Gecen Aleyna Cakirin olumunun bas suphelisi ve elestirilerin odagi olan Umitcan Uygunun hacklendigi haberini gordum ve dm kutusunun fotosunu paylasmislar. Kizlar resmen sohbet etmek icin kuyruga girmisler. iltifat eden mi dersin, cinsel yazismalar mi dersin , vucudunu atan mi her halt var hatta aralarinda evli olan bile vardi. Eger bu fotolar gercekse cogu kizin boyle iki yuzlu oldugunun kanitidir bu. Twitterda sosyal medyada kadina siddeti lanetlerler ama nerde boyle mafyatik kro var onlara yoneliyorlar efendi erkekler mesaj yazsa taciz ediyo derler sadece umitcan degil bu sekilde bir suru erkegin pesinde kosuyor cogu sonrada kocam sevgilim siddet uyguladi oluyor . Tamam siddeti uygulayan zaten suclu ama bu yiolere de talep olmasa bunlarda boyle mafyacik kiliklarina girmezler :d |
Şu kizlarin gercek yuzune bakin :d
-
-
yazık. -
toplumun acı ama gerçek yüzü
-
Hocam kadınları anlamak çok zor kadınların dediklerine pek kulak verme bilinç altlarında çok farklı şeyler yatıyor -
şaşılacak bir durum yok. erkekte saldırganlık ve şiddete eğilim en kuvvetli afrodizyaklardan biri. şiddetten şikayet edip kendilerini gebertenlere köle olmaları bu sebepten. -
Bu kişiye mesaj atan kadınların, sosyal medyada kadına şiddeti lanetleyen kadınlarla aynı kişi olduklarını kanitlayabiliyor musun ? Eğer kanitliyorsan kaç tane böyle kadın var ? Ayrıca şunu da anlamadım bir insan yanlış tercih yapıyorsa başına gelen şeyleri hak ediyor mudur? Hepimiz yanlış kararlar alıyoruz hayatta , bı bedel ödüyoruz ama ölmüyoruz değil mi , ölelim mi yani yanlış tercih yaptık diye? Bekaret konusu olsa hemen herkes anasiyla bacisiyla empati kurar , ne oluyor konu ölen kadınlar olunca ana bacı yok mu ? -
Allah rahmet eylesin, aleyna çakır isimli kız çok güzel bir kızmış bilinçli eğitimli aileye sahip olamadığı için mecburiyetten veya çaresizlikten pavyon ortamına girmiş yazık...
Ümitcan isimli çocuga birşey demek istemiyorum :)) Bir insan bu kadar barzo olur şekil a gözüküyor aleyna çakır ile yayının da herkes içinde kıza full küfür kızda aynı şekilde karşılık veriyor... Bu çok ayıp ve türk türkiye kültüründe olmaması gereken seviyesizlik...
Erkek veya kadın böyle bir seviyesizlik hadsizlik içinde ilişki,arkadaşlık yaşamaya devam ediyorsa... Allah onu ıslah etsin...
Senin bu başılığı açıp VAROŞ yaşanmışlıktan örnek vermen ve genellemen de ayrı bir ayıp :))
Niye şimdi yukarıda ki şahıs bu VAROŞLuktan piyar kasıyor, bende piyarımı nasıl yaparım diye tanınırım diye en kısa yol bu şahıs a yazıyor :))
Veya kendisine görünüşte erkek arka plan da kız arkadaşını teşhir etmekten hoşlanan kelime de adam aslında madam arıyor olabilirler buda bir tercih :))
Pavyon da çalışan bir bayanla ilişki yaşamak isteyen de yaşasın ben almıyım :))
Şimdi kendi etini satan insanlar varmı var ne yaptığı belli mi belli... Ama pavyonda çalışan birisinin ne yaptığını bilemezsin örnek cebin de 300 lira ile gidip bütün gece eğlene bilirmisin hayır! Sürekli cebinden para çıkmasını sağlarlar :)) Paran çıkışmaz ise rehin alırlar alacak birşey bulurlar :))
Kısa ve özeti pavyon kızıylarıyla tüm kızları bir tutmayın...
