Bildirim
Şu Priest Carnac Ardream'ında iş yaparmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yapar diye düsünüyorum playerlik varsa o kadarda dandik degil itemler -
Benimde asas doğacak yakında. Karussan takılırız. -
karusum. -
yapar. C e çok ezik zaten. -
bence yapar ama mümkün olduğunca chitinları +8 fp yapmanı öneririm -
Buffer mısn ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade
bence yapar ama mümkün olduğunca chitinları +8 fp yapmanı öneririm
-
quote:
Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_
yapar. C e çok ezik zaten.
-
İş yapar mı kalıbına sinir olmaya başladım artık.Başkalarının ne düşündügü sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.Biraz kendiniz olun -
db-heal olmayı düsünüyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Romst3rHERE
İş yapar mı kalıbına sinir olmaya başladım artık.Başkalarının ne düşündügü sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.Biraz kendiniz olun
Sonuçta forum sitesi kardeş bi sonuç elde etmek için yardım isteniyor..!! fikirlere açık olmak lazm..!! -
quote:
İş yapar mı kalıbına sinir olmaya başladım artık.Başkalarının ne düşündügü sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.Biraz kendiniz olun
Adam o serverda oynayanların görüşlerini almak istemiş burası bir forum neden sinir oluyorsun anlamış değilim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade
quote:
Adam o serverda oynayanların görüşlerini almak istemiş burası bir forum neden sinir oluyorsun anlamış değilim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X