Şimdi Ara

Şu Sertifikasyon Karmaşası Bitsin Artık !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- bnde mcse aldım bilge adamdan ki daa sınawların hepsini vermedin kurs olarak aldım:))
    Not:gideceğiniz kurs neresi olursa olsunn gercekten hoca cok önmli bunu böyle bilen kurs yalan hoca herşey eğer ii anlatıp sizinle ii iletişim kuruyosa kurstan istediğinizi alıyorsunuz mesela bizde blge adamda btmesine 1.5 ay kala hoca deişmşti ki blge adamın en kötü yanı bu hocalar deiştiriliyor sacma sapan sebeplerle son gelen hoca berbattı ama allahtan o 1.5 aya kadar mantığını öğreten hocamız iyiydide cok ta dert etmedim....
    2-su anda türkiyenn sayılı holdinglerinden birinde çalışıyorum
    3-ilk işe grmek herşeydir.eğer bir girrseniz bidaa zaten iş değiştirdiğinzde sizin sertifikalarınıza okulunuza bakmazlar adamlar sadece çalştığın şrkette neler yapmışsın konusman nasıl ve birde az olarak ek blgilerin neler (inglzce sertifkalar felan filan)
    4-mcse konusunda eğitim alamaya başladıysan cisco konusndada eğitim alıp en azından sektörel blgin olması cok önemli
    5-öyle asgari maaş felan da deil deli para veriolar adamlar
    6- ve en önemlisi yetrki sen işe grrken kndini ii sat gercekten ilk işin olsa bile cv in öle güzel hazrlanmılıki adamlara kndini tecrübeli gibi hissettirebilesin...

ve bazı arkdaslar diolar yok ne gerek war kursa yok sorular var heryerde:::: onların durunları ortada...su soruları görünce anlayablmen ve gercekten sınaw esnasında kafanı yorman en önemli konu
    ben sınawa grdiimde (yaklasık 2 saat süremi ne weriolar ) sorularınn tamamını okuyarak anlayarak cevaplardım..ki grdiklerimn içinden hiçbrndende kalmadım ama yanımda giren arkadslar adeta brbrleryle yarısırdı kim daa önce cıkcak die yaklasık 5 dakkada sınawı bitrrlerdi ben ise 1.5 satı gecerdi..

Ve son olarak eğer aman kurs yalan, herşey yalan , kurum farkı olmaz hepsi aynıdır die giderseniz zaten alcanız kurstan sonra bi iş şansınız olmazz.. en azından hayalinizdeki gibi...
    gitmeden önce hayal edinn ne istediğinizi ve 1 yılınızı bu hayaliniz doğrultusunda kursta harcayın..sonra görüceksinizki adamların kursa alırken (sizin yağ )dedikleriniz maaşlarla iyi bir firmada işe başlamışsınız veya kndi işinizi kurmuşsunuz...(ki gercekten kursta tanıstıım cevre hayatta kolay kolay gelmicek cinsten garanti bankası genel müdürünün bile bu kursa gttini söliyim kısaca size:)) zaten o cevrreyle brlkte sizde gelişiyonuz )
    yani siz hayal edin gerisi gelcektir...

• Arkadasimizin dediklerine aynen katiliyorum..Sahsen BILGE ADAMDAN bende bu egitimi aldim SUAN ISVECTE yasiyorum...MCP sertifikasi sayesinde oturum aldim :) BAKIRKÖY BILGE ADAM SUBESINE KAFETERYASINDAN TUTUP TEMIZLIKCISINE KADAR KEVIN kim derseniz benim kim oldugumu ögreniceksiniZ.. KEVIN
    HAKAN
    FIRAT (HIRSIZ) :d...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.