Şimdi Ara

şu güneş gözlüklü kız kim ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linkteki sarı saçlı güneş gözlüğü takan kadının ismi lazım arkadaşla iddiaya girdik acil :DDD

• Sanırım Hülya Avşar
  • denise richards

blue mountain state den hatırlıyorum.
  • leonardo di caprio
  • abi acil ya lütfen
  • amanda crew
  • Denise Richards... Önce emin olamamıştım ama Google'da Denise Richards Sunglasses diye aratınca bu fotoğraf çıkıyor. Artık eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 30 Kasım 2011; 14:05:17 >
  • söyledik ya gözlerinde sorunmu var.

linke tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Denise Richards... Önce emin olamamıştım ama Google'da Denise Richards Sunglasses diye aratınca bu fotoğraf çıkıyor. Artık eminim

Gözlük herşeyi bozmuş hocam. Bu kadar uyumsuzluk görmedim iğrenç bi tip olmuş. Ya da benim telefon öyle gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

Gözlük herşeyi bozmuş hocam. Bu kadar uyumsuzluk görmedim iğrenç bi tip olmuş. Ya da benim telefon öyle gösteriyor

Sen bir de bilgisayardan girip bıyıklarına bak. Zaten beğendiğim biri değil konuyu açan arkadaş düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

Sen bir de bilgisayardan girip bıyıklarına bak. Zaten beğendiğim biri değil konuyu açan arkadaş düşünsün

Bu fotoğraftada var hafiften. İlkinde görünce şaşırdım sonra telefon öyle gösteriyordur dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.