Şimdi Ara

Su Soğutmalı CM STACKER by King_Arthur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GIGABYTE DQ6 ve INTEL CORE 2 DUO E6600 ile birlikte aylardır kenarda bekleyen su soğutma parçalarımı kasaya uyguladım
    şu anda sistemi kurmakla meşgul olduğum için biraz acele çekilmiş fotoları vericem
    şimdilik tek vereceğim bilgi EHEIM 1048 kadar güzel ve sessiz bi pompa kullanmamış olduğumdur bu güne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 6 Ağustos 2006; 23:29:37 >

• Çok güzel olmuş hocam Elinize sağlık birde test yapıp oc değerleri ve ısı değerlerini koyarsanız mükemmel olur Birde Bloklar ne marka?
  • Eline sağlık

Neden benim böyle düzenli bir kasam yok
    Kasanın önündeki lcd panel ne güzel öyle
  • olm bitir artk hadi becnhlere başla...
  • Ellerine sağlık güzel olmuş alttaki kablolarıda bi düzene sokabilirsen cok daha güzel olacak ..hava sirkülasyonu cok iyi olmuştur.CM Stacker'i satmadan önce benim düzensiz kasamda biele hava sirkülasyonu şahaneydi bunda çok daha iyi olmuştur.İşlemciyide kaktırda yakışsın dahada

Tekrardan ellerine sağlık
  • bilgisayar kasası değil kamyon kasası mübarek

çok geniş vallaha bir de ön panel çok güzel

ısı değerlerini de bekliyoruz..kolay gele
  • CPU bloğu bildiimiz THERMALTAKE
    X1900XTX bloğu da ALPHACOOL

CONROE Testlerine başlıyamıyorum çünkü HDD leri sisteme zor tanıtıım 500 GB datayı ordan oraya atıp duruyorum şu anda..
    bu gecenin sonunda anca normale dönmüş olur sistem.. testler sonraya kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekleriz hocam acelemiz yok Kolay gelsin
  • kasaya bak yaa ne koysan alıyor maşallah..benimki bunu koysam tamamen dolar heralde ama buna 2 tane su soğutma daha korsun
  • abi ayıptır sölemesi de neden thermaltake kullandın işlemci bloğunu? yakışmamış sisteme , büyük zorunluluk var heralde
  • +1 eheim al başın ağrımasın.. hayırlı olsun dostum güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 7 Ağustos 2006; 2:14:48 >
  • burak güzel olmuş eline sağlık inşallah değerler seni hoşnut eder
  • yaklaşık 5 aydır kullanıyorum performansı oldukça iyi eheim ı herkese tavsiye ederim

• motoru radyatör ün arkasına gizledim kasayı delmemek için plexi ye vidaladım onuda sağlam bir çift taraflı bant ile kasa tabanına yapıştırdım sarsıntı ve ses ten eser yok

• hocam pompa,radyatör,blok falan anladık da içerdeki o mavi zımbırtı ne oluyor?
    cahillik işte
  • Göründüğü kadarı ile o mavi zımbırtı stacker'in içindeki blower fan olmalı
    King hocam hayırlı olsun sistem, sizin gibi gençleri pistlerde de görmek isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

CONROE Testlerine başlıyamıyorum çünkü HDD leri sisteme zor tanıtıım 500 GB datayı ordan oraya atıp duruyorum şu anda..
    bu gecenin sonunda anca normale dönmüş olur sistem.. testler sonraya kaldı

Bu anakarttada mı sorun var neden harddiskte sorun çıkarttı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

hocam pompa,radyatör,blok falan anladık da içerdeki o mavi zımbırtı ne oluyor?
    cahillik işte

mavi zımbırtı dediğin anakartın yanında böyle su borusunun girdiği zımbırtı değil mi ?
    bana su haznesi gibi geldi ama yanlış olabilirim...
  • Bloğu thermaltake kullandım çünkü elimdeki ALPHACOOL CPU bloğu AMD64 e göreydi. bana acilen LGA775 e göre bi blok lazımdı en kolay bunu temin ettim ve beğendim üstelik. mavili LED i bile var

o anakartın yanındaki Mavi zımbırdı REVOLTEC Alüminyum SU HAZNESİ.. sistemde 2 hazne var birincisi revoltec ikincisi ön paneldeki thermaltake hazne.

kasada blower fan yok bu STACKER yeni model, blower fansız malesef, PSU aşşağıda gördüğünüz gibi.. üstte PSU yeri yok

ANAKART ta sorun yok sorun benim harddiskleri acele ile doldurmuş olmam eski harddiskleri satmadan. üzerine windows kurmamıştım o yüzden partition ları aktif olmamıştı sanırım HDD lerin. bi tane hdd yi başka bir bilgisayarın harddiskine yedekledim ve windowsun setup ın dan yeni partition yazdırdım. sorun çözüldü, sadece işim biraz uzadı o kadar. anakartla ilgili bi problem değil daha önceden benim zamansızlıktan işi tam yapamamandan kaynaklanan bi sorun oldu.

• Sistemler süper olmuş valla iyi vakit bulup yapıyorsunuz bu kadar işi birde performanslarını görsek...

Sistemleriniz ses durumu nasıl özellikle de arthur senin sistemin sesini merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 7 Ağustos 2006; 10:38:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.