Şimdi Ara

Şu GM YaLaNLaRı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en baştan beri söylüyorum yine söylemeye devam edicem (bilmeyen arkadaşlar için)

Türkiyede gm YOK , Gmler sadece Amerikada K2'nin ofisnde çalışıyorlar. Bunu aklınıza sokun ve ben gm'im , yok gm yanımda , yok gm oluyorum vs. gibi yalanlara inanmayın gm'lerle kontaga geçmek istiyorsanız msn veya mail atmak gibi bi şansınız yok gm'lerle ya oyunda yada Knight online sitesinde forumda kontak kurarsınız. Bir sorununuz varsa K2 ilede mail yoluyla ulaşırsınız (ama lvl yüksek ve paralı üye degilseniz pek sallamıyolar)

SON KEZ SÖYLÜYORUM BEN GM YALANLARINA İNANMAYIN ÇÜNKÜ GM'LERİN HEPSİ K2'NİN OFİSNDE ÇALIŞIYOR

• al bi de burdan yaakkkk.adamın olimpia gm i yanımda başlığı kaç sayfa olmuş.bu arkadaş burda ne der.diğerine de yalan sölüyo demeyelim de.bence haklısın.
  • yok ya ben bırını gordum adamın llwl 64 mus dio gm ye rıca ettım o da ark mıs
  • söylüyorumya hepsi yalan
  • hepsi yalan yaw millet dupede gb bastı ben gm yim para veriym sana dedi 100m yi 2milyondan sattılar kaç kere oldu bu ama bizimkiler hala diretiyolar gm arkadaşım diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: stop_

Arkadaşlar en baştan beri söylüyorum yine söylemeye devam edicem (bilmeyen arkadaşlar için)

Türkiyede gm YOK , Gmler sadece Amerikada K2'nin ofisnde çalışıyorlar. Bunu aklınıza sokun ve ben gm'im , yok gm yanımda , yok gm oluyorum vs. gibi yalanlara inanmayın gm'lerle kontaga geçmek istiyorsanız msn veya mail atmak gibi bi şansınız yok gm'lerle ya oyunda yada Knight online sitesinde forumda kontak kurarsınız. Bir sorununuz varsa K2 ilede mail yoluyla ulaşırsınız (ama lvl yüksek ve paralı üye degilseniz pek sallamıyolar)

SON KEZ SÖYLÜYORUM BEN GM YALANLARINA İNANMAYIN ÇÜNKÜ GM'LERİN HEPSİ K2'NİN OFİSNDE ÇALIŞIYOR

arkadaş haklı sizde inanmayın artık bu saçmalıklara bi son verin artık bunlara

• saçmalamayı kes godfrey türk ve türkiyede yaşıo bu kadarı yetermi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlar ofiste mofiste değil. evlerinden giriyolar.xgenonlu duwolf şimdi duwolfy oldu eskiden gm di. ve yunanistanlı. nasıl amerikada ofisten oynasın. GuySmiley de türk. al bi gold premium konuşmaya başla. türkçe konuş hemde. ben bi kaç charın banını açtırırken türkçe konuşuyorum oda türkçe cvp veriyo ve ban açılıyo... yalancı olan sensin sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 4 Mart 2006; 10:37:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lkillyou

saçmalamayı kes godfrey türk ve türkiyede yaşıo bu kadarı yetermi?

• quote:

ewet bakalım buna ne diyeceksiniz..! adam türkçe ###notice geçiyoo..bunu da inkar edin
  • TÜRK AMA TÜRKİYEDE YAŞAMIYO
    ADAMIN OFİSİNİN AMERİKADA OLUP TÜRKİYEDEN ÇALIŞTIĞINI NASIL SÖYLEYEBİLİRSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi item_pls -- 4 Mart 2006; 11:11:00 >
  • tek cevap gmlerin a.q .......
  • 1-Ben size türk gm yok demedim türkiyede gm yok dedim
    2-yine söylüyorum K2'nin ofisinde çalışıyorlar
    3-Bana inanmayan arkadaşlar k2 nin resmi sitesi olanwww.k2network.net ten ulaşablir
    4-Bu bana yetmez diyenler için k2'nin mektup Adres: 3347 Michelson Avenue Suite 490
    Irvine, CA 92612
    5-Ben mektup yazamam diyorsanız telefon numarası: (949) 486-0400
    6-Ben telefonla konuşamam diyorsanız buyrun faks no: (949) 486-0399
    7-Yok ben direk mail atayım diyorsanız : csrep1@K2network.net

Başka Sorusu olan?

