gerçekten çok hoş ve derlitoplu olmuşta malzeme listen kabarık bir fayda/maliyet eğriside çizip koymak lazım yanına
evet malzemeler epey pahalıi fayda/maliyet sessizlik düşünülünce gayet başarılı, süper. performans olarak ise süper değil ama oldukça iyi. tabi bunda oda sıcaklığımın 29-30C olmasının da etkisi var ortam 30C iken kasanın içi 33-35C arasında gidip gelirken işlemcinin sıcaklıkları aslında normal sayılır
HOcam Süper yapmıssın bende yapmak isterim ama korkuyorum simdi iş almak istemiyorum ama süper yani tebrik ediyorum
burak cım tamam kasa güzel miss olmuş ama birazda test lazım dimi
quote:
Orjinalden alıntı: ataruz
burak cım tamam kasa güzel miss olmuş ama birazda test lazım dimi
abi herkes üstüme geliyo.. vakit bulamıyorum, yoruldum işten güçten bu gece tatile çıkıyorum artık 5 gün yokum
quote:
Orjinalden alıntı: posıtıve
sözü edilan mavi ZIMBIRTI
BENDE BUNDAN ARIYORUM NERDEN ALDIN SÖLEYEBİLİRMİSİN BİDE FİYATINI SÖLERMİSİN. bENİM EKRAN KARTI VE CHİPSEYT İÇİNDE BLOĞA İHTİYACIM VAR NERDEN BULABİLİRİM BUNLARI Bİ LİNK VEREBİLİRMİSNİZ
www.firebal.net ten aldım.. sıvı soputma su hazneleri bölümünden bakabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
teşekkür ederim ama benim hiç TT kasam olmadı AOPEN H600B kasalarımdan bahsediyosun sen heralde
ala ala tt armor yokmuydu sende yaubunamaya başladık nese olmaması da iyi cm stacker daha iyi armordan
Çok güzel olmuş King_Arthur .tebrikler
teşekkür ederim
kardeş eline sağlık çok güzel olmuşta bişeyi merak ettim kasanın markası ne?
quote:
Orjinalden alıntı: zorba11
kardeş eline sağlık çok güzel olmuşta bişeyi merak ettim kasanın markası ne?
CoolerMaster STACKER
teşekkürler kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme