Şimdi Ara

Şu GM YaLaNLaRı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam Bu Konuya Açıklık Getirmek İsterim Öncelikle GM ile KOLAdmin i Ayıralım

Ben Diez oyuncusuyum..Biraz eskiyiz :) SouLOfTheKnightZ ın olduğu zamandan beridir Diez deim..Clanımdı ..Şimdi

GM ler Türkiye`den Olabiliyor..Nasılmı ? Türk GM var olacaktırda..Ama Yetkileri Kısıtlı GM bunlar..K2 Network Çalışanı KOLAdminler gibi yetkileri yoktur..

BlackWinds te bi GM di.Fakat Banlama Yetkisi yoktu..Ve Türk tüde..Her GM in başında duran bi KOLADMİN vardır..Bağlı oldukları Admin..BlackWinds ve Blackwinds gibi GM ler Serverin durumuna bakar Piyasaya bakar Kosp Kasan varsa Onları Not Eder ve Sonrada KolAdmin e söyler.KolAdmin de Gerekeni Yapar.

Örneğin : Diez in Koladmin JessicaWabbit K2Network çalışanı..Ama onun altında bulunan bir yardımcı GM i muhakkak vardır tek başına baş edemez..Türk GM olur ama Yetkileri Kısıtlı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLoFTheKnighTZ -- 4 Mart 2006; 14:20:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLoFTheKnighTZ

Selam Bu Konuya Açıklık Getirmek İsterim

Ben Diez oyuncusuyum..Biraz eskiyiz :) SouLOfTheKnightZ ın olduğu zamandan beridir Diez deim..Clanımdı ..Şimdi

GM ler Türkiye`den Olabiliyor..Nasılmı ? Türk GM var olacaktırda..Ama Yetkileri Kısıtlı GM bunlar..K2 Network Çalışanı KOLAdminler gibi yetkileri yoktur..

BlackWinds te bi GM di.Fakat Banlama Yetkisi yoktu..Ve Türk tüde..Her GM in başında duran bi KOLADMİN vardır..Bağlı oldukları Admin..BlackWinds ve Blackwinds gibi GM ler Serverin durumuna bakar Piyasaya bakar Kosp Kasan varsa Onları Not Eder ve Sonrada KolAdmin e söyler.KolAdmin de Gerekeni Yapar.

Örneğin : Diez in Koladmin JessicaWabbit K2Network çalışanı..Ama onun altında bulunan bir yardımcı GM i muhakkak vardır tek başına baş edemez..Türk GM olur ama Yetkileri Kısıtlı olur..

MantıKlI...

• quote:

Orjinalden alıntı: lkillyou

5 sene ve şu anda charın level bölümünde 5x yazıor bu 1. yalanın 5 sene dir bu oyunu oynayan adam artık herşeyini öğrenmiştir be 3 senedir oynuyorum ve bi charı kosp/koxp olmadan 2 haftada 60 1 ayda 62 yaparım türkiyede gm yok diorsun olmaz diorsun ama bilmiorsunki kospun tavana vurduğu zamanlarda her server için geçici olarak türkiyeden türk gm ler atandı bunu sebebi saat farkıydı türkiyede yaşayan biri bu farktan etkilenmeyerek türklerin yoğun olduğu saatlerde oyuna girebilecekti daha sonraları kosp kalktıktan sonra yane bu gm lerin hepsinin görevine son verildi biri hariç GODFREY o şu anda hala gm ve hala türkiyede yaşıoreğer gmleri yakınen tanıyan birileri seni rahatsız ediorsa bunu buraya yalan yanlış türkiyede gm yoktur yazıları ile deil verdiğin adreslerden k2network ile bağlantıya geçerek halledebilirsin inanıp inanamak sana kalmış ama türkiyede gm var hemde 1 den fazla

senin yaşın kadar char yapıp sattım koçum knight yüzünden lisede çaktım ve şu andada öss hazırlanıyorum
    eyer char ihtiyacın olursa söle sanada yapar satarım 1 tane

NetKing ve Yellowboyy'a ayrıca teşekürler (kimin oyunu bilip bilmedi belli oluyor)

• quote:

Orjinalden alıntı: SouLoFTheKnighTZ

Selam Bu Konuya Açıklık Getirmek İsterim Öncelikle GM ile KOLAdmin i Ayıralım

EVET BOYLE BİR SEY VAR AMA ONLAR GM DEGİL
    BİZ TÜRKCEDE ONLARA KISACA İSPİYONCU DİYORUZ
    onlara sadece piyon kukla gibi bişey bir halt ettikleride yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetKing -- 5 Mart 2006; 17:01:56 >

• madem gm lerin türkçe notice geçtiğini söylüyorsunuz ss getirin inanalım
  • bende sana tek bişey sölim xgenonda oynayan elt_arch3r olimpiyanın ve beramusun gm sidir olimpiyadaki nici averie

ve ben yüzyüze konuştum kendisiyle ve çanakkalede oturur...

• doğru herkes ben GM yim deyice : anaaa gm ye bak diolar . dogru dostum gm ler k2 network ofisindeler . ofisde los angelas da yAni kısacası türk gm yoq ama % 90 türk oynayan var
  • gm ler konusunda artık daha fazla ısrar etmiycem çünkü insanlar laftan anlamıor ben gmler konusunda tahmin ettiğinizden daha çok biliorum bunun canlı şahidleri bu forumdan road ve gerçekten kıvanc_19 un kafesindeyse vuraltunc beramusdaki el moradlar biraz araştırırsa charımın başına neler geldiğini öğrenirler
    nick:_cobain_
    lvl:61 kasar hood
    bi araştırın bakalım ne çıkacak özelliklede vuraltunc kıvanca sor bakalım ne dicek
  • ben GM yim

• s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkillyou -- 13 Mart 2006; 15:26:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.