Şimdi Ara

şu özelliğe oyun kasarmı ya hayret bişi acil yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam yeni laptop aldım 1 hafta oldu 2 gün önce actım pc yi knight yükledim girdim deli kasıyor oynanmıyor hiç..

özellikler
    i7-2630QM Processor (6M Cache, 2.0 GHz)
    Nvidia GT 520M ( 1GB 128bit DDR3)
    8 gb ram ddr3 1333 mhz

kasmaması lazım hatta imkansız ..dxdiagdan baktım denetim masasından baktım ekran kartı modelini göremedim.. ekran kartı mı diye düşündüm driverini netten indirdim bi daha kurdum yine aynı kasıyor.. sıcaklıktan falan olcağını sanmıyorum herşey çok hızlı ama oyunlarda kasıyor sadece.

şimdiden herkese teşekkürler..

• özellikleri güzel fakat oyunda bi sorun olabilir. tekrar yükle olmadı başka bir knight bul onu yükle
    hala devam ediyosa internetindeki yavaşlık nedeniyle oyun kasıyo olabilir
  • oyunda bi sorun olabilir.. başka oyun yükeleyip şansımı deniycem.. ama internet hızıyla ilgili değil internet kasmıyor pc nin kendisi kasıyor.. saolasın..
  • evet o şekilde denemende fayda olabilir
  • yok mu fikri olan :(
  • Ekran kartınız optimus. Geçiş ayarlarını yapmadığınız için kasıyor sanırım. Knıght online oyunu dahili intel işlemcisiyle çalıştığı için kasıyor olabilir...
  • hm nasıl yapıcam dostum geçiş ayarını bi anlatırsan çok iyi olur ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle optimus denilen teknolojide dahili ve harici ekran kartı vardır. Masaüstünü dahili ekran kartı olan intel yönetir. Geçiş ayarları ise Nvidia Denetim Masası ndan yapılır.

Nvidia denetim masasını açtığınızda "Ön Ayarlı görüntü ayarlarını ayarla" bölümünden Gelişmiş 3D ayarlarını kullan ı işaretleyin ve beni oraya götür e basın. Orada tercih edilen grafik işlemcisini otomatik yapın. (Eğer kasmalar devam edecek olursa bu ayarı nvidia olarak değiştirin.) Daha sonra program ayarlarına gelin. Orada listede knightonline.exe gibi bir şey varsa onu seçin ve tercih edilen grafik işlemcisini nvidia olarak değiştirin. Eğer listede knightonline.exe yoksa manuel olarak ekleyin...

Kolay gelsin.
  • çok teşekkür ederim arkadaşım halloldu saolasın
  • bu nvdia niye çıkarttı bu optimus teknolojisini anlamış deilm bi sürü insan mağdur bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

bu nvdia niye çıkarttı bu optimus teknolojisini anlamış deilm bi sürü insan mağdur bu konuda..

Bu teknoloji güç tasarrufu için yapılmış. Ayrıca bilgisayarın en çok ısınan parçaları diye sıralayacak olursak, ekran kartları 1. ya da 2. sırada yerini alır. Ekran kartının çalışmaması demek ısınmaması ve güç harcamaması demek. Bu, kartın ısıdan ömrünün azalmamasını sağlıyor. Ayrıca pilin uzun süre gitmesi için çok faydalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jigs4w

Öncelikle optimus denilen teknolojide dahili ve harici ekran kartı vardır. Masaüstünü dahili ekran kartı olan intel yönetir. Geçiş ayarları ise Nvidia Denetim Masası ndan yapılır.

Nvidia denetim masasını açtığınızda "Ön Ayarlı görüntü ayarlarını ayarla" bölümünden Gelişmiş 3D ayarlarını kullan ı işaretleyin ve beni oraya götür e basın. Orada tercih edilen grafik işlemcisini otomatik yapın. (Eğer kasmalar devam edecek olursa bu ayarı nvidia olarak değiştirin.) Daha sonra program ayarlarına gelin. Orada listede knightonline.exe gibi bir şey varsa onu seçin ve tercih edilen grafik işlemcisini nvidia olarak değiştirin. Eğer listede knightonline.exe yoksa manuel olarak ekleyin...

Kolay gelsin.

aynısı bendede oldu senin dediğini yaptım düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.