Şimdi Ara

Şu konuya bi el atın telefonu kırıp atacam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalı 1 ay olmadı 2. Kez böyle yapıyo %60 da şarja taktım gece sabah kalktığımda şarj olmamış tam aksine şarj düşmüş ve yanıyordu cihaz ekte belli zaten şarj durumu yazılımlar mı donanımsal mı bu daha 1 hafta önce formatları. Teşekkürler
     Şu konuya bi el atın telefonu kırıp atacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçenlerde talafonda gereksiz bir yazılım açık kalmış, telefon cebimde uyuyakalmışım Telefonun beni yakması ile uyandım. O derece ısınmıştı. Sizin sorununuzda arka planda çalışan gereksiz bir yazılım olabilir. Bir diğeri hospost internet paylaşımı açık kalmış olabilir. Yanlışlık ile hızlı erişimden nternet paylaşımını etkinleştirmiş olabilirsiniz. Wifi üzerinden internet paylaşımı açık olduğunda şarza taksanız şarj miktarı artmadığı gibi azalma dahi olabiliyor.
  • Sony = pişmanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Sony = pişmanlık.

A veya b firması mükemmel denebilecek bir marka var mı? İlla ki hepsinde ayrı bir sıkıntı oluyor, z3 kullanıyorum cok sükür memnunum.kusura bakmayın O iş değişir yani hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Sony = pişmanlık.

A veya b firması mükemmel denebilecek bir marka var mı? İlla ki hepsinde ayrı bir sıkıntı oluyor, z3 kullanıyorum cok sükür memnunum.kusura bakmayın O iş değişir yani hocam.

Mükemmel yok ama az hatasızı pişman etmeyecek olanı var :) Inşallah memnuniyetiniz sürsün.
  • Telefonunda sorun varsa cevabı burada arama alalı 1 ay olmadı diyorsun ara sony çağrı merkezini ilet sorurunu onlar sana ne yapman gerektiğini söyler.
  • Hangi model hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler hocam ama onlarda hiçbir şey söylemiyorlar gönderin bakalım bişey var mı diye ama zaten cihaz her zaman böyle değil onun için bişey yapmadan geri gönderecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.