• ya k2 network ile knightonline ın hiç bir alakası yok bunu sana sölim arkadaşım k2 network sadece knightonline ın patentini almış olan bir kuruluş öyle domain host sitelerinden gidip sitenin domainin arattırıp nuumara falan yazmanada gerek yok :) biz bu yollardan gittik geri dönüyoruz.gm olsa nolcak olmasa nolucak takıl kafana göre bırak millet naparsa yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: phesix

ya k2 network ile knightonline ın hiç bir alakası yok bunu sana sölim arkadaşım k2 network sadece knightonline ın patentini almış olan bir kuruluş öyle domain host sitelerinden gidip sitenin domainin arattırıp nuumara falan yazmanada gerek yok :) biz bu yollardan gittik geri dönüyoruz.gm olsa nolcak olmasa nolucak takıl kafana göre bırak millet naparsa yapsın

msj en başında yazdım bilmiyen arkdaşlar için dei ben bu oyunu oynamya başlayalı oldu 5 sene . gördügün gibi bir çok arkdaşda ne oldugunu bilmiyordu. Sadece kafalarına göre yorum yapıyorlar
  • ben GM yim

şaka tabiki

• 5 sene ve şu anda charın level bölümünde 5x yazıor bu 1. yalanın 5 sene dir bu oyunu oynayan adam artık herşeyini öğrenmiştir be 3 senedir oynuyorum ve bi charı kosp/koxp olmadan 2 haftada 60 1 ayda 62 yaparım türkiyede gm yok diorsun olmaz diorsun ama bilmiorsunki kospun tavana vurduğu zamanlarda her server için geçici olarak türkiyeden türk gm ler atandı bunu sebebi saat farkıydı türkiyede yaşayan biri bu farktan etkilenmeyerek türklerin yoğun olduğu saatlerde oyuna girebilecekti daha sonraları kosp kalktıktan sonra yane bu gm lerin hepsinin görevine son verildi biri hariç GODFREY o şu anda hala gm ve hala türkiyede yaşıoreğer gmleri yakınen tanıyan birileri seni rahatsız ediorsa bunu buraya yalan yanlış türkiyede gm yoktur yazıları ile deil verdiğin adreslerden k2network ile bağlantıya geçerek halledebilirsin inanıp inanamak sana kalmış ama türkiyede gm var hemde 1 den fazla
  • stop_
    AYRICA HERKESE STOP

stop_ arkaşım sen kime ne anlatmaya çalışıyorsun
    bu kadar kendini yıpratmana gerek yok
    adam hala guysmileye türk diyorsa burda anlatılcak bir sey yok demektir
    bırak herkes yanlış bildigi seyleri savunsun
    bir laf vardır hani
    DOĞRU SOYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR DİYE

ADAMLAR İNANMIYOR ZORLA İNANDIRAMAZSIN Kİ

FARZEDELİM GUYSİMİLEY TURK onca küfürü yiyen biri neden seni banlamıyor soylermisin
    gormuyormu gormezden mi geliyor
    Türklerden başka GM ye küfür eden birini gormedim
    her serverda oynadım 2 senedirde bu oyunu oynuyorum

Kendi bildiginiz kulaktan dolma seyleri burda herkes ile paylaşarak milletin kafasını bulandırmayın
    Gm turkiyedeymiş bilmem neymiş
    Aşagıda yalan soyledim yukarı geldim inandım olayı
    adam kendi soyledigi yalanlara bile inanıyor...
    son sozoum konu acan arkadasın son sözüdür
    quote:

AYRICA HİC BİR ONLİNE OYUNDA OFİSİN DIŞINDAN HİC KİMSEYE YETKİ VERİLMEZ VERİLEMEZ

BİRAZCIK MANTIKLI DÜŞÜNÜNEN ADAM ZATEN BUNU ANLAR

AMA MALESEFKİ DAHA ONCEDE YAZDIM
    Türkiyede bu oyunu oynayanların yaş ortalaması cok düşük ve cok seviyesiz (genelleme yaptım kimse ustune alınmasın)

quote:

tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 12-15 yaş arası %5
    amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 12-15 yaş arası %5
    turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 12-15 yaş arası %40

tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 15-18 yaş arası %10
    amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 15-18 yaş arası %5
    turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 15-18 yaş arası %30

tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 18-25 yaş arası %25
    amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 18-25 yaş arası %25
    turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 18-25 yaş arası %20

tum avrupa ülkeleri KO oynayan kişilerin yaş ortalması 25-xx yaş arası %60
    amerika oynayan kişilerin yaş ortalması 25-xx yaş arası %65
    turkiye oynayan kişilerin yaş ortalması 25-xx yaş arası %10

• quote:

KaNıTLa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

bunlar ofiste mofiste değil. evlerinden giriyolar.xgenonlu duwolf şimdi duwolfy oldu eskiden gm di. ve yunanistanlı. nasıl amerikada ofisten oynasın. GuySmiley de türk. al bi gold premium konuşmaya başla. türkçe konuş hemde. ben bi kaç charın banını açtırırken türkçe konuşuyorum oda türkçe cvp veriyo ve ban açılıyo... yalancı olan sensin sen...

Veledizina;

Senin her yazdığına inanırım ama bu kadarıda pes bea abi
    Hayır sana türkçe cevap vermiş olabilir ama F9DeWiL lede cz de karşılaştım (a1) Adama ing ben türküm ve senin hayranınım dedim. adam da seni seviyorum dedi
    sonra ark. dediki anastasya nickinde bir türk (63 lvl sanırım) ona öğretmiş...
    Yane oyunun nerdeyse geneli türk olunca Gm nin de türkçe konuşması bence garip değil...
    Her türkçe konuşana türk desek ohooooooo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.