Şimdi Ara

Şu piyasada f/p oranı yüksek araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tutulmayan d sınıfı veya alfa volvo mazda nın araçları f/p oranı en yüksek araçlar şu piyasada ama işletme maliyetleri yüksektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an f/p araba cidden yok, 2 ay önce ucuz performanslı araba arayana volvo s70/850 falan öneriyordum, şimdi onlar da uçmuş. polo 1.4 tdi diyorsun 2014-5 model, adamlar comforta file 130 fiyat çekmiş eder mi etmez tabi polo bu ne sunabilecek ki dolar kuru bu seviyelerdeyken satılan cruze a bakıyosun 40 tan 70-80 e çıkmış, dandik atmosferik motor, aygır gibi yakıt tüketimi, o da etmez. kimsenin yüzüne bakmadığı 508, latitude gibi d segmentler de. focus bakıyosun 120-130 civarına 2013 model araba satıyorlar dalga geçer gibi
  • Accent Era bak derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• En beğenmediğiniz 2. el otomobil 50 den aşağı değil.

Otomobil vede elektonik eşyada F/P denilen şey kalamdı ..! Geçmiş olsun.
  • F/p dediğimiz şey bu zamanda 2.elde en az değer kaybı yaşatandır. Piyasada bütün araçlar f/p çünkü ayda %10 zam geliyor

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Dostum önceleri insanlar araç öneriyordu çünkü aşağı yukarı benzer araçlar 5 veya 8 bin lira fark ediyordu. Şimdi aynı durumda 2 araç biri 100 bin ister ken başkası 150 bin istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı marketlerds 2000 e elektrikli scooter var onlar olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

otomobil kısmına sorduğumuz soruya bak gelen cevaplara bak geyik forum olmuş herkes mizahşör

bizde farkındayız arkadaşlar piyasa uçmuş gitmiş tutanı yok ama bizde en uygununu arıyoruz işte
    Hocam sorduğun sorunun ucu açık, net bir cevap için net bir soru lazım.. Neye göre fiyat performans, genel kullanım ve sadece fiyat odaklı bir kıyaslama istersen linea egea clio gibi araçlar gelir akla. Araç alırkende bence fiyat kriterinden önce, ne için kullanacağın, kaç kişi ve nerede kullanacağın gibi soruları önce sormalısın. Daha sonra konfor, performans beklentilerini ekleyip elindeki bütçeyi eklemelisin..

100 bin tlye sadece konfor istiyorsan farklı araç fiyat performanstır, sadece performans istiyorsan farklı araç fiyat performanstır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Abi hepsi boş bunların. 2 gün önce 1.4 t-jet linea aldım. Uzun yol deneyimim de oldu, şehir içi de oldu. Full paket olması bir yana, 120hplik 1.4 turbo benzin motora sahip bir araç. Piyasadaki bir çok dizeli, atmosferik benzinliyi silip süpürür. Fiyat ortalaması da benzer motora sahip araçlara nazaran (1.4 tsi araçlar gibi) daha makul. Parçaları da standart linea işte, her yerde mevcut bulunan parçalar. Motor ise 1.4 fire (atmosferik) motorun japon "IHI" markalı turbosu ile güçlendirilmiş versiyonu. Turbosu küçük ve sorunsuz bir turbo. Lpg ile uyumu da sorunsuz.
    Piyasada pek kıymeti bilinmemiş bir motor olması sebebiyle etraftan ciddi tepkiler alacaksınız. Ama inanın buna değer. Düzgün, bakımlı bir turbo benzin; hem dizelden, hem atmosferik benzinden daha çok keyif verecektir.