-
o şekilde mesaj atan kişiler zaten yolun yolcusu kişilerdir.
Bir olayda arkam olsun beni korusun, çevrem büyüsün, tanıdık artsın hesabı
-
Her gordugunuze her izlediginize inaniyorsunuz.
Yeni nesilin buyuk sikintisi var
Zeka duzeyleri engelli seviyesinde -
Hocam binlerce kadın, erkek şiddetine maruz kalıp ölüyorsa ve ne gariptir her geçen gün bu durum devam ediyorsa burada kadınlara da bir pay çıkarırım ben.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6
Bu kişiye mesaj atan kadınların, sosyal medyada kadına şiddeti lanetleyen kadınlarla aynı kişi olduklarını kanitlayabiliyor musun ? Eğer kanitliyorsan kaç tane böyle kadın var ? Ayrıca şunu da anlamadım bir insan yanlış tercih yapıyorsa başına gelen şeyleri hak ediyor mudur? Hepimiz yanlış kararlar alıyoruz hayatta , bı bedel ödüyoruz ama ölmüyoruz değil mi , ölelim mi yani yanlış tercih yaptık diye? Bekaret konusu olsa hemen herkes anasiyla bacisiyla empati kurar , ne oluyor konu ölen kadınlar olunca ana bacı yok mu ?
Binlerce kadın nasıl oluyor da aynı konuda yanlış tercih yapıyor, geri kalanlar bundan bir ders çıkaramıyorlar mı, erkeklere yüz vermeye, kuruk sallamaya devam ediyorlar... Şiddet uygulayan erkek suçludur, cezaya çarptırılır ama kendisine şiddet uygulanan kadının binlercesini gören diğer kadınlar bir zahmet kandırılamamasınlar.
Ayrıca bu kişiye mesaj atan diğer kadınların biri daha şiddet görse o kadın da dahil kadınlar yine sütten çıkmış ak kaşık ilan edilecek.
-
hocam 300 lira pavyona yetmez mi
gitmem o mekanlara da merak ettim yav 300 lira nasıl yetmez
300 lirayla bi pub'a gitsen baya içersin
-
Ya senin gibii dusunenler yuzunden zaten bu siddet olaylarinin sonu gelmiyor . Bir kadin olur veya yaralanirsa twitterdan bela okuyup erkekleri suclayarak gunu kapatirsiniz. Her zaman olay bu sekilde geeceklesir. Birazda bu tiplere talep gosteren kitleyi dusunsenize bakin bir ara arabesk rap modasi cikti herkes onlari ve dinleyenleri elestirdi keko diye dalga gectiler sonra bir anda o moda sondu artik erkekler oyle takilmiyor. İste kizlarin cogu boyle maco kaba heriflere yuz vermeseler onlarinda furyasi biter herhangi bir kiza yuksek lisans mezunu dil bilen efendi adam mesaj atsin donup takmazlar bile evlilige gelince de bunun farkina gec varmis oluyorlar.
-
aga olay sadece umitcan degil instagram kullanmiyorsun heralde bu tarz adamlara vucudunu cekip atanlarla dolu onlarda mi unlu olma pesinde benim arkdas misal agzi bozuktur instada dusurmedigi kiz nadirdir hemen tanimadigi boyle maco erkeklerle takilmak hoslarina gidiyor cogunun misal biriyle instada kibar konusun genel kultur konusun takmazlar seni ama sapkinlik cinsellik siddet iceren muhabbet yapin muhabbetti surduruyorlar boylece efendi adamlar bir nevi elenmis gibi oluyor ve boyle maco tipleele de evlenince hayatlari karariyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: skbdyıaga olay sadece umitcan degil instagram kullanmiyorsun heralde bu tarz adamlara vucudunu cekip atanlarla dolu onlarda mi unlu olma pesinde benim arkdas misal agzi bozuktur instada dusurmedigi kiz nadirdir hemen tanimadigi boyle maco erkeklerle takilmak hoslarina gidiyor cogunun misal biriyle instada kibar konusun genel kultur konusun takmazlar seni ama sapkinlik cinsellik siddet iceren muhabbet yapin muhabbetti surduruyorlar boylece efendi adamlar bir nevi elenmis gibi oluyor ve boyle maco tipleele de evlenince hayatlari karariyor
o tip kızlardan hayır gelmez bro. normal iyi niyetli adamın hayatını bitirir onlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6
Bu kişiye mesaj atan kadınların, sosyal medyada kadına şiddeti lanetleyen kadınlarla aynı kişi olduklarını kanitlayabiliyor musun ? Eğer kanitliyorsan kaç tane böyle kadın var ? Ayrıca şunu da anlamadım bir insan yanlış tercih yapıyorsa başına gelen şeyleri hak ediyor mudur? Hepimiz yanlış kararlar alıyoruz hayatta , bı bedel ödüyoruz ama ölmüyoruz değil mi , ölelim mi yani yanlış tercih yaptık diye? Bekaret konusu olsa hemen herkes anasiyla bacisiyla empati kurar , ne oluyor konu ölen kadınlar olunca ana bacı yok mu ?Ateşle oynuyorsan yanma ihtimalin olduğunu bilirsin. Biz diyoruz ki ateşle oynama, sen diyorsun ki ya ateşle oynamak benim kararım niye yandım diye suçlu oluyorum.
-
Sosyal medya hesabım yok. Kimse de mesaj atmıyor :D Siz de şiddeti sadece yanlış tercih yapan genç kızların başına mı gelir zannediyorsunuz ? Akrabadan, çevreden , komşudan gördüğüm duyduğum 15-20 tane örnek şu an aklıma geldi. Siz medyayı elestiriyorsunuz ama siz de düşüncelerinizi sadece ordan kaynak edindiniz gibi geliyor bana. Ya da çevrenizde hiç şiddete uğrayan kadın yok duyduğunuz gördüğünüz. Erkeklerde kadınlardaki gibi sohbet olayı yok. Ben mesela komşularla da otururum, arkadaşlar da anlatır ailesinden cok fazla görüp duyuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: skbdyıYa senin gibii dusunenler yuzunden zaten bu siddet olaylarinin sonu gelmiyor . Bir kadin olur veya yaralanirsa twitterdan bela okuyup erkekleri suclayarak gunu kapatirsiniz. Her zaman olay bu sekilde geeceklesir. Birazda bu tiplere talep gosteren kitleyi dusunsenize bakin bir ara arabesk rap modasi cikti herkes onlari ve dinleyenleri elestirdi keko diye dalga gectiler sonra bir anda o moda sondu artik erkekler oyle takilmiyor. İste kizlarin cogu boyle maco kaba heriflere yuz vermeseler onlarinda furyasi biter herhangi bir kiza yuksek lisans mezunu dil bilen efendi adam mesaj atsin donup takmazlar bile evlilige gelince de bunun farkina gec varmis oluyorlar.
