Merhaba inşallah yazacam metinleri bir süperonile yetkilisi okur. Daha önceden müşterinizdim ve cok memnundum ama suan da baska bir yere tasındım ve yan binada bile süperonline varken burda benim oturdum sitede yok heryer de var ama burda yok lütfen bir süpermenlik yap süperonline ve beni ttnet den kurtar sizi kötüleyenler olabilir ama unutmayın 3 kötüleyen 1 ben etmez onlar verir 30 tl ben verim 140 tl lütfen yardımcı olun sizi çok seviyoruz dipnot(alilecek seviyoruz) mersinde yasıyorum Mersin/yenişehir
sen başvur... biz başvururken site daha iyi tasarlanmıştı... günde 3 defa baş vurup bekliyorduk...
cok benzer durumda kaldim. tasinmadan 2 hafta once imzalari ayarladim, basvuru basladi, tasindiktan 3 hafta sonra kutu geldi, kablo yanina geldi, 1 hafta sonra splicing ile kablo kutu icine baglandi. sonra 2 hafta sanirim test sureci diyorlar, degerler test ediliyormus. en sonunda baska biri geldi cihaz takti kutuda dagilmis olan fibere, degerler ok dedi. daha sonra onay sureci dendi 1-2 hafta oyle gecti. sonra bina eski ise ve şaftı yoksa borulama yapmaları gerekiyor. onun icin yukardan liste geliyormus, siradan yapiyorlarmis. ona geldiler, merdivenlerin oradan delip bodrumdan en ust kata delip kanal hazirladilar. 2 gun sonra da satisa hazir hale geldi, hemen basvurdum ertesi gun geldi.
bu arada internetsiz kaldigim icin digerlerini arastirdim. arkadasin ofiste ttnet fiber vardi, rezil otesi. biraz kotu falan degil, REZALET. adsl muhabbetine baktim (cok uzun zamandir uydunet ve fiberdeyim, adsl 10 seneden fazla kullanmadim) upload hizi cok dusuk oldugu icin istemedim. vdsl var, idare eder gorunuyor. onda da anladigim kadari ile ttnet disinda alinca destek kabusa donusuyor. neyse ttnetin 60 liraya 15gb paketlerle idare edip atlattim.
ha birde uydunet varsa ona atla, kalite olarak fiberle cok yakin. bol sans
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme