YA OYUNU ORJİNAL SİTEDEN YUKLEDİM PATHİCİ YUKLEDİM.RESETLEDİM AMA OYUN HATA VERİYOR.BENİM MAKİNADA XPVE SERVİS PACK2 YÜKLÜ.SORUN NEDİR.Bİ EL ATINDA CALIŞTIRLIM YA.SORUN ŞU OYUNU TIKLADIM ZAMAN ŞU HATAYI VERİYOR
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1833 MHz with 511MB RAM Video: No Video
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 8 Temmuz 2013; 1:08:39 >
Ozamanlar quote butonu yoktu galiba :D
quote:
Orijinalden alıntı: bycolic
YA OYUNU ORJİNAL SİTEDEN YUKLEDİM PATHİCİ YUKLEDİM.RESETLEDİM AMA OYUN HATA VERİYOR.BENİM MAKİNADA XPVE SERVİS PACK2 YÜKLÜ.SORUN NEDİR.Bİ EL ATINDA CALIŞTIRLIM YA.SORUN ŞU OYUNU TIKLADIM ZAMAN ŞU HATAYI VERİYOR
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1833 MHz with 511MB RAM Video: No Video
orijinal dediğimiz goddesse eğer bilgisayar kaldıramamış oyunu.. pek takmamak gerek :D merak ettiğim 1 mb ram'e ne oldu? :D
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1833 MHz with 511MB RAM
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
quote:
Orijinalden alıntı: bycolic