Şimdi Ara

su kaydıraklı otel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu yaz için su kaydıraklı otel tavisyesine ihtiycım var.
    7 ve 10 yaşlarında 2 kızımız için su kaydıraklı yer arıyoruz.

şimdiden tşk.

• Ne tarafı düşünüyorsunuz peki arkadaşım?
  • kusadası aqua fantasy
  • kesınlıkle bura fıyat ve 7 tane kaydırak akıllara zararda ucuz gecen yıl gıttım bu yılda burdayız ....

http://www.anitur.com.tr/otel/kemer/le-chateau-de-prestige

tek kotu tarafı hep tavuk hep tavuk cesıtlerı ruslara yonelık....
  • 2 sene önce bu oteldeydik mükemmeldi, bu güne kadar kaldığım otellerin içinde en iyilerinden biriydi.
    Et sadece tavukla sınırlı değildi, kırmızı et, köfte, ciğer ve döner de bol bol çıkıyordu.
    Tereddütsüz tavsiye ederim...

quote:

Orijinalden alıntı: kjj

kesınlıkle bura fıyat ve 7 tane kaydırak akıllara zararda ucuz gecen yıl gıttım bu yılda burdayız ....

http://www.anitur.com.tr/otel/kemer/le-chateau-de-prestige

tek kotu tarafı hep tavuk hep tavuk cesıtlerı ruslara yonelık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 10 Nisan 2011; 1:10:22 >

• 15 mayısta yıne ordayız ..))
  • Fırsat bulursanız kemer'den daha ileride teleferik var, gidin ve yukarıya çıkın manzara harika....

Tahtalı 2365 Mt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Otel Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sefer aracla gıdemıycem ucakla gıdıcem otelın nımetlerınden sonuna kadar yararlanıcam 6 kısının parası benden cıkıcak otelden dışarı her cıkışım 150 tl assagı olmayacını dusundugumden obur yıla inşallah....
  • Biz de arabasız gitmiştik bu otele. Otelde tanıtım yapan elemanlar vardı, onların istediği fiyatın yarısına gidip geldik kendimiz teleferiğe. Hiç bir zorluğu yoktu, teleferiğin servisi otelin önünden alıp, otele geri bırakıyorlar. Tabi bu sezonda olmuştu. Mayıs'ta belki olmayabilir.
    Ama fırsatınız olursa bu sene veya başka zaman, kaçırmayın...

Bu da prestijin yanındaki komşu otel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 10 Nisan 2011; 1:46:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Biz de arabasız gitmiştik bu otele. Otelde tanıtım yapan elemanlar vardı, onların istediği fiyatın yarısına gidip geldik kendimiz teleferiğe. Hiç bir zorluğu yoktu, teleferiğin servisi otelin önünden alıp, otele geri bırakıyorlar. Tabi bu sezonda olmuştu. Mayıs'ta belki olmayabilir.
    Ama fırsatınız olursa bu sene veya başka zaman, kaçırmayın...

Bu da prestijin yanındaki komşu otel....

aklımda bulunsun cok tşk ederim yardımınız için...
  • Ne demek...Paylaşmak için burdayız....
  • quote:

Ne tarafı düşünüyorsunuz peki arkadaşım?

merhabalar,
    Yanıtlarınızı yeni gördüm..

Düşündüğüm yerler aslında genel..
    Alanya dışında Akdenizde herhangi bir yer..
    Vya Ege de bir yer.

Önceliğimiz çocukların eğlencisi...

Bu yüzden güzel bir havuz ve kaydırka.19-20 hazrina gibi gidip 5-6 gün kalmayı hedefliyoruz Allah(c.c.) izin verirse.

Tavsiyeleriniz için şimdiden çok sağolun.
  • Kaydırak artık birçok otelde var. Bazılarında 2 tane bazılarında 3-5 tane, ama mutlaka oluyor.
    Üstte bahsettiğimiz Prestij otel Kemer tarafında ve otelin içindeki kaydırakların haricinde, deniz kıyısında özel Aquaparkı var.

Bu yaşımıza kadar birçok otel deneyimi yaşama fırsatımız oldu.
    Ege'de önerebileceğim tek yer Kuşadası'nda Kuştur Tatil Köyü. Çocuklu aileler için mükemmel ötesi bir yer.
    Enaz 5 kere gitmişizdir, hala aklım orada, gözü kapalı giderim ve öneririm...

http://www.kusturclub.com/

Bodrum Turgutreis'te Agean Dream'i öneririm...

http://www.aegeandream.com/tr_mm10.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 10 Nisan 2011; 23:30:18 >

• quote:

Kaydıraklı artık birçok otelde var. Bazılarında 2 tane bazılarında 3-5 tane, ama mutlaka oluyor.
    Üstte bahsettiğimiz Prestij otel Kemer tarafında ve otelin içindeki kaydırakların haricinde, deniz kıyısında özel Aquaparkı var.

Bu yaşımıza kadar birçok otel deneyimi yaşama fırsatımız oldu.
    Ege'de önerebileceğim tek yer Kuşadası'nda Kuştur Tatil Köyü. Çocuklu aileler için mükemmel ötesi bir yer.
    Enaz 5 kere gitmişizdir, hala aklım orada, gözü kapalı giderim ve öneririm...

http://www.kusturclub.com/

Bodrum Turgutreis'te Agean Dream'i öneririm...

http://www.aegeandream.com/tr_mm10.htm

Fiyat olarak en uygunu Prestij otel gözüküyor.
    Yol için ya otobüsle yada araba ile gideceğiz. otobüs ile kaç istanbuldan kaç saatte gidiliyor? kaç km bilginiz var mı?

Şimdiden tşk.

• İzmir'den otobüsle 7 saat civarı sürüyor otele varış...

quote:

Orijinalden alıntı: zebercet2006

Fiyat olarak en uygunu Prestij otel gözüküyor.
    Yol için ya otobüsle yada araba ile gideceğiz. otobüs ile kaç istanbuldan kaç saatte gidiliyor? kaç km bilginiz var mı?

Şimdiden tşk.
  • tarhan otel var didimde
  • ben de iki kız babası olarak size şunu önerebilirim ki sadece kaydıraka bakıp tatil kararınızı vermeyin. Zaten hemen hemen tüm tesislerde kaydırak var artık. Özellikle çocukların eğlenmesi ve dolayısıyla büyüklerin de rahat bir tatil geçirmesi için animasyonda oldukça önemli. Çocuklar animatörlerle eğlenirken siz de tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Kemer tarafı Ruslara yönelik olduğu için ben şahsen önermiyorum. Üstelik denizde ve sahilde genelde çakıllı. Side tarafı sahilin kum ve denizin sığ olması sebebiyle daha ön planda tutulabilir. Gerçi çocuklar havuzda eğlenmeyi daha çok sevdiklerinden denize gitmeye pek fazla fırsat kalmıyor. Ayrıca seçeceğiniz otel için mutlaka araştırma yapın, tur operatörlerine fazla güvenmeyin. Ben şahsen otelpuan, tripadvisor, otelşikayet gibi sitelerdeki yorumları inceleyerek karar veriyorum. O kadar yol çekip masraf yapıp tatiliniz rezil olmasın. Gerekirse bütçenizi biraz daha zorlayıp iyi bir yere gidin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.