Şimdi Ara

su sebilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
25.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar.malum yaz geldi.su sebillerine ilgi arttı.en azından benim ilgim arttı.bir kaç araştırma yaptım.klasik damacanalı ürünlerin yanında,alt tarafları buzdolabı olan,soğuk-sıcak dereceleri ayarlanabilen,bir de damacanasız direkt ev suyunu bir hortum vasıtasıyla kullanıp,temizleyip,içme suyu haline dönüştüren sebiller de varmış.ne önerirsiniz? kullananlar ne kullanıyor? memnunlar mı? fiyatlar ne alemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inch -- 19 Haziran 2008; 0:58:57 >

• valla biz iş yerinde ve arkadaşın evinde arçelik aldık gayet iyi soğutuyor

ama teknik olarak sunny lerin soğutma kapasitesi çok daha iyi görünüyor

fiyatda daha makul tabii

ben evde carrefour kullanıyorum fanlı olanlardan

85liraya almıştım

tek seferde anca 1 litre soğuk su alabiliyorsun

diğeri içinm bi yarım saat beklemen gerek

evede yetiyor zaten bu kadarı
  • Şu 19 litre lik damacana konan sebilleri mi karşılaştırıyorsunuz? Doğrusu bende düşünüyorum Evde nüfus kalabalık olunca Zavallı buzdolabı soğutmak için epey ter atıyor. Arçelik 200 ytl diye teklif aldım araştırıyorum. Soğutma kapasitesinden,kullanımından memnun olan arkadaşlar var ise düşüncelerini beklerim. Tabii hangi ürünü kullandıklarını da yazarlar.
  • bu 19lt lik sebillerin elekrik tüketimleri nasıl ?
  • ben izmirdeyim.bu gün haberlerde dinledim.özellikle karşıyaka ve bornovanın sularında arsenik miktarının normalden en az % 50 fazla olduğunu izmir belediye başkanı kabul etmiş.her ne kadar apartmanımızın iyi bir deposu ve kaliteli bir arıtma cihazı olsa da(şimdiye kadar hiç damacana almadım) artık sebil+damacana şart oldu.ben biraz baktım.bildiğimiz arçelik,beko gibi markaların yanında altus,sunny,kale, bir de oldukça hoşuma giden sucell markaları var.ben direkt buzdolaplı modellere bakıyorum.şu iki model hakkında yorum bekliyorum...
    http://www.cumapazarlama.com.tr/pinfo.asp?pid=445&cid=67
    http://www.sucell.com.tr/urun_detay.asp?u=1

yorumlarınızı bekliyorum.

• Bu urunler ofis ve burolar için. Ev için gereksiz masraf bence, üstelik elektrik masrafını katlayacaksın ki malum bir de elektrige zam geliyor.
    Buzdolabı zaten herkesin hali hazırda çalışıyor, koyun 1er 5 er ltlik suları dolaba , kana kana için .. Yoksa pc, tv,buzdolabı,klima,ışık, sebil derken çıkılmaz işin içinden..
  • Su sebilinin yerine Buzdolabını Tavsiye etmeniz yanlış bence.Su sebili ile hem sıcak hemde soguk su alabiliyorsunuz.Bizim evde Su sebilini alalı daha çok Su içiyoruz.Herkes Memnun.Elektrik sarfiyatı ayda 8-10 ytl farkediyor kullanıma göre.Ben daha önce kore malı sebil almıştım ama 1-2 sene sonra arıza yaptı ve yedek malzemesini bulamadım öyle duruyor şimdi.Onun yerine Kale marka Su sebili aldım ve çok Memnunum.Performansı gerçekten iyi.Yalnız alırken bence altında Buzdılabı olanlardan almayın çünkü o zaman daha fazla Elektrik harcar.Ben sebilde Hamidiye damacana suyu kullanıyorum.Daha önce kullandıgım Turkuaz suyu mideme dokundu ve içemedim.Ama Hamidiye suyu gerçekten içtikçe içirtiyor:)

Model

KD-030/030-603

Tipi

Stand ( Polikarbon Şişeli)

Dolaplı

Kazan Tipi

Paslanmaz Çelik ( Krom-Nikel )

Kazan Hacmi

Soğutma: 2 Lt - Isıtma: 1.2 Lt

Isıtma ( oC )

83 - 91

Soğutma ( oC )

5 - 10

Güç Sarfiyatı

645 W ( 95 soğuk + 550 sıcak )

Ebatlar ( mm )

Gen: 330 - Der: 350 - Yük: 982

Ağırlık ( kg )

23

Renk

Gümüş veya Siyah

Diğer Özellikler

Tek Çıkıştan Sıcak ve Soğuk su Çıkışı

Sıcak Su Çocuk Kilidi

Sensör ve Termostat Sistemli

Şamandıralı Seviye Kontrolü

Isıtma ve/veya Soğutmayı devre dışı bırakabilme

Ayarlanabilir Ayak

Taşıma Kulplu

Buzdolabı Özellikleri

2 gözlü Dolap

Buzdolabı özelliği yoktur

Fiyatı
    220 YTL + KDV

su sebilleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su sebilleri neden koku yapar?
    4 yıl önce açıldı
    Su sebili tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Damacana su fiyatları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su sebillerini ilaçlamak mı gerekiyor?

şikayetvar.com daki bir şikayet:

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-su+sebili-0--0--311944-.html

quote:

31.05.2008 tarihinde almış olduğum sebil daha kullanmaya başlar başlamaz suyu kokmaya başladı. Yeni olduğu için geçer düşüncesi ile 1 hafta bekledik fakat sonuç aynı. Almış olduğumuz satıcıyı aradık ve cevap olarak sebilin içerisinde ilaç yok 10 gün bekleyeceksiniz denildi. Bunun üzerine yetkili servisinizi arıyoruz (Antalya) ve aynı cevap bizde de ilaç yok.

Size sorarım nasıl bir mantıkla içerisinde ilaç yok bizde de yok 10 gün bekleyeceksiniz diyebiliyorsunuz? Nasıl bir mantıktır ki eksik bir şekilde ürününüzü satabiliyorlar? Ben bunu ödemesini peşin yaptım ve peşin ödeme yapmakla hata yaptığımı düşünüyorum. Ben sizin firmanıza param yok, ödemesini 10 gün sonra yapacağım desem nasıl karşılarsınız soruyorum size?
    ...

• ilaçlandıgını duymadım ve bende hiç ilaçlama geregi duymadım.Suyun Tadı aynı oldugu müddetçe sorun yok ama tabi bu ileride degişirse su deposunun temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum.Ben nerdeyse 3-4 senedir kullanıyorum gerekmedi.
  • çalıştığım yerde arçelik marka sebilimiz vardı.uzun zaman yatmıştı.haznesinde su kaldığı için koku yapıyordu.(yani uzun süre kullanılmayacaksa hazne tam boşaltılmalı) servis geldi.250 gr civarında beyaz toz deterjana benzeyen bir ilaç ile depoyu yıkadı.25 ytl aldı.
  • Arkadaşlar Sucell su sebilleri gerçekten çok kaliteli, yaklaşık 8 aydır kullanıyorum buzdolaplı-buzluklu modelini. Zaten özellikleriyle piyasada tek.www.hepsiburada.com 'da en çok satan su sebili durumunda. Herkese tavsiye ederim.
  • Fanlı sebil kullanıyorum ve memnunum. Yazın ard arda su alınca uzunca bir süre tekrar soğuk su alamıyorsunuz. Kışında açık,bu seferde demir gibi soğutmaya başladı. Bi ayar yeride yok makinanın. Can&Gei markaydı sanırım. Kullanan arkadaşlar varsa ayar yerini merak ediyorum.
    Bir de yemek esnasında soğuk su içmenin kolon kanserine sebep olduğunu öğrendim. Donan yağ barsağı komple sıvayıp sindirilemiyor ve ilerleyen zamanda kolon içindeki dokuda polip , kanser yapıyormuş. Çok severek içiyordum,maalesef artık içmiyorum :)
  • Ben arçelik kullanıyorum.Çokda memnunum.Yemek esnasında zaten ılıştırıp içiyorum,çünkü sıcak yemek+soğuksu sakıncalı bir durum.
  • Pek çok marka ve model var, praktiker'de buzdolaplı bir ürün 130 liraya satılıyor, markasını hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Pek çok marka ve model var, praktiker'de buzdolaplı bir ürün 130 liraya satılıyor, markasını hatırlayamadım.

