Şimdi Ara

Şu Sıralarda sapphirex1800xt Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dediğim gibi şu sıralarda bu kart alınırmı 256 lık x1900xt ler piyasaya gireceği solenior girerse ne zaman girecek bu kartlar piyasaya yada yurt dışında bu kartlar satılıomum satılıosa ne zmn gelir TR ye yani kısacası ben şimdi x1800xt yi alıyımmı yoksa bekliyimmi beklersemde ne kdr beklemem gerektiğini bi söleyebilirseniz iyi olur tabi biliosanız şimdiden TEŞEKKÜRLER (biras beyninizi ütüledim ksr bakmayın)

• buna verilecek yanıt beni de çok ilgilendiriyor ama düşerse düşer uygun zamanın ve paran varsa ve yakında düşmeyecekse ve de sistemin seni idare ediyorsa bekle yoksa al

ama bilgili birinin yorumuna benim de ihtiyacım var ben de alıyorum o kartı
  • yaa şuanda xfx geforce 6600LE var pasif soğutuculu şimdilik oyun oynatıyor ama tabiki fullde deil hee ama bana derlerse ki 2 aya kdr düşecek o zmn beklerim ama 5-6 ay derlerse beklemem zaten 2 sene kullanabilecem bi kart alıyorm sora malum askerlik gelio
  • senin kart full olmasa da idare ediyor benimki gfore mx200 32mb
    ama 5-6 ay derlerse de alma dediğin gibi askerlik yakın diyorsun

fiyat ne zaman düşer bilemem ama alırsan şimdiden iyi oyunlar
  • x1900xt 256 ların çıkması ve fiyaların ucuzlaması 2007 yi bulur blki bi iki ya geçer ona göre kendin karar ver
  • BENCE ALINIR BEN ALCAM YANİ.SONRA DA DX10 VE RD600 ÇIKINCA ONLARA BAKACAZ
  • düşer her ekran kartı düşecek fakat directx10 çıkacağı için fazla yatırım yapmana gerek yok dx10 çıktığı zaman alırsın babalar gibi kullanırsın emin karın bile olur yani en azından ben öyle düşünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarı deigiştirecektim yaz gelsin dedim fiyat düşer dedim ah ulan ah dolar fırladı kaderim buymuş böle yazılmış yazım

yanı gardaş kısmet meselesi herhal
    fiyat düşmesini çok bekleme paran varsa al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 23 Temmuz 2006; 19:39:56 >
  • yani 2-3 aya düşemes dimi bu fiyatlar düşmezse alıcam gitsin bi ark aldı ama onun askerliğe 10 ay falan var o yuzden alıyım gitsin dedi ve aldı şakır şakır oyun oynuo bende oynamak istiooooooooooooooom
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA-14_TT

yani 2-3 aya düşemes dimi bu fiyatlar düşmezse alıcam gitsin bi ark aldı ama onun askerliğe 10 ay falan var o yuzden alıyım gitsin dedi ve aldı şakır şakır oyun oynuo bende oynamak istiooooooooooooooom

ozman al kardeş öylede ahım şahım bir düşüş olmaz 100 dolar kadar düşmesini bekliyorsan, ancak rüyanda o indirim olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

quote:

Orjinalden alıntı: uA-14_TT

yani 2-3 aya düşemes dimi bu fiyatlar düşmezse alıcam gitsin bi ark aldı ama onun askerliğe 10 ay falan var o yuzden alıyım gitsin dedi ve aldı şakır şakır oyun oynuo bende oynamak istiooooooooooooooom

ozman al kardeş öylede ahım şahım bir düşüş olmaz 100 dolar kadar düşmesini bekliyorsan, ancak rüyanda o indirim olur...

su anda 1800GTO dan yukarısını almak bnce mantıklı deıl ekran kartınız 6600 ve ustuyse sabredın accık R600 le bırlıkte yenı nesıl kartlar cıkacak alırsınız

• yaaaa arkadaşlar nedir bu R600 nuhabbeti ya ben anlamadın one yaaa bi anlatırsanız sevinirim
  • aslında zor bi durum uzun süre beklemenin bi anlamı yok bence al ve kullan yeni kartların çıkmasına ve fiyatın inmesine daha var...
  • quote:

su anda 1800GTO dan yukarısını almak bnce mantıklı deıl ekran kartınız 6600 ve ustuyse sabredın accık R600 le bırlıkte yenı nesıl kartlar cıkacak alırsınız

32mb gforce mx200 den beri bekliyorum

ve aldım aldım alamadım daha çook beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

quote:

32mb gforce mx200 den beri bekliyorum

ve aldım aldım alamadım daha çook beklerim

o zaman şimdi alabilirsin. ayrıca dx10 destekli oyunların çıkması daha çok sürer. dx9da da aynısı olmuştu..
  • abi al bi x1800gto yanınada 19 PHILIPS 190X6FB al sonra şakır şakır oyun oyna askerden gelince son model bi pc çekersin altına ohhhh
    ben de gto ve yanına 19 PHILIPS 190X6FB aldım ileride ekran krtını değiştircem
  • Bence yanlıs Dx10 cıkmaz üzere r600 cıkmıs ama test edılıyormus gf8xxx seriside test edılıyormus azkaldı ati 1950xtx alınmaz bence ara sürüm o Dx10 desteklemıyor ddr4 ılk sürümü ben beklıyorum az kaldı conreo e6600 ve ati r600 cekırdek gerısı ıvır zıvır bu sıstem en az 4 sene ıdare eder herkesi yoksa 1800gto al Dx cıktı oyunlar super bır daha degıstır borc bulurum Dx10 destekleyen r600 alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.