Şimdi Ara

şu kardeşinize yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar dostlar. gerçekten belki linç yiyecem ama atmak zorundayım. benim eğitimle alakalı bi youtube kanalım var ve yardım etmeye çalışıyorum.gerçekten büyük bi kitleye yardımımın dokunması için son videoma destek olursanız gerçekten çok sevinirim.dostlar linç atıp sövmezseniz gerçekten memnun olurum
    link :
    Bahadır Ayyoutube
    6 AY KALA TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDIRACAK ALTIN TAKTİKLER | ÇEKİLİŞ DUYURUSU | BAŞARABİLİRSİN #2020YKS
    https://www.youtube.com/watch?v=6euou4UmlmU&feature=youtu.be

• Bize yardim etmek istiyorsan tavsiye konusu da acabilirdin o sekilde daha cok izlenirdi videolarin.cogu kisi link atiyor ama dediğim gibi yapanlar dikkat cekiyor
  • DESTEKLİYORUM SONUNA KADAR HOCAM
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    hocam tam olarak nasıl yapabilirim onu bi bilgilendirirsen çok sevinirim. inan yardım etmeye çalışıyorum burdan da etsem olur önemli olan youtube kanalı değil.
  • bahadır4516 B kullanıcısına yanıt
    Hocam istegin varsa eger tavsiye konusu ac sıralamani at kazandigin universitenin ismini at burda biz nasil kazandigini sorariz bu sekilde youtube kanalina daha cok insan cekersin cunku cogu kisi reklam yaptigi icin artik hicbirine bakmiyorum eminim cogu kiside boyledir insanlara yarar sagladikca kanalin buyur ama efendi insanlarin kanallari genelde az bir aboneye sahip nerde garip garip konusan clickbait boyle mi yaziliyor bilmiyorum ondan yapan Onlarin abone fazla oluyor o yuzden kariyerine odaklansan daha yararli olur
  • hocam dün bi kaç arkadaş ilk videomda 3 ayda tıp kazanmak yazısını görünce yalancı kolpacı gibi ithamlarda bulundu. o yüzden öyle yazdım yoksa yaptıklarımın arkasındayım.çok teşekkür ederim desteğin için
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam tavsiyelerini göz önünde bulundurup şimdi açıyorum konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahadır4516 B kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkur ederim hocam 😊
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.