Şimdi Ara

Su Soğutma Seti Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, forumu baya okudum ama su soğutmayla ilgili ne alacağıma karar veremedim.

775p işlemcim var asus kasam var ben bi su soğutma seti alarak fan seslerinden tamamen kurtulmayı hedefliyorum.

uygun fiyatlı su soğutma setleri için hangi ürünleri önerirsiniz.

cpu, kuzey köprüsü ve ekran kartı için düşünüyorum.. setlerin içinden hangileri için aparatlar çıkıyor?

• forumdakilere sorarsan senin beklentilerin dahilinde "hazır set alma kendin yap" cevabını alacağından eminim...

şöyleki işin içine girdiysen eğer nekadar zevkli olduğunu anlamışsındır. öncelikle "sketchup" isimli programı indir ve nasıl bir kasa yapacağına karar ver...
    eminim çok güzel ve yaratıcı fikirlerin vardır...

sağda solda sitelerde kasana ve aklına uygun radyatör bak ( en önemlisi radyatördür kasana uyan güzel radyatörler bulursan sistemin geri kalan bileşenleri hem senin uygulaman hemde temin etmen bakımından kolay...

ben şuanda 3 radyatörlü su soğutma sistemimi topluyorum ve mükemmelin kelime karşılığı radyatörlerim hazır iyice ince eleyip sık dokumamın sebebi ise bütün radyatör ve diğer bileşenlerin kasanın içinde bulunması ve toplamda (psu dahil) 4 FAN barındırması (1-25cm lik ve 3-12 cm lik)
    "0" a yakın bir ses planlıyorum

bence araştır ve inan bana araştırmak çok zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peperoglu -- 31 Temmuz 2007; 20:30:07 >

• Setlerden genelde sadece CPU bloğu çıkıyor, ilk etapta tek radyatörlü bir set ve harici Chipset ve VGA blokları alabilirsin. Tek radyatör yetmezse sonradan ekleyebilirsin. Ama ben çok anlamıyorum bu işlerden daha iyi anlayan birinden cevap beklersen daha sağlıklı olur.
    Set önerisi içinde sistemini detaylandırıp, hedeflediğin OC değerlerini ve bütçeni de yazarsan daha doğru cevaplar alırsın.
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.