Arkadaşlar geçen internette rastladım, Stanley Meyer diye bir adamın (1940 - 1998 yılları arasında yaşamış) su ile çalışan araba yaptığı konusunda söylentiler vardı. Bazıları bunun mümkün olmadığını termodinamiğin birinci ve ikinci yasasına uygun olmadığını söylemiş. Aşağıda wikipedia linki var. İngilizcem pek iyi olmadığı için çok bir şey anlamadım. Türkçe kaynakta bulamadım. Aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar geçen internette rastladım, Stanley Meyer diye bir adamın (1940 - 1998 yılları arasında yaşamış) su ile çalışan araba yaptığı konusunda söylentiler vardı. Bazıları bunun mümkün olmadığını termodinamiğin birinci ve ikinci yasasına uygun olmadığını söylemiş. Aşağıda wikipedia linki var. İngilizcem pek iyi olmadığı için çok bir şey anlamadım. Türkçe kaynakta bulamadım. Aranızda bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
su ile çalışan araba yapılmış olabilir. o zaman benzinin falan değeri kalmaz birçok ülkenin işine gelmezdi. bakalım daha nelerle çalıştıracaklar arabayı:)
Su ile çalışan araba var mı bilmiyorum ama bor ile çalışan araba var şu an hatta benzine göre çok daha karlı geliyor parasal olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj
quote:
Orijinalden alıntı: levent_hurkan
discovery science da son moda cihaslar adlı programda da su ile çalışan tam araba olmasada araç yapıyolrar fakat basınca dayalı ve pek fazla gitmiyor buyrun li,nki bulduöm :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişipiylekuyuyainenadam -- 29 Ocak 2013; 11:50:27 >
Son tasarım çok iyiydi. Güzel link teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme