Şimdi Ara

şu sisteme kaçlık psu almam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd x2 4000
    2 tane 800lük ram
    2 dvd rw
    kasada 2 tane 80lik fan var sizce kaç watt almam lazım ? bazı sıtelerde hesaplattım 460 falan dıo acaba ben mı yanlıs yaptım yoksa gercek mı işin içinden cıkamadım dogrusu?

• ekran kartın onboard olacaksa 400 w yeter yada bütçeni söle ona göre bişeler yapalım ileriye dönük olarak
  • HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT MI
    FSP BLUESTORM II 500W WATT MI

ANLASILAN EN AZ BI 500LÜK ALICAM İLERİDE HD2900XT GİBİ BİSİ ALICAM GERCI BUNLARLA DA IDARE EDEBILIRMIYIM BILMIYORUM SIZCE NE ALMALIYIM

2SINDEN HANGISINI TERCIH EDERSINIZ YADA BASKA BI FIKIR?
  • 350W güç kaynağı içeren bir kasa al, ileride ekran kartını güncelleyeceğin zaman güç kaynağı alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subetay

HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT MI
    FSP BLUESTORM II 500W WATT MI

ANLASILAN EN AZ BI 500LÜK ALICAM İLERİDE HD2900XT GİBİ BİSİ ALICAM GERCI BUNLARLA DA IDARE EDEBILIRMIYIM BILMIYORUM SIZCE NE ALMALIYIM

2SINDEN HANGISINI TERCIH EDERSINIZ YADA BASKA BI FIKIR?

tabiki de fsp
  • O ZAMAN EKONUMIK BIR TANE SÖYLEYEBİLİR MISINIZ GERÇEK 350W NEREDEN ALABILIRIM?
  • 300 -350 w içeren bir kasa sana sorun çıkarmayacak. Bende 350w hemen hemen aynı parçalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl önce açıldı
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SADECE PSU YALNIZ KASA VAR COOLER MASTER 534+
  • 350w yeter ekran kartı ekledikten sonra değiştirmen gerekebilir her sitenin hesaplamasına inanma benim 420w cıkıo ama kasada gercek 300lük war 7/24 acık o/c yok
  • OK.. O ZAMAN 350 İİ OLUR HEM EKONOMIK OLUR NE TAVSIYE EDERSINIZ? GORUSLERINIZ OCON TESEKKURLER
  • Aopen QF50W olabilir. 350watt power supplyla geliyo. Bizim arkadaş x1950pro ekran kartıyla kullanıyodu. Gayet stabildi sistemi
    Asus TA951 de olabilir. Zaten ekonomik ve yakışıklı kasalar bunlar
  • cooler master 380 ve 430w kasaları var. Onlara bakmanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

Aopen QF50W olabilir. 350watt power supplyla geliyo. Bizim arkadaş x1950pro ekran kartıyla kullanıyodu. Gayet stabildi sistemi
    Asus TA951 de olabilir. Zaten ekonomik ve yakışıklı kasalar bunlar

qf50w aldım 350W diye ancak peak değeri 350w asıl değeri 300w, ancak sisteme 300w'da yetiyor p4 3.0 ghz northwood, 2 stick ram, 1 sata harddisk, 1 optik sürücü, bir adet 6600GT var.
  • FSP 400W EN UYGUNU (bilgi için tıkla)

YA DA

ENERMAX 350W (bilgi için tıkla) 76.16 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentunsal06 -- 22 Eylül 2007; 3:42:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.