Şimdi Ara

Şu Nuker Buildlerinden Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ksroda oynuyorum ama ne char açsam karar veremiyorum chinese olacağı kesin ama full force nuker ( cold-light-fire ) mi , light-cold-spear nuker mi yoksa full int bow mu ( cold-light-pacheon ) sizce hangisi daha hızlı kasılır veya aynı anda bi uniq bulsalar hangisinin kesme ihtimali daha fazladır ? spear nuker hybrid olunca silah skilleriyle full int spear a göre daha mı fazla vurur ? sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaDeNiZ_08 -- 19 Temmuz 2009; 20:59:39 >

• UP

beyler düşüncelerinizi yazın lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

UP

beyler düşüncelerinizi yazın lütfen..
    Bence üst konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

Bence üst konu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Bence üst konu.

ne amaç ile yazdığını anlamadım valla dalga amaçlımı yazdın yoksa cidden mi ? üst konuluk bişe yok bence sorularıma cevap bulmak için açtım..

• quote:

quote:

Bence üst konu.

ne amaç ile yazdığını anlamadım valla dalga amaçlımı yazdın yoksa cidden mi ? üst konuluk bişe yok bence sorularıma cevap bulmak için açtım..

Alıntıları Göster
    full force nuker

yapilandirmasi sp ye bakar kullanim olarak eline alirsin s/s guzel guzel kasilir..

Spear ile cok vurusun ama olme riskin cogalin olme isinide heuksalin pasif sikiliyle tamamlaya bilirisn..

tabi her zaman icin kara seninidir

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

full force nuker

yapilandirmasi sp ye bakar kullanim olarak eline alirsin s/s guzel guzel kasilir..

Spear ile cok vurusun ama olme riskin cogalin olme isinide heuksalin pasif sikiliyle tamamlaya bilirisn..

tabi her zaman icin kara seninidir

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_30346673/mpage_1/tm.htm

Neden dalga geçiyim arkadaşım,burada daha güzel bi konu varken ve seninde cevap yazdıgın 2 tane daha nuker karakter yapılandırması konusu varken ne gerek var yeni konuya?

• quote:

Orjinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

beyler ksroda oynuyorum ama ne char açsam karar veremiyorum chinese olacağı kesin ama full force nuker ( cold-light-fire ) mi yoksa light-cold-spear nuker mi sizce hangisi daha hızlı kasılır veya aynı anda bi uniq bulsalar hangisinin kesme ihtimali daha fazladır ? spear nuker hybrid olunca silah skilleriyle full int spear a göre daha mı fazla vurur ? sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim..

Full force nuker diyosun cold-light-fire örneğini veriyosun, burada bi tezatlık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

quote:

beyler ksroda oynuyorum ama ne char açsam karar veremiyorum chinese olacağı kesin ama full force nuker ( cold-light-fire ) mi yoksa light-cold-spear nuker mi sizce hangisi daha hızlı kasılır veya aynı anda bi uniq bulsalar hangisinin kesme ihtimali daha fazladır ? spear nuker hybrid olunca silah skilleriyle full int spear a göre daha mı fazla vurur ? sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim..

Full force nuker diyosun cold-light-fire örneğini veriyosun, burada bi tezatlık var
    quote:

Orjinalden alıntı: Cya__

quote:

bence hiç bir şey yok bu cümlede full force nuker dediğin zaman herkes cold-light-fire anlar force bölümündeki tüm bölümler

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

Neden dalga geçiyim arkadaşım,burada daha güzel bi konu varken ve seninde cevap yazdıgın 2 tane daha nuker karakter yapılandırması konusu varken ne gerek var yeni konuya?

Alıntıları Göster
    quote:

senin yönlendirdiğin konuda adamlar tartışmış 100 lwl de nasıl bir build yapsam vs vs.. ben direk 3 tane soru sordum bunların cevabını arıyorum..

• quote:

quote:

senin yönlendirdiğin konuda adamlar tartışmış 100 lwl de nasıl bir build yapsam vs vs.. ben direk 3 tane soru sordum bunların cevabını arıyorum..

Alıntıları Göster
    UP

• quote:

UP

Alıntıları Göster
    arkadaş şu konuyu açalı 5 gün oldu hala güzel bir yorum yok herkes bi sorun çıkarmış kimsenin sorularıma cevap verdiği yok ..
    tatmin edici cevap arıyorum..
  • Full int bow aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Full int bow aç
    Aman, aman! Hemen kapa bu konuyu bence! 3 sayfa tartışırlar şimdi en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Tartışalum ki birşeyler öğrenelim ve öğretelim. Her yorumun altına sağol aga +rep dersek diğer amele forumlarından ne farkımız kalır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

Tartışalum ki birşeyler öğrenelim ve öğretelim. Her yorumun altına sağol aga +rep dersek diğer amele forumlarından ne farkımız kalır ?

Alıntıları Göster
    Nasıl biliyorsanız öyle yapın; ama bu tartışma da meyvesiz kalacak ve yine herkes bildiğini okumaya devam edecek.
    @Kurt Başlı Sancak kardeşim, tartışalım, bir şeyler öğrenelim yazmışsın; ama öğrenmediğimiz ne kaldı nuker buildleri hakkında? O kadar çok tartışıldıki 110 level gelmeden yeni bilgiler ortaya atılabileceğini pek sanmıyorum artık.

• quote:

Nasıl biliyorsanız öyle yapın; ama bu tartışma da meyvesiz kalacak ve yine herkes bildiğini okumaya devam edecek.
    @Kurt Başlı Sancak kardeşim, tartışalım, bir şeyler öğrenelim yazmışsın; ama öğrenmediğimiz ne kaldı nuker buildleri hakkında? O kadar çok tartışıldıki 110 level gelmeden yeni bilgiler ortaya atılabileceğini pek sanmıyorum artık.

Alıntıları Göster
    Bence nuker light cold fire olmalı ama zevklı olsun dıyorsanız hemde dmg yuksek olsun dıyorsanız full ınt spear fire cold yapın hem unıq hemde pvp sı ayrıca kasma olayıda super zevklı

ama ılerkı lv lerı dusunursek nukerler 2 buıld kalacak ve fire cold veya cold light olacak onun ıcın nuker de sılah skılı acmak bazen bana mantıksız gelıyor ılerıyı dusunmuyorsanız spear fir cold super secım

• quote:

Orijinalden alıntı: .:L T C:.

Bence nuker light cold fire olmalı ama zevklı olsun dıyorsanız hemde dmg yuksek olsun dıyorsanız full ınt spear fire cold yapın hem unıq hemde pvp sı ayrıca kasma olayıda super zevklı

ama ılerkı lv lerı dusunursek nukerler 2 buıld kalacak ve fire cold veya cold light olacak onun ıcın nuker de sılah skılı acmak bazen bana mantıksız gelıyor ılerıyı dusunmuyorsanız spear fir cold super secım

Alıntıları Göster
    Konuyu açan kardeş, buyur, hazır tartışılmışı var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_33190717/tm.htm

• quote:

Konuyu açan kardeş, buyur, hazır tartışılmışı var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_33190717/tm.htm

Alıntıları Göster
    up!
  • quote:

up!

Alıntıları Göster
    aLsana en KraL Build : Light-Cold-Heuksal.... Kullanabilirsen gerçekten Harikasın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

aLsana en KraL Build : Light-Cold-Heuksal.... Kullanabilirsen gerçekten Harikasın !

Alıntıları Göster
    light cold bicheon derim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.