Yanlış tercih konusuna da katılıyorum kesinlikle ama siz sanki yanlış tercih ettilerse hak ediyorlar gibi konuşuyorsunuz. Bizim yıllardır tanıdığımız dostumuz yanlış bı evlilik yaptı herkes uyardığı halde. Bu adam buna oyle şiddet uygulamış ki kafasını duvarlara vurmalar... Biz bile şahit olduk bir keresinde tamamen sebepsiz. Bu kadının annesi bizim komsuya hamileyken babası üstüne kuma getirmiş. Kadın da çocuğu teyzesine vermiş uğursuz diye. Kadın yıllarca ailesi tarafından dışlandi , para kaynağı görüldü. Sonunda boşandı ama bize dediği , kocam yurtdışına gitmeseydi ben bosanamazdim. Bu kadın 6-7 bin aylık geliri olan kadını bir de olmayanı siz düşünün.. insanlar da yanlış tercih yapıyorsa , tercihinden donemiyorsa bı sebebi var. Birkaç tane psikoloji kitabı okusanız bile anlarsınız bunların hep altta yatan sebepleri var. Ha tamamen kendi yanlış tercihi de olabilir ama ben hak etti diyip binlerce insanın da günahına giremem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesshocam 300 lira pavyona yetmez mi
gitmem o mekanlara da merak ettim yav 300 lira nasıl yetmez
300 lirayla bi pub'a gitsen baya içersin
Yetmez adam silkme yerleri oralar :)) Hatta şu var konsimatrisler tinder veya benzeri çöpçatanlık sitelerine üye oluyor gündüzden :D akşam mekanda buluşalım diye sözleşip :)) saf avlıyorlar 1 bardak kolaya 1 bardak elma suyuna 300 - 500 tl yazıyorlar :))
Foruma çok yazan oldu haberlere çıkan mekanlar çok oldu tabiki işini düzgün yapan yerler de vardır vs. ama ben görmedim :))
Pub da 300 tl ye güzel içersin pub en mantıklısı fakat şu var devamlı bir pavyon müşterisi parası olsada bir pub a giremez :D 20 dakika içinde mevzu yaşayacagı garantidir :))))
-
Banu çetinle bile konuşuyormuş
-
iki yüzlülükle ne alakası var hocam. kadınlar hivemind gibi tek bir kolektif zihinle mi hareket ediyor?
Hocam kadınları anlamak çok zor kadınların dediklerine pek kulak verme bilinç altlarında çok farklı şeyler yatıyor
|
şaşılacak bir durum yok. erkekte saldırganlık ve şiddete eğilim en kuvvetli afrodizyaklardan biri. şiddetten şikayet edip kendilerini gebertenlere köle olmaları bu sebepten.
|
yazık.
|
Ya senin gibii dusunenler yuzunden zaten bu siddet olaylarinin sonu gelmiyor . Bir kadin olur veya yaralanirsa twitterdan bela okuyup erkekleri suclayarak gunu kapatirsiniz. Her zaman olay bu sekilde geeceklesir. Birazda bu tiplere talep gosteren kitleyi dusunsenize bakin bir ara arabesk rap modasi cikti herkes onlari ve dinleyenleri elestirdi keko diye dalga gectiler sonra bir anda o moda sondu artik erkekler oyle takilmiyor. İste kizlarin cogu boyle maco kaba heriflere yuz vermeseler onlarinda furyasi biter herhangi bir kiza yuksek lisans mezunu dil bilen efendi adam mesaj atsin donup takmazlar bile evlilige gelince de bunun farkina gec varmis oluyorlar. |
toplumun acı ama gerçek yüzü |
Binlerce kadın nasıl oluyor da aynı konuda yanlış tercih yapıyor, geri kalanlar bundan bir ders çıkaramıyorlar mı, erkeklere yüz vermeye, kuruk sallamaya devam ediyorlar... Şiddet uygulayan erkek suçludur, cezaya çarptırılır ama kendisine şiddet uygulanan kadının binlercesini gören diğer kadınlar bir zahmet kandırılamamasınlar. Ayrıca bu kişiye mesaj atan diğer kadınların biri daha şiddet görse o kadın da dahil kadınlar yine sütten çıkmış ak kaşık ilan edilecek. |
Benzer içerikler
- airpass kullanıcı yorumları
- erkekler ağlar mı
- ahsen isminin yanına yakışan isimler
- rakı bozulur mu
- kod adı bahtiyar hikayesi
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X