Şimdi Ara

SU Soğutma içeri Dışarı Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bundan kısa zaman önce Su Soğutma Sistemi aldım Corsair H100i
    Fanları Resimde Göstereceğim bu şekilde taktım sizce doğrumudur. Kasanın arkasında 1 tane Egzos fanı öntarafta içeri üflemeli fan var

• o fanlar ne tarafa üflüyor? Bir de kasanın üstünde ızgara varmı?_ açık mı duracak öyle?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    içeri doğru üflüyor. üst kısımda yani fanların altında işlemci Sıvı soğutmanın Izgarası var fanların üzerine ızgara gelmiyor.
    içeri kesinlikle toz falan gitmiyor. Hemen kasanın arkasında havayı dışarıya atacak Egzos fanı var. Birde Ön panelde içeriye üfleyen Birtane var
    Onun haricinde MSI RX480 8G Gamingx in Fanları var okadar.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    içeri doğru üflüyor. üst kısımda yani fanların altında işlemci Sıvı soğutmanın Izgarası var fanların üzerine ızgara gelmiyor.
    içeri kesinlikle toz falan gitmiyor. Hemen kasanın arkasında havayı dışarıya atacak Egzos fanı var. Birde Ön panelde içeriye üfleyen Birtane var
    Onun haricinde MSI RX480 8G Gamingx in Fanları var okadar.
  • Öndekiler ve alttakiler içeri, üst ve arkadakiler dışarı üflemeli diye biliyorum ve öyle kullanıyorum.
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    altta fan yokki nasıl göstere bilirim paintten resim çizeyim

• Juxs J kullanıcısına yanıt
    Galiba siz radyatörü kasanın içinde bırakıp fanı dışarıdan bağladınız, o da içeri üflüyor. Altta fan yoksa tamam ama olursa içeri üflemesi lazım diye biliyorum, çünkü önden gelen temiz havayı dışarı atar ters şekildr bağlanırsa.

Neyse siz radyatörü sökün, fanlar radyatörün altanda kalacak ve dışarı üfleyecek şekilde kasanın içinden bağlayın. Şimdiki haliyle fanı çevirirseniz yine olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.