buzdolaplı ürününde çok elektrik tüketecegini düşünmelisiniz.Bilinen marka almakta fayda var çünkü yedek parça sorunu oluyor.Seneler önce carrefourdan aldıgım bir marka arıza yaptı ve yedek parçasını bulamadıgım için yenisini almak durumunda kaldım.
  • Sucell marka paslanmaz Çelik yüzeyli sebil kullananınız varmı?Onr 08 model sebil aldım 20 ayda su akan kısımda buğu şeklinde pas yada renkte bozulma diyeyim size alt köşesinde pas ve alt kapakta nokta şeklinde paslanmalar oldu cihaz suyla muhattap bir yerde çalışmadı.servis çağırdım geldi kapaklar değişecek dedi gitti 1ay sonra benim parça ne oldu diye aradım arkadaş yoğunluktan unutmuş benim numarayı da kaybetmiş bana haber verememiş iyiki ben aramışım yani...fotoları direk ithalatçıya gönderdim servisi devre dışı bırakıp ithalatçıyla sorunu çözme yoluna gittim.Önce alt kapağı değiştirelim dediler ben üst tarafta da sorun var onu da değitirin dedim.yok efendim o sabit parçaymış değitiremezlermiş cihazı değiştirin dedim benim modelden yokmuş yeni modelini gönderin dedim 150 tl fark istediler. Cihazın sıfır fiyatı 579 lira benim ödediğim 445+150=595 lira hepsiburada.com 100tl hediyeçeki 50 lira worldpuan veriyor cihazı alınca maliyet farkına bakın bunu firmaya ilettiyorsunuz o her zaman olmazmış...öyle diyorlar 150 tl farkı vermek istemiyorum bana değişim belgesi gönderin ben hepsiburada.com dan başka marka alayım diyorum onu da gönderemiyorlar bu yaşadıklarımı internette insanlar bilgi sahibi olsunlar ürününüzü alırken ona göre karar versinler diye anlatacağım Diyorum tabiki istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz diyorlar bana pahalıya mal olmasına rağmen mecburiyetten fark verip üst modelini aldım anlayacağınız şikayetvar.com sitesin de de fotoğraflarla paylaştım durumu alırken benim yaşadıklarımı da değerlendirerek karar verin hani eskiden dükkanlarda arkada yazardı ya SATILAN MAL GERİ ALINMAZ diye aynı zihniyeti gördüm demek ki malı satana kadarmış hizmet bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknmr -- 14 Nisan 2013; 19:37:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Fanlı sebil kullanıyorum ve memnunum. Yazın ard arda su alınca uzunca bir süre tekrar soğuk su alamıyorsunuz. Kışında açık,bu seferde demir gibi soğutmaya başladı. Bi ayar yeride yok makinanın. Can&Gei markaydı sanırım. Kullanan arkadaşlar varsa ayar yerini merak ediyorum.
    Bir de yemek esnasında soğuk su içmenin kolon kanserine sebep olduğunu öğrendim. Donan yağ barsağı komple sıvayıp sindirilemiyor ve ilerleyen zamanda kolon içindeki dokuda polip , kanser yapıyormuş. Çok severek içiyordum,maalesef artık içmiyorum :)

Ürün güzelgörünümlü benim şansıma benim onr s08 modelinde paslanma sorunu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknmr -- 14 Nisan 2013; 17:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strieme

Arkadaşlar Sucell su sebilleri gerçekten çok kaliteli, yaklaşık 8 aydır kullanıyorum buzdolaplı-buzluklu modelini. Zaten özellikleriyle piyasada tek.www.hepsiburada.com 'da en çok satan su sebili durumunda. Herkese tavsiye ederim.

