daha güzel olur.. -başka sitelerdeki fiyatlarıda takip edersen daha ucuza toplaman mümkün.. mesela vatanbilgisayardaki indirim günlerini takip et..
inceledim tek tek. özellikle ekran kartı test değerleri orta seviyenin üzerinde teşekkürler
quote:
fazla vaktim kalmadı yarın bu sistemi sipariş verebilirm. alternatif bekliyorum sizden. bir miktar daha çıkabilirim.
quote:
AMD Athlon II X4 635 MSI 785GM-E51 KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz CL9 RAM HIS HD5770 1024 MB AeroCool VS-9 550W Oyuncu Kasası LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
Ooppss hocanın sistemi gayet performanslı düşünmeden alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: t_garret
quote:
AMD Athlon II X4 635 MSI 785GM-E51 KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz CL9 RAM HIS HD5770 1024 MB AeroCool VS-9 550W Oyuncu Kasası LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
Ooppss hocanın sistemi gayet performanslı düşünmeden alabilirsin
daha iyisi zor çıkar gayet güzel sistem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme