Merhaba arkadaşlar, Birmot resmi serviste kaskodan yapıldı. Araç 2011 grande punto. Değişenler de bunlar: Edit: arabanın son hali: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 16 Temmuz 2021; 17:2:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu kazada 8600 tl hasar kaydı çıkması normal mi?(Edit)
-
-
Yetkiki Servis olduğu için fiyatın böyle olması normal (tabi fiyatlar normal değil servisten dolayı ücretin yüksek gözükmesi normal)
Farların toplamı zaten 3000 lira yapıyor, 1500 lira işçilik etti 4500, kalan 4000 liranın ıvır zıvır ve tampon. Normal yani. Dışarda yaptırmaya kalksanız yarı fiyatına olur net
Şimdi bu alt tarafı bi halojen ve fiata ait olan farlar neden 1400 diyen üyelere ithafen;
2006 fiat marea aracımın ön farlarının tanesine 1000 lira demişlerdi serviste. Bu araçtan daha eski model ve aynı segment olduğu düşünüldüğünde anlam veremiyorum absürt bir fiyat bandı var fiat grubunun farlarında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az bile diyebilirim. Yetkili serviste böyle. Adamlar arabadan değil servisten kazanıyorlar.
Normal
-
kardeşim çok çok normal.
-
Farların ölmüş balık gibi bakıyor ne güzel sıfırını takmışlar elleme , o listeyi atma satarken aracı alıcıya verirsin gösterirsin
Normal hocam. Ben 92 model Civicime çıkma farı 400 liradan alıyorum. İşçilik de normal, fiyatlar da. Dışarıda yapılsa yukarıda dendiği gibi daha ucuza hallolurdu. Far ayakları tamir edilirdi, tampona rötuş yapılırdı falan ama belki de o motor kulağını ve şase kolunu kimse farketmezdi. Ben olsam benim de aklıma hiç gelmezdi dışarıdan böyle görülen bir kazada onların hasar alacağı.
-
Çok normal yetkili servis bu rakamlarda çıkartıyor.
-
Yalnız iyiki kaza yapmışsınız Hem motor kulakları hem alt takım hem de aracın ön yüzü yenilenmiş mis gibi olmuş
Farlarınız merceksiz, halojen.
Eğer LED olan bir araçla (Leon, Clio ph5, Corsa E vs) kaza yapmış olsaydınız; 8bin liradan daha fazlasını sadece 1 far için ödeyecektiniz.
Evet gelirimize oranla yüksek meblağlar maalesef. Aynı konuları tekrar tekrar konuşup; uzatmanın anlamı yok.
Biz buna layığız demek ki...
-
Fiyat normal, anormal bir durum yok.
Ne yazık ki satarken Tramerde problem oluyor, rakamlar iğrilti ediyor, alıcıya anlatmak güç.
Kaza resimleri ve sigorta belgelerini saklayın ki tramerde çıkan tarihlerde olduğunu belgeleyebilesiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DR059Farlarınız merceksiz, halojen.
Eğer LED olan bir araçla (Leon, Clio ph5, Corsa E vs) kaza yapmış olsaydınız; 8bin liradan daha fazlasını sadece 1 far için ödeyecektiniz.
Evet gelirimize oranla yüksek meblağlar maalesef. Aynı konuları tekrar tekrar konuşup; uzatmanın anlamı yok.
Biz buna layığız demek ki...
kaç sene evvel ford aracıma arkadan mercedes çarptı; 11500 liraya benim hasar giderildi, mercedesin tek bir farı neredeyse benim tüm hasarım kadardı
-
Yalnız arabayı ip gibi toplamışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Yalnız arabayı ip gibi toplamışlar.tampon-kaporta boya farkı göze çarpıyor biraz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalestampon-kaporta boya farkı göze çarpıyor biraz
Alıntıları GösterPlastik parçada boya 0 km olmadığı sürece tutmuyor kolay kolay
Yetkili servislerde siradan bakim bile 1000-1500₺ tutuyor. Bu rakam gayet normal.
Miss gibi olmuş güle güle kullanın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Farların ölmüş balık gibi bakıyor ne güzel sıfırını takmışlar elleme , o listeyi atma satarken aracı alıcıya verirsin gösterirsin |
Yetkiki Servis olduğu için fiyatın böyle olması normal (tabi fiyatlar normal değil servisten dolayı ücretin yüksek gözükmesi normal)
Farların toplamı zaten 3000 lira yapıyor, 1500 lira işçilik etti 4500, kalan 4000 liranın ıvır zıvır ve tampon. Normal yani. Dışarda yaptırmaya kalksanız yarı fiyatına olur net Şimdi bu alt tarafı bi halojen ve fiata ait olan farlar neden 1400 diyen üyelere ithafen; 2006 fiat marea aracımın ön farlarının tanesine 1000 lira demişlerdi serviste. Bu araçtan daha eski model ve aynı segment olduğu düşünüldüğünde anlam veremiyorum absürt bir fiyat bandı var fiat grubunun farlarında |
Yalnız iyiki kaza yapmışsınız Hem motor kulakları hem alt takım hem de aracın ön yüzü yenilenmiş mis gibi olmuş
|
Benzer içerikler
- ceza tutanağı seri / sıra no alanı 10 karakter uzunluğunda olmalıdır
- 3.kez ehliyetsiz araç kullanma cezası
- sokakta engelli park yeri
- trafik cezası görüntü kaydı
- trafikte arkadan vuran her zaman suçlu mudur
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz dilekçesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X