Bazı gözlemlerimi aktarayım:

Erzurum-Köprüköy arasında 150-160 gibi hızlarda kullandım. 5. Vites ve 2500 devirde iken 120yi görüyoruz. 3000 devirde ise ibre 140lara gelmiş oluyor. O hızlarda giderken ortalama tüketim 7.0 idi fakat sonradan kötü yollara gelip de devirsiz kullanım başlayınca 8.4e kadar çıktı ama daha da yukarı çıkmadı. Yolculuk bitiminde ortalama hızım 75km/h, sürüş süresi 3 saat 9 dakika, toplam mesafe 238km idi. Ortalama tüketim de 8.4lt. (Lpg'yi 3.5dan aldım. Bu da yaklaşık km başına 30krş falan yapıyor.)
    Not: Yol boyunca otomatik klima 18℃'ye ayarlıydı.
    100-110km/h'ye kadar virajlarda çok aşırı sorun yaşanmıyor. Ama sonrası ciddi anlamda sıkıntı arz ediyor. Araçta esp yoksa anında taklacısın.
    0-100 denemesi yapmadım. Ama zaten bu her araç için farklı değer verecektir. Fakat 80-150 arasını 5.5 saniyede kapattı. Turbo burada çok önemli faktör. Devrini yakaladığı anda yapıştırıyor, hiç affetmiyor.
    Kısaca; sakin kullanımda ekonomisi iyi, performans istediğinde ise sonuna kadar hakkını veren, milletin "1.4 gitmez, rampada çekmez" demesine karşılık, 1.6 heş di ay, 1.5 di si ay, 1.6 ti di ay gibi dizelleri rampada tokatlama zevkini yaşatan bir şaka makinesi.
    "Yok efenim, ben linea mı kullanacağım" diyorsanız eğer, size 1.4 multiair bravo da önerebilirim. Türünün nadir örneklerinden bir hot-hatch olur kendileri.
    Sanırım yeteri kadar anlatabildim. Sürç-ü lisan ettiysek affola. Kafanıza bir şey takılırsa sorun, cevaplayalım.
    80-150 5,5 saniye mümkün değil ya 90 derece yokuştan indiniz ya da ölçümünüz yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: salserol

Geçen ay vardı. 150.000 tl ye Citroen C3 Aircross live 110 bg SS manuel.

ben aldım. piyasada arç bulabildiğim tek yer citroen oldu.sonra araç bir daha gelmedi.
    Çok temiz olmuş hocam güzel seçim.
  • 3 kuruşa 5 köfte olmaz. fiyatı segmentine göre uygun araçların mutlaka bir eksi tarafı vardır.

tutulmayan araçlar biraz daha uygun fiyatlı bulunabilir biniciyseniz.
  • 307,407,Laguna II,Laguna III,Latitude,C5,Avensis,Verso,Scenic.
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Yol düz ve araçta sadece 2 yetişkin 1 de bebek vardı. Ölçüm de yanlış değil kronometre açtık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kia Ceed, Kia Ceed, Kia Ceed

• W169 kasa Mercedes A serisi niye tutmaz anlamıyorum.Konfor,malzeme kalitesi,iç hacim genişliği, donanım gibi gibi ihtiyaç olan herşey var.Kronik sorunları çok az olan,dayanıklı ve sorunsuz bir araba olmasına rağmen insanlar tercih etmiyorlar.Neden acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Yol düz ve araçta sadece 2 yetişkin 1 de bebek vardı. Ölçüm de yanlış değil kronometre açtık.
    Yanlış anlamayın da verdiğiniz süreyi Ferrari,Lamborghini gibi supercar lar anca yapıyor.Linea nasıl yapabiliyor bunu ?

• O km olarak astra.

• Hepsi ..herhangi bir otomatik araç alıp ..%10 zamlı satışa koy..biraz pazarlıkla %8 karla sat..ha bire böyle döndür..zaten herkes böyle yapıyor..yakında boğazda yalı parasına araç satılmaya başlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Hepsi ..herhangi bir otomatik araç alıp ..%10 zamlı satışa koy..biraz pazarlıkla %8 karla sat..ha bire böyle döndür..zaten herkes böyle yapıyor..yakında boğazda yalı parasına araç satılmaya başlanacak

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Güzel değil mi ..Ancak bu saadet zinciri bir gün kırılır..en son kimin elinde patlarsa yalı fiyatına araç, yandı gülüm keten helva..Ben satana hiç kızmıyorum,,mesele alanda ..bu milletin hiçbir ağladığına inanmayacaksın..4 teker bir direksiyon 10 yıllık araçlar için 120-130 bin isteniyor ve satılıyor da..ürkütücü bir iştah var bizim insanımızda..corona,ekonomik kriz,savaş ihtimalleri vs bu iştahımızı hiç kesmiyor..ha babam de babam tüketiyoruz yarınımızı düşünmeden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.