Ürün çok güzel görünümlüancak kimseye denk gelmeyen paslanma sorunu oldu bende. Onr s08 modelinde şikayetvar.comda paylaştım yaşadıklarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknmr -- 14 Nisan 2013; 17:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknmr

Sucell marka paslanmaz Çelik yüzeyli sebil kullananınız varmı?Onr 08 model sebil aldım 20 ayda su akan kısımda buğu şeklinde pas yada renkte bozulma diyeyim size alt köşesinde pas ve alt kapakta nokta şeklinde paslanmalar oldu cihaz suyla muhattap bir yerde çalışmadı.servis çağırdım geldi kapaklar değişecek dedi gitti 1ay sonra benim parça ne oldu diye aradım arkadaş yoğunluktan unutmuş benim numarayı da kaybetmiş bana haber verememiş iyiki ben aramışım yani...fotoları direk ithalatçıya gönderdim servisi devre dışı bırakıp ithalatçıyla sorunu çözme yoluna gittim.Önce alt kapağı değiştirelim dediler ben üst tarafta da sorun var onu da değitirin dedim.yok efendim o sabit parçaymış değitiremezlermiş cihazı değiştirin dedim benim modelden yokmuş yeni modelini gönderin dedim 150 tl fark istediler. Cihazın sıfır fiyatı 579 lira benim ödediğim 445+150=595 lira hepsiburada.com 100tl hediyeçeki 50 lira worldpuan veriyor cihazı alınca maliyet farkına bakın bunu firmaya ilettiyorsunuz o her zaman olmazmış...öyle diyorlar 150 tl farkı vermek istemiyorum bana değişim belgesi gönderin ben hepsiburada.com dan başka marka alayım diyorum onu da gönderemiyorlar bu yaşadıklarımı internette insanlar bilgi sahibi olsunlar ürününüzü alırken ona göre karar versinler diye anlatacağım Diyorum tabiki istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz diyorlar bana pahalıya mal olmasına rağmen mecburiyetten fark verip üst modelini aldım anlayacağınız şikayetvar.com sitesin de de fotoğraflarla paylaştım durumu alırken benim yaşadıklarımı da değerlendirerek karar verin hani eskiden dükkanlarda arkada yazardı ya SATILAN MAL GERİ ALINMAZ diye aynı zihniyeti gördüm demek ki malı satana kadarmış hizmet bilgilerinize

Sucell marka almayın biz de pişman olduk teknik servis çok berbat. merkezden sebil yedek parçası istedik yanlış ürün göndermişler, çalışanın hatasını bize yüklediler, biz yanlış anladık demiyorlar da siz yanlış demişsiniz diyorlar. asıl gelmesi gereken ürünün fiyat farkı varmış onu da bize ödetmeye çalışıyorlar. konuşma ses kaydından herşey çözülecekti ama bunlar 3-4 günlük ses kaydına dahi ulaşamazlarmış, nasıl bir kayıt sistemleri varsa hemen siliniyormuş vs. Belki de hiç kaydetmiyorlar. Aynı parça vestel marka sebilde 5 tl bunlarda 10 tl. Böyle de uçuk fiyatları var kendilerinin. Hiç bulaşmayın zararlı çıkmayın sebil şuan çöp.

• Arkadaşlar sebil üzerinde soğutma 135 watt yazıyor ama ölçüm yaptığım zaman 400 450 watt çekiyor neden yalan yalnis etiket var üzerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.